Nume joc : Gregory
Varsta : 14 [am experienta] [intradevar tot am zis ca am 10 ani pt ca asa primeam bani:)) scuze]:D
De cat timp jucati : din vara asta [ pe server] de 2 ani minecraft.
De ce doriti admin : Sincer, nu pentru a beneficia de putere. dar pentru ca unii [killer] si nu mai dau nume .. tot isi bat joc de playeri , am trait aceasta experienta. nu ma milogesc, multi no sa ma creada ca am 14 ani. dar sincer . nu se fac discriminari. oricum o sa aveti incredere in mine , si eu incredere in voi.
Cerere helper Gregory
-
trolley
- Valued Member

Re: Cerere helper Gregory
Sincer, vara asta, nu prea te-am vazut prin joc cu numele de Gregory dar lasam adminii sa hotarasca.

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
-
ShadowDark
- Junior

Merita sa fie helper m-a ajutat foarte mult , e de treaba:D nu injura si vorbeste calm si frumos eu sunt sigur ca MERITA!
ADMIN EDIT:La cereri in cele mai multe cazuri conteaza numai pararea adminilor ce se discuta in privat, de accea se evita postarea parerilor de catre players.
ADMIN EDIT:La cereri in cele mai multe cazuri conteaza numai pararea adminilor ce se discuta in privat, de accea se evita postarea parerilor de catre players.
Respins. Nu esti prea activ.
T/C
T/C
Fraternitatem Numquam Periculare