sn1. wrote:Garnyatar wrote:sn1. wrote:sincer? mi se pare absurd sa scoateti din iteme in loc sa adaugati ca sa avansati platforma jocului... ex:
in afara daca te uiti pe youtube ai mai multe posibilitati...
parerea mea acum voi faceti ce vreti daca vreti sa strangeti lume mai multa incercati sa ii aduceti intr-un fel... nu prin scoaterea itemelor... eu unul as prefera sa scoateti animalele sa lasati doar monstri si sa adaugati iteme... si asa gainile porci iti dau mancare... poti sa iti faci ferma ta de pepeni si grau si gata ai mancare... in fine treaba voastra "bossu" hotareste ce face pe serverul lui

) gl
Noi dorim sa facem jocul cat mai captivant , nu sa ai totul pe tavaNoi cautam ideei originale , nu tot ce este pe alte svIntr-adevar vrem sa aducem lume pe server , dar nu cum este acum.... plin de copii care numai sa grifeze si sa foloseasca hack stiu
pai stai linistit ca 60% din jucatori care joaca pe acest server au mai putin de 15 ani... sincer... pai uite inca ceva daca tot doriti sa faceti jocul mai captivant adica sa nu ai totul pe tava... ce problema aveati voi cu spawnul de animale ? ma refer la paianjeni si monstri aia care mai au spawn.... ca oricum tu ca jucator te chinuiai sa faci spawnul ala ca nu e asa usor de facut ... si nu ti-l da nimeni pe tava te asigur am jucat pe unele servere din afara si spawnurile se vindeau

)... degeaba incercati sa cautati idei originale... lumea tot acolo unde este mai frumos se duce... te asigur ca jucam inainte aproape toata ziua pe server si stiam cati jucatori sunt online si cine si etc... acum daca mai sunt 3-4 pe server e bine

)
Nu o sa vindem spawnere.. never..
Sa faci un spawner farm iti ia 10-30 miunte in functie de cat de bine stii sa joci...
Si dupa stai afk si CHIAR ca ai totul pe tava dupa..
Noi nu suntem "un alt server" doar pt ca ai vazut pe un alt server nu suntem obligati sa facem si noi acelasi lucru , nu urmam musai calea "mainstream"
Defineste "lumea" asta a ta si "frumosul" tau
Daca prin lume te referi la playerul generic de minecraft care construieste niste case din dirt sau cobble , da ei se vor duce acolo unde ti se dau lucruri gratis adica unde e mai "frumos"
In legatura cu spawnerele raspunsul va ramane nu.
Noi nu vrem multi jucatori..
Noi vrem jucatori cu un comportament decent , sa te poti intelege cu ei...
Am jucat pe multe servere si unele foarte populate...
Pe cele populate cu peste 50 de playeri era o harababura

daca aveai noroc poate reuseai sa vb cu un admin in rest chat-ul floodat.. , nu ai cum sa urmaresti toti playerii si lumea este devastata imediat...
E mult mai distractiv sa joci pe un server unde is 5-20 playeri pe care sa ii cunosti si sa construiesti o lume...
Si in plus asta e scopul acestui joc sa te distrezi si sa creezi o lume cu oameni pe care ii cunosti(de preferat).. nu sa incerci sa aduni 100 de playeri pe un server si 3 sferturi din populatia serverului sa nu o cunosti
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls