Admin AndRu

[RO] Cereri Admin, Slot sau Nume Rezervat pe serverul DeathRun.
[EN] Admin, Slot or Reserved Name requests for DeathRun server.
Forum rules

[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!

[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
Locked
AndRu
Junior
Junior

Admin AndRu

Post by AndRu »

Nick:[GraFFick]^AndRu--->cL#
Prenume:Andrei
Varsta(minim 16 ani):13(stiu ca nu am varsta corespunzatoare,dar am experienta necesara)
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server(minim 100h):am peste 100,joc de aproape 1 an( joc aprox. 8 ore pe server in fiecare zi )
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:Vreau sa fac putina ordine prin server cu acei jucatori care folosesc spec bug si omoara toti jucatorii care sunt atat in echipa CT,cat si in T si te fac sa iesi de pe sv pt ca nu poti juca deloc.Mai sunt foarte multi jucatori care injura prea mult,se cred 'baietasi de cartier' dar sunt prea needucati sa stea fara sa ia gag. :|
Experienta admin(oricum se va face un interviu in prealabil cu comenzi/intrebari/demouri etc):Am destula experienta pe servere deathrun,joc counter-strike de cand eram mic.
Steam id/Y!M/skype:djmintandy(Y!M)
Alte mentiuni:Am avut 3 servere( 2 deathrun,unul War3ft ),au ajuns cunoscute,cu multi jucatori..dar cu timpul s-au dus la vale.Daca o sa ma primiti ca admin promit ca nu o sa dau ban,kick,slay,gag fara ca jucatorul sa faca ceva incorect privind regulamentul server'ului.
DEATHWING
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Admin AndRu

Post by DEATHWING »

AndRu wrote:De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server(minim 100h):am peste 100,joc de aproape 1 an( joc aprox. 8 ore pe server in fiecare zi )

1. serverul s-a deschis acum 4 luni deci e imposibil sa fi jucat de un an
2. varsta foarte mica
3. nu ai steam

RESPINS
Timpul nu iarta pe nimeni...
Locked

Return to “Cereri Admin/Slot | Admin / Slot requests”