Nick-ul tau : Smarty;X
Nick-ul acuzatului : Shock , StandBy
Data/Ora: 13/09/2011 pe la 03:09
Motiv : Era un codat pe server si strigam toti are wall e codat tragea prin perete dadea head in prostie mi se parea ciudat ca tragea mai multe gloante sau am eu lagg? poate sa fie no-recoil dar nu sunt sigur cred ca aveam eu lagg. I-am spus de N ori uitate pe el fai ceva iara pe rats jucau niste playeri cu arme el nu le facea nimik ca maram acum a venit ca nush ce porcari. Si mai spunea sa imi de-a mie lama pt ca vorbesc aiurea, dar pe codatul ala nu l-ar fi vazut nici StandBy nici Shock deci nu au nici o legatura cu adminul...
IP acuzat / Steam Auth ID (*) : -
Dovada : http://www.2shared.com/file/qz3_ZpQ8/quuit.html
PS: Ma scuzati ca am avut lagg... dar cred ca va veti da seama...
Daca am gresit eu imi pare chiar rau dar nici nu sa clintit sa se uite pe el.
Martor FAST, Burton
Reclamatie Shock si [CN]*StandBy
Re: Reclamatie Shock si [CN]*StandBy
sa incep cu asta... QwIt c(: STEAM_0:1:6441500
inainte sa il acuzati voi m`am uitat pe el...nu are nimik! in demo nu se vede ca are wall,dar in ultima faza e noroc! Faza tare in demo e ca,...e totusi un codat: X-ecution! va uitai la mine in banlist si va veti convinge! ne`ai ameninta si cu remove...eu nu cred ca acest tip are ceva...astept si alte pareri!
inainte sa il acuzati voi m`am uitat pe el...nu are nimik! in demo nu se vede ca are wall,dar in ultima faza e noroc! Faza tare in demo e ca,...e totusi un codat: X-ecution! va uitai la mine in banlist si va veti convinge! ne`ai ameninta si cu remove...eu nu cred ca acest tip are ceva...astept si alte pareri!

Va multumim!
Link1: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-w ... 20398.html
Link2: http://play.celife.ro/server.php?id=13182
TIP: cautati Voturi: X (Voteaza) si apasati-l!
Da te inteleg shock dar putea sa isi descarce un cs cu steam fals! Si in legatura cu x acela i-ai dat ban da dar cand am spus sa te uiti pe el nici nu te-ai clintit nici tu nici standby si fast spunea ca e codat... asteptam raspunsul lui cbla. Daca am gresit imi cer scuze...
Si daca chiar te-ai uitat pe el dc nu ne-ai spus ca e curat ?
-
MicRo.VoLTs
- Valued Member

Bai pretene ca sa te i-au asa
1. Eu abea ajunsesem de la antrenament ca mai am si eu treaba ca toti oamenii nu m-a nascut mama pe pc cum sunt altii si abea deschisesem cs m-am bagat spec si am fost sa mananc si sa fumez
2.Numele tau e fast nu stiu cum si llama ai primit de la mine ca venisem sa imi i-au tigarile de la pc si am vazut ca ii zisesei la ct ca tero sunt sus si nu ai voie sa zici unde sunt playerii
3.Qwit ala nu are cod e curat si stie sa joace dar la voi toata lumea are cod daca voi nu stiti sa jucati si ai grija cu vocabularu ala cum stai ca sa nu ne suparam.
1. Eu abea ajunsesem de la antrenament ca mai am si eu treaba ca toti oamenii nu m-a nascut mama pe pc cum sunt altii si abea deschisesem cs m-am bagat spec si am fost sa mananc si sa fumez
2.Numele tau e fast nu stiu cum si llama ai primit de la mine ca venisem sa imi i-au tigarile de la pc si am vazut ca ii zisesei la ct ca tero sunt sus si nu ai voie sa zici unde sunt playerii
3.Qwit ala nu are cod e curat si stie sa joace dar la voi toata lumea are cod daca voi nu stiti sa jucati si ai grija cu vocabularu ala cum stai ca sa nu ne suparam.
StandBy ce nu ai priceput ma? Nu sunt nici un fast sunt Smarty;X nu tu mi-ai dat llama , si dupa ai inceput sa intri la ct sa joci si v-am zis ca ala are cod trebuia sa va uitati pe el si sa spuneti daca este curat sa nu va mai bat la cap...
@Shock ai spus ca ultima faza a fost noroc dar dc a tras acolo si a tras pana la omorat? de ce nu a tras in alt colt? altundeva?
@StandBy si nu eu am spus ca sunt sus ct. Si vezi ca m-ai jignit la faza ca nu stiu sa joc... am numai 13 ani si cred ca te fac la cs.
@Shock ai spus ca ultima faza a fost noroc dar dc a tras acolo si a tras pana la omorat? de ce nu a tras in alt colt? altundeva?
@StandBy si nu eu am spus ca sunt sus ct. Si vezi ca m-ai jignit la faza ca nu stiu sa joc... am numai 13 ani si cred ca te fac la cs.
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Nu exista steam fals cu id numeric , cat despre cei doi , admini nu sunt platiti sa stea 24/24 pe sv sa se uite dupa codati , din cate am inteles shock deja se uita pe un codat iar standby era afk , deci parctic nu e vina lor
Cat despre demo , eu zic ca nu prea are nimic
Alex, cbla , name ...voi ce ziceti
?
Cat despre demo , eu zic ca nu prea are nimic
Alex, cbla , name ...voi ce ziceti
?-
MicRo.VoLTs
- Valued Member

DOAMNE UITATIVA IN LOG CA MA SCOATE DIN SARITE ASTA CAND TI-AM ZIS EU MA CA NU STI SA JOCI DOAMNE CE COPIL .... UITATIVA IN LOG VA ROG FRUMOS SMARTULE ZILE LA ASTIA ORA SI DATA SA SE UITE IN LOG SI DACA EU TI-AM ZIS CA NU STI SA JOCI MA BAT SINGUR
StandBy wrote:3.Qwit ala nu are cod e curat si stie sa joace dar la voi toata lumea are cod daca voi nu stiti sa jucati si ai grija cu vocabularu ala cum stai ca sa nu ne suparam.
Daca citesti cu atentie toata propozitia iti vei da seama ca asa e! Se refera la faptul ca daka vine un jucator care este bun voi toti spuneti ca este codat si la asta se referea cand a spus ca nu stiti sa jucati!!! Citeste cu atentie!

Va multumim!
Link1: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-w ... 20398.html
Link2: http://play.celife.ro/server.php?id=13182
TIP: cautati Voturi: X (Voteaza) si apasati-l!
Smarty wrote:Da te inteleg shock dar putea sa isi descarce un cs cu steam fals! Si in legatura cu x acela i-ai dat ban da dar cand am spus sa te uiti pe el nici nu te-ai clintit nici tu nici standby si fast spunea ca e codat... asteptam raspunsul lui cbla. Daca am gresit imi cer scuze...
Pe vremuri mergea treaba cu steam fals, acum vre-un an, dar acum e configurat serverul sa nu permita asa ceva.
Cat despre demo, eu n-am vazut nimic ... si vad ca nici altii.
PS: o faza nu e motiv sa numesti pe cineva codat, poate sa fie noroc, si 2-3 faze pot sa fie noroc, mai mult, deja suspect, dar nici atunci codat decat daca e evident codul.
TC.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge