Nick: Alinn
Varsta: 17
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: (minim 50 de ore in ultimele 30 de zile) 11 ore... nu pot juca foarte mult din pricina codatilor.
Motivul pentru care credeti ca meritati admin: nu sunt admini activi pe sv... cer doar drept de ban pentru a curata serverul de codati
STEAM: ON/OFF: OFF
Alte mentiuni: desi nu am steam si nici destule ore cred ca serverul are neaparata nevoie de un admin competent care sa il curete. deoarece petrec mult timp pe el ma consider potrivit pentru acest post. apropo alex sa stii ca nu e unu si acelasi codat... erau in acelasi timp pe server multi dintre cei enumerati. sper sa va ganditi la propunerea mea de a nu mai fi atat de stricti in ceea ce priveste adminul spre binele server-ului
cerere admin Alinn
Re: cerere admin Alinn
Comunitatea noastra prefera jucatori cu steam ca atunci cand sunt codati pe server adminii sa fie chemati rapid si codatii sa primeasca ban, dar, cererea ta va fi discutata si in maxim 7 zile vei primi raspunsul, pana atunci poate mai faci 5-10 ore in plus iar codatii se posteaza la reclamatii cu nume si ip sau macar data...
-
Alin199311
- Junior

cerere admin Alinn
Nick: Alinn
au trecut mai mult de 7 zile si am mai facut ore acum avand 26 de la 10. s-a discutat cererea mea? primesc admin?
au trecut mai mult de 7 zile si am mai facut ore acum avand 26 de la 10. s-a discutat cererea mea? primesc admin?