Cerere Admin *Seve*
Cerere Admin *Seve*
Nick:*Seve*
Varsta:21
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: de 1 luni si joc cam 3/4 ore pe srv zilnic
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:Vreau sa ajut servarul sa aiba multi membri si sa scap de codati;)
STEAM: ON id steam: seve_octa
Alte mentiuni:Deoarece imi place atat serverul cat si modul doresc sa i-au admin, on sunt destul de mult timp pe server si sunt sigur ca voi putea ajuta !
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: de 1 luni si joc cam 3/4 ore pe srv zilnic
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:Vreau sa ajut servarul sa aiba multi membri si sa scap de codati;)
Alte mentiuni:Deoarece imi place atat serverul cat si modul doresc sa i-au admin, on sunt destul de mult timp pe server si sunt sigur ca voi putea ajuta !
Last edited by *Seve* on Sat Jan 08, 2011 10:34 pm, edited 1 time in total.
- SantA *<[:]
- Silver Member

Re: Cerere Admin *Seve*
*Seve* wrote:Nick:*Seve*
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: de 5 luni si joc cam 5/6 ore pe srv zilnic
5-6 hours a day? How come that I've only seen you like 2 times before then?
Mai joaca un pic si vedem.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Santa eu te-am vazut de vreo 2 ori da cam 5/6 ore joc, ee daca voi avea admin voi juca mai mult:):)
- SantA *<[:]
- Silver Member

*Seve* wrote:Santa eu te-am vazut de vreo 2 ori da cam 5/6 ore joc, ee daca voi avea admin voi juca mai mult:):)
Looked at your server stats, and it says that you have only played for 35 minutes.
EDIT: Sorry, declined.
Da santa eu am jucat pe mai multe nume pe srv si deaia 

*Seve* wrote:Da santa eu am jucat pe mai multe nume pe srv si deaia
To bad, trebuie sa jucati cu un singur nume. Fara steam n-avem de unde sa stim cu ce nume joci si daca esti tu sau nu.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
mda.... acum o sa joc numa pe numele asta ,da tot astept un raspuns cbla
eu zic ca am destula experienta si am mai avut multe admine pe diferite servare si m-am mutat pe srv asta pentru ca imi place foarte mult ! chiar daca srv nu este full va fii candva da as dori un admin sa scap srv de codati si sa il populez

eu zic ca am destula experienta si am mai avut multe admine pe diferite servare si m-am mutat pe srv asta pentru ca imi place foarte mult ! chiar daca srv nu este full va fii candva da as dori un admin sa scap srv de codati si sa il populez

*Seve* wrote:mda.... acum o sa joc numa pe numele asta ,da tot astept un raspuns cblaeu zic ca am destula experienta si am mai avut multe admine pe diferite servare si m-am mutat pe srv asta pentru ca imi place foarte mult ! chiar daca srv nu este full va fii candva da as dori un admin sa scap srv de codati si sa il populez
![]()
![]()
Atunci mai joaca, cum am zis, sa ai vechime prima data (trebuie sa cunosti jucatorii, adminii, etc mai intai, si si noi sa vedem ca faci ceva pe server, adica ca meriti un admin).

ok revin peste cateva zile
da admini si playeri ii cunosc:P
da admini si playeri ii cunosc:P- SantA *<[:]
- Silver Member

*Seve* wrote:ok revin peste cateva zileda admini si playeri ii cunosc:P
Play fair, show that yer mature enough and so on and so forth and ye might get mini admin... I dunno.

Thanks Santa
sunt 2 codati pe srv:1. m0@rt3@^^C0br@ (wall+aim
2. Codat Infectat Rau
)=)):P:D (speed)
sunt 2 codati pe srv:1. m0@rt3@^^C0br@ (wall+aim2. Codat Infectat Rau
)=)):P:D (speed)
Last edited by *Seve* on Sat Jan 08, 2011 10:27 pm, edited 1 time in total.
Celor 2 le-am dat slowhack...si ban e posibil sa aibe ip dinamic...cand ii vad le dau pe clasa !
ok...tot timpul pe srv trebuie sa se gasesaca doi ''destepti'' codati

-
Moaa_Upset
- Fondator Pensionat

heii alooo cum sa dai ban pe clasa?cine te-a invatat? sa nu faci niciodata asa ceva.Cat despre Seve mai joaca si nu ai nimic de pierdut