Cerere Helper AlexMcCz

[RO] Cereri Admin sau VIP pe server.
[EN] Admin or VIP requests forserver.
Locked
AlexMcCz
Junior
Junior

Cerere Helper AlexMcCz

Post by AlexMcCz »

Nume Minecraft:AlexMcCz
Varsta:15 {aproape}
De cat timp jucati pe server?:1 saptamana
De cat timp jucati Minecraft?:2 ani
Ce ai facut pana acum sa meriti helper? Am raspuns la intrebarile jucatorilor despre server si i-am ajutat cu ce am putut
Ce te-a facut sa aplici pentru pozitia de helper?: Pai, acest server mi-a placut de la inceput de la primul login {acest server merita sa ajunga foarte cunoscut} si voi incerca sa fac asta posibil
Ce imbunatatiri crezi ca vei aduce daca vei fi acceptat?:In primul rand voi ajuta jucatori sa inteleaga toate comenzile serverului si pe cei care nu joaca Minecraft ii voi ajuta sa invete
De ce ai neaparat nevoie de Helper pentru a ajuta jucatorii?: Nu doresc neaparat helper dar cred ca daca voi primi helper voi intretine sv cu ajutorul celorlalti jucatori si admini
Ai citit si retinut regulamentul serverului? Da :)
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34
L4D2 - L4D2
Rank - #2
Points - 🏆 43,439
Gold - 💰 14,914

Re: Cerere Helper AlexMcCz

Post by Alex »

Abia ai inceput sa joci nu ai nici macar o ora .
Revino cu o cerere noua peste doua saptamani.
Image

Image
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Cerere Helper AlexMcCz

Post by Cbla »

AlexMcCz wrote:Nume Minecraft:AlexMcCz
Varsta:15 {aproape}
De cat timp jucati pe server?:1 saptamana
De cat timp jucati Minecraft?:2 ani
Ce ai facut pana acum sa meriti helper? Am raspuns la intrebarile jucatorilor despre server si i-am ajutat cu ce am putut
Ce te-a facut sa aplici pentru pozitia de helper?: Pai, acest server mi-a placut de la inceput de la primul login {acest server merita sa ajunga foarte cunoscut} si voi incerca sa fac asta posibil
Ce imbunatatiri crezi ca vei aduce daca vei fi acceptat?:In primul rand voi ajuta jucatori sa inteleaga toate comenzile serverului si pe cei care nu joaca Minecraft ii voi ajuta sa invete
De ce ai neaparat nevoie de Helper pentru a ajuta jucatorii?: Nu doresc neaparat helper dar cred ca daca voi primi helper voi intretine sv cu ajutorul celorlalti jucatori si admini
Ai citit si retinut regulamentul serverului? Da :)
Referitor la ce am subliniat din postul tau, azi suntem pe data de 16,

Code: Select all

2013-06-16 15:57:38 [INFO] Creating empty config: /home/mcserver/mcserver/plugins/Essentials/userdata/alexmccz.yml
2013-06-16 15:57:47 [INFO] AlexMcCz issued server command: /register *****
2013-06-16 15:57:47 [INFO] [AuthMe] AlexMcCz registered 94.52.42.***
....
2013-06-16 16:01:01 [INFO] .[0;31;22m[G] .[0;37;1m[.[0;36;22mworld.[0;37;1m] [players] .[0;37;1m AlexMcCz.[0;37;1m:. [0;32;22m E vreun glitch la shop:))?

Doresti sa clarifici ceva?
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Locked

Return to “Cereri Admin/VIP | Admin/VIP requests”