Cerere tamponel

[ROU] Cereri Admin sau Slot pe serverul superhero.
[ENG] Admin / Slot requests for superhero server.
Locked
tamponel
Junior
Junior

Cerere tamponel

Post by tamponel »

am 16 ani , cluj napoca ..... steam OFF , am nevoie de admin pe server ... joc de vreo 2-3 luni ... si daca nu primesk admin
o idee catre conducerea serverului INCHIDEL!!! vin toti *ratati* si isi pun numele altor jucatori , si mai intra si codati fara numar .... si ar fi o idee sa bagati ceva eroi noi .... in orice caz vreun admin sau owner care citeste postul il rog frumos din tot sufletu sami dea add la ID : Batuhanul @yahoo.com .... si fratilor ... datimi admin sa ma ocup serios de server... ca admini online odata pe an.... F!tz3 nu intra , Preotu nici asa ...... si alti admini nu mai stiu...

Bine inca odata ... 16 ani .... 4 ani experienta in admin , 3 ani in experienta admin pe SHMOD , * AmxModX *..
Steam nam si nici numi tre ... si counteru merge bine si fara :| .... Si va rog din tot sufletu contactatima.... , iubesc serveru asta. .... da cu putine mici greseli la server... k is 2-3 eroi aiurea.... cum ar fi ala cu arku .... 9 SHOTS = DEAD??? prea mult frate... SCOUTU la el ma refer .... , deagle-u.. adika eroul "Noob" ala default = 3 shots - DEAD ... nu 1 shot... , in rest... ii perfekt serveru , si nu mai vreau sasi bata toata lumea si toti cre*ini... care n-au ce face .... Scuzati De Exprimare da is nervos... Azi am luat maxima vietii , intru pe server aiurea si ma gasesk cu unu cu numele meu -hVa-TamponBoy era cel vechi cu lvl 40 si momentan Tamponel ... oricum cat de repede contactatima batuhanul @yahoo.com ...
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Cerere ADMIN

Post by Cbla »

Atunci mai bine cere nume rezervat si gata. Daca e Alex de acord iti fac numele rezervat.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Taz
Junior
Junior

Am pierdut XP

Post by Taz »

salut..imi cer scz daca nu e bine sa postez aici,dar nu am gasit topic pt asa ceva..
chiar acum ma jucam cs pe server cu level 34..sunt jucatori care pot dovedi ca aveam acest level..
am dat /clearpowers sa imi rearanjez puterile si m.a dat din nou de la level 5..am mai dat pana acum /cl si nu mi s.a intamplat asa cv..se poate sa imi primesc xp-ul inapoi?? :)

Multumesc pt intelegere,
Taz
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34