Admin eXedusS

[RO] Cereri Admin, Slot sau Nume Rezervat pe serverul DeathRun.
[EN] Admin, Slot or Reserved Name requests for DeathRun server.
Forum rules

[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!

[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
Locked
exeduss2012
Junior
Junior

Admin eXedusS

Post by exeduss2012 »

Nick:[GraFFick]^eXedusS--->cL#
Prenume:Alex
Varsta(minim 16 ani):16 si 2 luni
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server:Aproximativ 7-9 ore pe zi.
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:Am experienta suficienta de admin(2 ani)si vreau sa ajut atat serverul cat si intreaga comunitatea.Un alt motiv pentru care ma consider capabil sa fiu admin este acela ca imi place linistea si corectitudinea.
Experienta admin(oricum se va face un interviu in prealabil cu comenzi/intrebari/demouri etc):2 ani
Steam id/Y!M/skype:an0n1m2011@yahoo.ro(Y!M)
Alte mentiuni: Motivul care m-a determinat sa fac aceasta cerere este urmatorul:m-am saturat sa se injure intre ei playerii si sa stea unii "destepti" pe spec. si sa ii omoare pe ceilalti astfel impiedicandu'i sa se mai joace deathrun,prin urmare parasesc serveru'...Sper ca v-am convins ce aptitudini de admin am. ASTEPT RASPUNSUL xD
Last edited by exeduss2012 on Tue Apr 10, 2012 12:16 pm, edited 2 times in total.
exeduss2012
Junior
Junior

Re: Admin eXedusS

Post by exeduss2012 »

DEATHWING imi dai un raspuns te rog? xD
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Admin eXedusS

Post by Garnyatar »

Salut.
Aceasta este statistica ta http://stats.profgamers.ro/player.php?id=304644.Ea ne spune ca nu ai mai mult de 10 ore jucate(adunate toate nickurile tale , dau mai putin de 9 ore jumatate).
Cerere respinsa , te rog sa revii cand ai minim 50 de ore (regulamentul prevede un minim de 100 de ore pentru admin).Pe viitor , daca vrei admin ai sanse mari daca ai o licienta steam originala.
T/C
furien.profgamers.ro

Image
Locked

Return to “Cereri Admin/Slot | Admin / Slot requests”