Cerere Admin - bulex

[RO] Cereri Admin, Slot sau Nume Rezervat pe serverul war3ft.
[EN] Admin, Slot or Reserved Name requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
bulex
Junior
Junior

Cerere Admin - bulex

Post by bulex »

Nick: bulex
Varsta: 17 ani
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: nu stiu sa zic exact ... dar numai pe acest server joc ...
Motivul pentru care credeti ca meritati admin: seara dupa ora 10 nu am vazut nici un admin pe server ... iar eu de la ora 7 - 12 sunt pe server ....
Alte mentiuni: am vazut playeri care aveau speed si nu aveam ce face :( ..
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Cerere Admin

Post by Cbla »

bulex wrote:Nick: bulex
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: nu stiu sa zic exact ... dar numai pe acest server joc ...
Motivul pentru care credeti ca meritati admin: seara dupa ora 10 nu am vazut nici un admin pe server ... iar eu de la ora 7 - 12 sunt pe server ....

http://stats.profgamers.ro/index.php?q=bulex - 21 minutes pana azi.
Citeste te rog cerintele.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
bulex
Junior
Junior

Post by bulex »

auzi ... este un admin pe server ... nu trage.am copii ... si nu isi face treaba ... se urca astea p mapa ... au speed si el nu face nimika X( X( X( . . de asta doresc admin ..
bulex
Junior
Junior

Post by bulex »

chiar acuma are unu speed p server .... si adminu a iesit .. nu ia facut nimik ... iam facut si demo la ala cu speed X(X(X(X(X(
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

bulex wrote:auzi ... este un admin pe server ... nu trage.am copii ... si nu isi face treaba ... se urca astea p mapa ... au speed si el nu face nimika X( X( X( . . de asta doresc admin ..

Cine ti-a zis ca e admin ? Nu e. Uite aici cererea lui : Game-Servers/Counter-Strike-1-6--War3FT-/Counter-Strike-1-6--War3FT-/Cerere-Admin-nu-trage-am-copii-/index.html daca te uiti o sa-ti dai seama ca nu e admin.

Daca vrei un admin mai repede de 50 de ore de activitate, asa cum scrie in regulamentul ce nu l-ai citit, doteaza-te cu un steam si mai discutam. Doar asa nu dam admine, ca de ieri joci, nici nu stie nimeni cine esti si iti dam admin.
Acum nu zic asta ca nustiu ce, dar pe ce baza sa-ti dam admin ? Serios acum. Mai intai trebuie sa dovedesti ca meriti adminul.

PS: daca vezi codati, fa-le demo, posteaza pe forum si se vor lua masuri.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
bulex
Junior
Junior

Post by bulex »

o lasam pe altadata :))
bulex
Junior
Junior

Post by bulex »

wai d **** ... man hai p server ... sau zi la vreun admin sa vina ... e haos ... are unu wall
SantA *<[:]
Silver Member
Silver Member

Post by SantA *<[:] »

bulex wrote:Nick: bulex

I've never seen you on the server before, so no, and we're trying to keep the cheaters away but War3FT servers really attracts a lot of them.
ClynC
Banned
Banned

Post by ClynC »

bulex wrote:wai d **** ... man hai p server ... sau zi la vreun admin sa vina ... e haos ... are unu wall

Baiete vezi ca aici nu esti la mahala...incearca sa pastrezi un limbaj cat mai adecvat ...cu alte cuvinte CONTROLEAZA-TE
:yahoo: ClynC :yahoo:
Image
Image
:yahoo: ID: fleavius :yahoo:
bulex
Junior
Junior

Post by bulex »

apropo .. am jucam azi cs d la ora 9 dimineata pana la 5 seara si nu a intrat nici un admin pe server. .. era plin de codatii ..
wassaby
Junior Plus
Junior Plus

Post by wassaby »

http://stats.profgamers.ro/index.php?q=bulex ... nu mai minti atat ... nici 3 ore nu ai jucate .... deci te rog frumos ..
Knowledge is Power ...
ClynC
Banned
Banned

Post by ClynC »

Dupa parerea mea la cum se poarta pe forum ... si la cat minte e clar ca va face la fel si pe server...eu as zice ca e mai bine sa nu primeasca...
Image
Image
bulex
Junior
Junior

Post by bulex »

man nu mere ala .... intreabal p mortu_viu sa vezi .. cu el am jucam d la 9 dim pan p la 3 o fo el ... cand so inchis serv nush dc :|
ClynC
Banned
Banned

Post by ClynC »

Nu are cum sa nu mearga si sa fiu sincer nu stiu cum ai rezistat sa joci cu Mortul Viu pentru ca are aim ...si sa fim seriosi nu a fost un admin sau alt player on care sa te vada?...Eu mereu intru intre acest interval 9.00-3.00..
Image
Image
bulex
Junior
Junior

Post by bulex »

Rasnacul ... el o stat cel mai mult ... p el lam retinut
Locked

Return to “Cereri Admin/Slot | Admin / Slot requests”