Nume joc : Shank
Varsta : 16
De cat timp jucati : joc din varianta 1.8.1 beta dar am avut o absenta destul de lunga din cauza unui accident de masina grav...cred ca cei din staff cunoasteti aceasta intamplare
De ce doriti admin : doresc helper deoarece cunosc acest server bine si am mai fost in pozitia de moderator de altfel am cunostinte de administratie si sunt un baiat organizat si foarte creativ.Sper sa luati decizia ceea mai buna pentru voi.Va multumesc anticipat.
cerere helper-Shank
Re: cerere helper-Shank
Cerere respinsa, ne pare rau dar nu ai calitatile necesare pentru a intra in staff.
<Topic CLOSED>
<Topic CLOSED>
Fraternitatem Numquam Periculare
cum adica nu am calitatile necesare dar de ceilalti ce zici aceia au calitatile necesare? Cred ca sunt ,si fara sa jignesc pe cineva,mult mai bun decat ceilati helperi
.Tu nu crezi deenz doar ma cunosti de atata timp 
.Tu nu crezi deenz doar ma cunosti de atata timp 
tank wrote:cum adica nu am calitatile necesare dar de ceilalti ce zici aceia au calitatile necesare? Cred ca sunt ,si fara sa jignesc pe cineva,mult mai bun decat ceilati helperi.Tu nu crezi deenz doar ma cunosti de atata timp
Bun, deci sa subliniem ceva din ce ai afirmat: "si fara sa jignesc pe cineva"
acum cateva zile faceam o mica revizie la un plugin si eram pe consola MC, si ce vad? faci scandal ca minitrox a dat ban 5 minute pentru la nustiu cine ca a injurat adminii (ce a injurat nustiu, dupa aia am intrat cand te luai deja minitrox) ... lasand deoparte pe minitrox, ce spuneai? te dadeai mare ca tu ai avut rank semi moderator (sau ce a fost), nustiu ce, pam pam, ca te duci sa spui la Alex, si cum o sa ramana el fara helper si cu ban pe server, pentru ca a indrazit sa dea ban 5 minute la nustiu cine pentru ca a injurat staff-ul.
Deci, sa recapitulam ce ai afirmat, POFTIM ??? TC.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge