Nick:uNboRn
Prenume:Leonardo
Varsta(minim 16 ani):17 ani si 9 luni
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server:Nick:http://stats.profgamers.ro/player.php?id=10970&ssort=accuracy&sorder=desc#sessions
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:Sa scap de limbaj vulgar codati etc.. , in caz de nu este niciun admin on.
Experienta admin(oricum se va face un interviu in prealabil cu comenzi/intrebari/demouri etc):Daca ati acepta acesta ar fi primul meu admin
Steam id/Y!M/skype: mancounterstrike@yahoo.com
Alte mentiuni: am auzit ca nu esti necesar lincenta steam pentru a beneficia....
Cerere admin uNboRn
Forum rules
[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!
[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!
[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
Re: Cerere admin uNboRn
Salut,
Din pacate,nu ai orele necesare pt a primi admin si nici nu detii o licenta cs 1.6 originala.Revino cand ai orele necesare si cand detii o licenta steam.
Dati T/C
Din pacate,nu ai orele necesare pt a primi admin si nici nu detii o licenta cs 1.6 originala.Revino cand ai orele necesare si cand detii o licenta steam.
Dati T/C
Re: Cerere admin uNboRn
Cam cate ore ar trebui sa am necesare pentru a primi admin:->?