Prenume:Andrei
Varsta(minim 16 ani):13(stiu ca nu am varsta corespunzatoare,dar am experienta necesara)
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server(minim 100h):am peste 100,joc de aproape 1 an( joc aprox. 8 ore pe server in fiecare zi )
Motivul pentru care credeti ca meritati admin:Vreau sa fac putina ordine prin server cu acei jucatori care folosesc spec bug si omoara toti jucatorii care sunt atat in echipa CT,cat si in T si te fac sa iesi de pe sv pt ca nu poti juca deloc.Mai sunt foarte multi jucatori care injura prea mult,se cred 'baietasi de cartier' dar sunt prea needucati sa stea fara sa ia gag.
Experienta admin(oricum se va face un interviu in prealabil cu comenzi/intrebari/demouri etc):Am destula experienta pe servere deathrun,joc counter-strike de cand eram mic.
Steam id/Y!M/skype:djmintandy(Y!M)
Alte mentiuni:Am avut 3 servere( 2 deathrun,unul War3ft ),au ajuns cunoscute,cu multi jucatori..dar cu timpul s-au dus la vale.Daca o sa ma primiti ca admin promit ca nu o sa dau ban,kick,slay,gag fara ca jucatorul sa faca ceva incorect privind regulamentul server'ului.