Facebook down on 5th of November

Recycle Bin
Old/Deleted/Discontinued subjects.
wassaby
Junior Plus
Junior Plus

Re: Facebook down on 5th of November

Post by wassaby »

cbla wrote:A mers toata treaba asta cu retele de socializare prea departe, sa fim seriosi, in SUA sa fi evaluat dupa pagina facebook la un interviu, si daca n-ai pagina facebook sa fi considerat antisocial ?? Sa fim seriosi, si mai sunt si firme care incaseaza mult sa-ti zica cateva tipuri cum sa-ti construiesti viitorul pe internet, adica pe retele de socializare. Deci a mers prea departe toata treaba, dar asta nu e scuza sa distruga ceva, ca lor nu le convine... pe de alta parte vedem ca asta fac si politicienii si si companiile (stim faza cu HTC interzis in SUA ca Microsoft a patentat "sa pui un icon pe ecran" si alte lucruri banale, patent ce a incalcat HTC cu sistemul de operare android) ... deci ce sa mai zic.

internetul a ajuns prea departe ... este o boala mai nou ... foarte multe persoane prefera sa stea acasa pe internet, pe facebook sua pe mess in loc sa iasa afara .... am prieten care prefera sa stea pe facebook si sa cerseasca likuri la poze in loc sa iasa afara ... asta nu e treaba e prea de tot ... si mai e faza cu prieteni pe facebook ... ai 1000 de prieteni de ex ... dar cati dintre ei iti sunt prieteni ? ... cati vor sa se intalneasca cu tine ... e o tampenie dupa parerea mea ... lumea nu isi mai face poze pt a avea amintiri ci pentru a le pune pe facebook ...
Knowledge is Power ...
ShadowMan
Banned
Banned

Post by ShadowMan »

eu vreau sa ma vad cu tn wasaby:)) te astept in tm la facultate:))

este adevarat si eu am fost cam dependent si akm mai is o tara dar stau afara f mult cu un prieten :)) mai fete

P.S dc nul inchid mai rpd:))
RazvanD37
Silver Member
Silver Member

Post by RazvanD37 »

Domnul cbla are dreptate.Facebokul a mers prea departe.Juma din lume este obsedata de facebok.
Image
Fiecare vot conteaza

Va multumim!

Link1: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-w ... 20398.html
Link2: http://play.celife.ro/server.php?id=13182
TIP: cautati Voturi: X (Voteaza) si apasati-l!

Image
DEATHWING
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by DEATHWING »

citez: SRI: facebookul este facut de catre Servicile Sercrete Americane in realitate si nu de proprietarul propriu zis(lui i sa cerut, el a executat) aici armata poate afla lucruri f importante despre criminali/hoti si tot felul de neleguiti. CUM?:

1.e de ajuns sa isi faca el cont pe facebook
2.e de ajuns ca un "prieten" de-al sau sa aibe facebook
3.e de ajuns sa spui o stire importanta la cativa oameni iar in scurt timp stirea va ajunge la mai multa lume decat pe canalele de stiri
4.oricine are cont pe facebook este fara aparare(nu se poate ascunde nici in gura de sarpe)

...a mai zis ceva pe acolo dar nu f important
Timpul nu iarta pe nimeni...
Faust
Junior Member
Junior Member

Post by Faust »

E posibil sal sparga,Dar cei de la facebook credeti ca nau si ei o securitate buna?
Ei cred ca se pregatesc pt asta dak stiau cum credeti ca nul spargeau pana akum?
Eu nu prea cred asa cva
Image
DEATHWING
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by DEATHWING »

pt cei care nu stiau: Facebook e in colaborare "secreta" cu FBI, CIA si alte institutii de genu...securitatea nu pare cn stie ce la prima vedere dar defapt asta e ideea: se lasa spart iar in momentu ala serviciile depisteaza hackeri si ii prinde...
Faust
Junior Member
Junior Member

Post by Faust »

Nu o sa faca nimeni nimic pt ca dak ar sparge facebookul n e pune toate datele in pericol asa ca cei de la facebook nu cred ca o sa permita asa ceva......
Va datii seama catii oameni sar ucide dak sparg facebooku:))?
Dak il sparge o sa aiba acces la uni la conturile bancare..........
Image
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34
L4D2 - L4D2
Rank - #2
Points - 🏆 43,439
Gold - 💰 14,914

Post by Alex »

stai linistit, cei care se sinucid sunt sigur ca sunt numai legume, indivizi care nu au viata reala si fara ei lumea se schimba...
din cate stiu pe facebook doar cumperi, nu iti cere date personale importante asa ca nu o sa fie tragedie prea mare ( poate deloc ).
Dupa cum a zis si cbla, facebook-ul a mers prea departe, e ca si cum ai avea minute pe telefon prea multe si incepi sa suni la numere aleatorii doar ca nu ai ce face...asa a ajuns facebook-ul, ai un milion de "prieteni", dar la nici unu nu le stii numele real... Nu mai are rost sa mai zic ca acum e mai mult site de matrimoniale....
Deci eu le urez mult succes celor de la Anonymous in actiunea lor, daca reusesc o sa beau o bere in cinstea lor...
Image

Image
DEATHWING
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by DEATHWING »

alex sa ma chemi si pe mine daca reusesc :P... oricum eu zic ca e imposibil, iar daca se reuseste este pentru ca cineva din spatele Facebook a vrut asta si a urmarit ceva...
Faust
Junior Member
Junior Member

Post by Faust »

deci orice site poate fi hackuit si fara sa afle cine la hackuit daka te duce capu:P
a si la cont faceebook
tre sa scri emailul si parola
si poate multi au parola de la mes sa nu o uite;))
Image
Faust
Junior Member
Junior Member

Post by Faust »

Am venit cu niste informatii noi noute

Grupul de hackeri Anonymus i-a pus gand rau retelei de socializare Facebook. Acestia acuza compania ca incalca dreptul la viata privata al utilizatorilor.

Anonimii nu au facut public modul in care vor sa atace reteaua dar a declansat "Operatiunea Facebook", care va distruge reteaua pe 5 noiembrie.

"Suntem o legiune, nu iertam, nu uitam. Suntem uniti asa ca asteptati-ne!" scriu hackerii in manifestul publicat chiar pe o pagina de Facebook. https://www.facebook.com/pages/Anonymous-Op-FaceBook/167415519984690

Acestia acuza cea mai mare retea de socializare din lume ca a inceput sa cenzureze conturile fara niciun motiv si declara ca a venit timpul ca totul sa inceteze.

Grupul Anonymus se inspira in aceasta actiune din vestitul "Gunpowder Plot" din Anglia, care a avut scopul de a arunca in aer Parlamentul pe 05 noiembrie 1605. Povestea i-a inspirat pe Alan Moore si David Lloyd care au creat "V de la Vendeta", benzile desenate care au fost acum doi ani transpuse intr-un film.

Oficialii Facebook nu au luat nicio pozitie publica in legatura cu amenintarile hackerilor.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iErzt8u5nws&feature=player_embedded[/youtube]
Image
DEATHWING
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by DEATHWING »

Minciuna scruntata!!!
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

hei, facebook is still alive.. god damn it :-L
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
DEATHWING
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by DEATHWING »

cred ca putem sa inchidem acest topic...

Blasted FaceBook :whip:
Locked

Return to “Recycle Bin”