cbla wrote:A mers toata treaba asta cu retele de socializare prea departe, sa fim seriosi, in SUA sa fi evaluat dupa pagina facebook la un interviu, si daca n-ai pagina facebook sa fi considerat antisocial ?? Sa fim seriosi, si mai sunt si firme care incaseaza mult sa-ti zica cateva tipuri cum sa-ti construiesti viitorul pe internet, adica pe retele de socializare. Deci a mers prea departe toata treaba, dar asta nu e scuza sa distruga ceva, ca lor nu le convine... pe de alta parte vedem ca asta fac si politicienii si si companiile (stim faza cu HTC interzis in SUA ca Microsoft a patentat "sa pui un icon pe ecran" si alte lucruri banale, patent ce a incalcat HTC cu sistemul de operare android) ... deci ce sa mai zic.
internetul a ajuns prea departe ... este o boala mai nou ... foarte multe persoane prefera sa stea acasa pe internet, pe facebook sua pe mess in loc sa iasa afara .... am prieten care prefera sa stea pe facebook si sa cerseasca likuri la poze in loc sa iasa afara ... asta nu e treaba e prea de tot ... si mai e faza cu prieteni pe facebook ... ai 1000 de prieteni de ex ... dar cati dintre ei iti sunt prieteni ? ... cati vor sa se intalneasca cu tine ... e o tampenie dupa parerea mea ... lumea nu isi mai face poze pt a avea amintiri ci pentru a le pune pe facebook ...

) mai fete

... oricum eu zic ca e imposibil, iar daca se reuseste este pentru ca cineva din spatele Facebook a vrut asta si a urmarit ceva...