Nume Minecraft:JasoonX
Varsta:14 ani
De cat timp jucati pe server?:2 luni
De cat timp jucati Minecraft?:2 luni jumate
Ce ai facut pana acum sa meriti helper?Am ajutat jucatorii noi cu tot ce am putut.
Ce te-a facut sa aplici pentru pozitia de helper?:Imi place acest server si vreau sa dau o mina de ajutor sa-l facem mai frumos.
Ce imbunatatiri crezi ca vei aduce daca vei fi acceptat?:Voi raspunde la intrebarile jucatorilor, voi face ca sa fie un limbaj decent nu vulgar.
De ce ai neaparat nevoie de Helper pentru a ajuta jucatorii?:Nu,pentru a face serverul sa fie unul bun, sa fie regula pe sv, si sa raspund la toti cei care au intrebari.
Ai citit si retinut regulamentul serverului?Da
Cerere Helper -JasoonX
-
denis_asqQuel
- Member

Re: Cerere Helper -JasoonX
Eu am o nelamurire, de multe ori am vazut ca intrii pe server, stai 3 secunde sa vezi cine e online si cand nu e nimeni important pentru tine iesi, asta nu mi se pare atitudine buna pentru un aspirant la o functie. Ceva precizari?

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
-
denis_asqQuel
- Member

Eu acum intru doar putin fiindca cam nu ma lasa parintii sa stau mult la PC si de aceea imi fac ce treb si inchid PC-u.Dar voi incerca sa stau cat mai mult posibil si sa ajut playerii.Va rog sa-mi dati o singura sansa.
O sa te contactam in curand si o sa discutam cu tine.
Fraternitatem Numquam Periculare
RESPINS (vot majoritar).
TC
TC
Fraternitatem Numquam Periculare