Numele de botez: Alex
Oras: Buzau / Brasov (oscilez
, Buzau = natal )Varsta(minim 15 ani): 23 (o minte batrana prinsa intr-un trup tanar)
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: http://stats.profgamers.ro/player.php?id=47591 (is 2 ip-uri fiindca joc din 2 locatii)
Motivul pentru care credeti ca meritati admin: am dorit demult statutul de admin,dar lipsa unui steam s-a simtit,acum,multumita lui Name si tuturor celor care m-au sustinut (multam fain,tot respectul
),am reusit sa intru in posesia unuia, un alt motiv ar fi acela ca, joc de foarte mult timp pe acest server,care este unic din perspectiva mea,de aceea m-a si tinut captivat, gameplay fain, o comunitate super....de ce sa nu contribui si eu cu ceva daca am posibilitatea, un ajutor in serviciul activitatii pe server si a comunitatii nu strica niciodata 
Experienta admin(veti fi supus unui interviu): suficienta, eu zic...restul se invata pe drum si de la un viitor tutor care m-ar accepta ca student daca intru in perioada de proba

STEAM AUTH ID: STEAM_0:0:51426981 (sper ca acesta sa fie...de nu..dati vina pe Name
)Steam authid/Y!M/skype: Steam id: chromgod666...restul PM doritorilor
Interval orar online: oricand am timp liber si chef, chiar nu pot pune punctul pe i
Alte mentiuni: sper sa primesc sansa demult dorita, sa dovedesc tuturor ca pot lua si un asa rol si pe langa, sa demonstrez tuturor ca mereu am jucat un joc curat