Sugestii/Propuneri
Sugestii/Propuneri
Sugestii/Propuneri legate de serverul de Counter-Strike 1.6 SuperHero
2. Respectati regulile si membrii comunitatii!
3. Nerespecatarea regulilor se poate lasa cu sanctiuni!
4. Sanctiunile multiple se finalizeaza cu ban permanent pe forum!
5. Multumesc ptr intelegere!!
6. Incercati sa scrieti cat mai corect in romana!
Have fun and good luck!!
- SantA *<[:]
- Silver Member

Re: Sugestii/Propuneri
Yeah... my advice is on the War3FT sugestii section right now, and it includes all the servers
Sa se faca savexp pe IP!!! De ex mie miau intrat azi 4 playeri cu nickul wDzZ si imi foloseau eroii 
- SantA *<[:]
- Silver Member

wDzZ wrote:Sa se faca savexp pe IP!!! De ex mie miau intrat azi 4 playeri cu nickul wDzZ si imi foloseau eroii
4 Players copied your nick?

SantA *<[:] wrote:wDzZ wrote:Sa se faca savexp pe IP!!! De ex mie miau intrat azi 4 playeri cu nickul wDzZ si imi foloseau eroii
4 Players copied your nick?
for santa: Yea bro !
for wdzz: frate sa stii ca poti ruga un owner sa-ti rezerve numele
!- killerus5000
- Banned

As Propune Sa Fie Sounds Pe Sv De Exemplu : Multi-Kill,Triple-Kill,Holy-Shit.......... sunt multe da frumoase 
Respect Toti Admini Si Toti playeri

Respect Toti Admini Si Toti playeri

killerus5000 wrote:As Propune Sa Fie Sounds Pe Sv De Exemplu : Multi-Kill,Triple-Kill,Holy-Shit.......... sunt multe da frumoase![]()
Respect Toti Admini Si Toti playeri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si cand zice de 20 de ori in 5 secunde multi kill ... atunci dai cu casca de pamant
Multumim pentru idee, dar a mai fost incercat si nu e prea bine cu sunetele respective.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Propun comanda de destroy.Mare parte au ip dinamic.Le dai destroy se linistesc
I'm not addicted to drugs I'm addicted to being hurt It may seem bezerk But none of these stress relievers work
Nu conteaza cat de lung am parul,
Important e cat si cum gandesc.
TwIsT wrote:Propun comanda de destroy.Mare parte au ip dinamic.Le dai destroy se linistesc
exista slowhack...
Alex wrote:TwIsT wrote:Propun comanda de destroy.Mare parte au ip dinamic.Le dai destroy se linistesc
exista slowhack...
Si in ce consta...?
Mai am o propunere.. in legatura la hero-ul care iti da viata infinita pentru cateva secunde.Am numarat si in jur de 10-15 secunde dureaza, propun sa se mai scurteze...durata
I'm not addicted to drugs I'm addicted to being hurt It may seem bezerk But none of these stress relievers work
Eu as propune ca Santa Claws sa aiba si un cutit in forma de acadea pelanga ak47
As propune sa se scoata goku si yoda pentru ca majoritatea playerilor nul stiu folosi uni playeri no nici binduri nu stiu sa puna asa ca io zic ca astea 2 sa fie inlocuite una cu Freza si una cu SuperGirl
As propune sa se scoata goku si yoda pentru ca majoritatea playerilor nul stiu folosi uni playeri no nici binduri nu stiu sa puna asa ca io zic ca astea 2 sa fie inlocuite una cu Freza si una cu SuperGirl
Respect pe cei ce ma respecta!!!!!
Valentin wrote:Eu as propune ca Santa Claws sa aiba si un cutit in forma de acadea pelanga ak47
Nu degeaba este aceea chestie care de fiecare data cand mori iti apare in dreapta ecranului si iti zice cum sa folosesti un bind.E treaba lor daca nu stiu sa citeasca.Nu cred ca owner-ul a pus acel lucru degeaba
Valentin wrote:Eu as propune ca Santa Claws sa aiba si un cutit in forma de acadea pelanga ak47
model pentru cutit sunt vreo 3 eroi...dar daca gasesti model facut il pot pune...
goku si yoda nu sunt singurii eroi ce au binduri...peste 50% din eroi au binduri...

Alex wrote:Valentin wrote:Eu as propune ca Santa Claws sa aiba si un cutit in forma de acadea pelanga ak47
model pentru cutit sunt vreo 3 eroi...dar daca gasesti model facut il pot pune...
goku si yoda nu sunt singurii eroi ce au binduri...peste 50% din eroi au binduri...
Modelele de cutite sunt usor de gasit doar un search pe "goagal" si gata.Problema e cum poti pune skilluri pe ele...?