Cerere Helper Jazz_Gurl

[RO] Cereri Admin sau VIP pe server.
[EN] Admin or VIP requests forserver.
Locked
Jazz_Gurl
Junior
Junior

Cerere Helper Jazz_Gurl

Post by Jazz_Gurl »

Nume joc :Jazz_Gurl
Varsta :17
De cat timp jucati :5-6 luni
De ce doriti admin : Eu as dori helper pentru ca de obicei cand intru adeseori pe server nu prea gasesc vreu (admin,moderator,helper)care sa steie mai mult de 2-3 ore pe el.Am mai jucat cu numele de Jojo pentru cei care ma cunosc dintre staff dar am decis sa imi schimb numele in Jazz_Gurl (actualul) de obicei nu incalc regulile si inainte sa fac o decizie vorbesc cu unul dintre membri staffului,iar in cea ce priveste activitatea pe server sun mai tot timpul cel putin 12/24 de ore,mai putin in cazul cand sunt la scoala pana la ora 2,dar dupa aceea sunt mai tot timpul pe server in ceea ce priveste jucatori care nu respecta regulile eu nu pot face altcv decat sa le fac print si sa le trimit uni membru din staff de accea am facut aceasta cerere pentru a putea mentine limbajul inadecvat si incalcarea regulilor

Va Multumesc
Jazz
DeenzHD
Silver Member
Silver Member

Re: Cerere Helper Jazz_Gurl

Post by DeenzHD »

Buun, nici nu stiu cu ce sa incep, dar sa vedem...
1.Greseli gramaticale:
Eu as dori helper pentru ca de obicei cand intru adeseori pe server nu prea gasesc vreu(vreo-un) (admin,moderator,helper)care sa steie mai mult de 2-3 ore pe el.Am mai jucat cu numele de Jojo pentru cei care ma cunosc dintre(din staff, nu dintre) staff dar am decis sa imi schimb numele in Jazz_Gurl (actualul) [Un punct, o virgula, ceva?] de obicei nu incalc regulile [Punct, Virgula?] si inainte sa fac o decizie vorbesc cu unul dintre membri staffului,iar in cea ce priveste activitatea pe server sun(sunt) mai tot timpul(Virgula/Punct?) cel putin 12/24 de ore,mai putin in cazul cand sunt la scoala pana la ora 2,dar dupa aceea sunt mai tot timpul pe server in ceea ce priveste jucatori care nu respecta regulile eu nu pot face altcv decat sa le fac print si sa le trimit uni membru din staff de accea am facut aceasta cerere pentru a putea mentine limbajul inadecvat si incalcarea regulilor.
2. Ai anuntat tot timpul pe cineva ca iti schimbi numele sau doar l-ai schimbat cum te-a dus pe tine capul?
3. Da, am vazut ca in ultimul timp ti-ai dat cat de cat interesul insa sper sa nu fie doar o fatada....
Verus Nullus, Omnis Licitus
Fraternitatem Numquam Periculare
Jazz_Gurl
Junior
Junior

Post by Jazz_Gurl »

Da stiu nu sunt bun prieten cu gramatica in ultimul timp...si da am anuntat pe susperio ca mi-am schimbat numele. Pentru ca fara voia lui sau a altui membru din staff nu as face-o si dupa cum ai spus,chiar mi-am dat silinta in ultimu timp...am incercat sa ajut si eu cu ce pot (print,video,etc), dar de obicei nu te gaseam pe server. Din cauza aceasta le-am trimis altcuiva din staff (AsqQuel) daca nu am gresit numele, pentru ca pe el il vad cel mai mult pe server si pe minitrox dar din pacate acesta nu mai face parte din staff...Sper doar ca puteti sa imi oferiti o sansa :)
Last edited by Garnyatar on Tue Jan 22, 2013 9:47 pm, edited 1 time in total.
Reason: editat, greseli gramaticale.. sigur esti roman?
Jazz
Jazz_Gurl
Junior
Junior

Post by Jazz_Gurl »

Jazz_Gurl wrote:Da stiu nu sunt bun prieten cu gramatica in ultimul timp...si da am anuntat pe susperio ca mi-am schimbat numele. Pentru ca fara voia lui sau a altui membru din staff nu as face-o si dupa cum ai spus,chiar mi-am dat silinta in ultimu timp...am incercat sa ajut si eu cu ce pot (print,video,etc), dar de obicei nu te gaseam pe server. Din cauza aceasta le-am trimis altcuiva din staff (AsqQuel) daca nu am gresit numele, pentru ca pe el il vad cel mai mult pe server si pe minitrox dar din pacate acesta nu mai face parte din staff...Sper doar ca puteti sa imi oferiti o sansa :)

Da garnitar sunt roman dar si moldovean...si de aceea vorbesc mai (gresit)
Jazz
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Si daca nu e roman, problema? :)
Dar daca incepi sa scrii pe romana, sau ce limba alegi, fi mai atent sa scrii cat mai corect.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Jazz_Gurl
Junior
Junior

Post by Jazz_Gurl »

Promit ca voi incerca sa fiu cat de ordonat posibil si nu va voi dezamagi :)
Jazz
DeenzHD
Silver Member
Silver Member

Post by DeenzHD »

Buna! Daca inca esti interesat, aplica te rog cu noul format pentru cereri si ne va fi mai usor sa luam o decizie. Poti aplica oricand din nou.

Topic Closed.
Verus Nullus, Omnis Licitus
Fraternitatem Numquam Periculare
Locked

Return to “Cereri Admin/VIP | Admin/VIP requests”