Nick-ul tau : Pytu
Nick-ul acuzatului : [Pro]FuNNy
Data/Ora: Acum.
Motiv : Aim .
IP acuzat / Steam Auth ID (*) : Click
Dovada : Demo1 , Demo 2
Alte mentiuni:
-Pe langa faptul ca Sebby nu se uita pe codati de 4 ori am spus am facut poza doar la ultima (Click) ... asta este , inafara de asta , nici pe mine nu ma lasa sa ma uit (Click ) . L-am rugat i-am zis ca fac demo dar nu a vrut imi tot dadea kick
-Prin urmare nu am decat 2 faze ... Sper ca sunt sugestive . Primul demo este in a 2 a runda dupa ce-l omoara pe ala de la scari ii sare tinta pe baza CT .Al 2 lea demo e mai clar se vede cum il omoara si ii sare tinta .
Macar daca e fragar si nu doreste sa se uite pe codati , sa lase pe jucatori sa faca demo .
Reclamatie [Pro]FuNNy
- Name
- Fondator Pensionat

Re: Reclamatie [Pro]FuNNy
Acum ma uit la demo-uri.
cbla un log te rugam...
UPDATE: codat, i-am dat ban
totusi sunt curios cine ti-a dat kick si de ce. astept niste loguri...
cbla un log te rugam...
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Name wrote:Acum ma uit la demo-uri.
cbla un log te rugam...
log, log, cand a fost? Data si ora aproximativa Pytu te rog ...

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- Name
- Fondator Pensionat

Feb 12, 2012 2:57 pm

Name wrote:Feb 12, 2012 2:57 pm
atunci a postat, inainte de asta, la 14:13:26 a iesit, si nu vad nici un kick inapoi la adresa lui (Sebby a dat cate un kick la Papirosim 228, wD|Maryan|*,>gera@adminGrok@blem@<, unnamed, Mr.JoKeR, IceWind, Alexithoo,Logitech,pSp^Aif gaming, apoi Ask la Papirosim 228) si atat, inainte de ora 14:13 minute, asta sunt toate kick-urile.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- Name
- Fondator Pensionat

deci..... nu e vina lu sebby...cel putin nu in totalitate..
mai este ceva de spus?
mai este ceva de spus?

asta e data si ora la care am luat kick :2012-02-12 14-41-33-14 . A da nu eram pe numele de Pytu . Ci pe numele de Player ca ala stia ca ii fac demo a trebuit sa-mi schimb numele.
Oricum se paote verifica in logs ca am spus ca ala are cod si ca ii fac eu demo sa nu dea kick .
Sper sa nu se mai repete . Mai ales ca eu joc foarte putin cs . Daca nu vrea sa se uite pe codati macar sa lase pe altii sa faca demo . Mai ales dupa ce ii zic ca ii fac demo la un codat.
Oricum se paote verifica in logs ca am spus ca ala are cod si ca ii fac eu demo sa nu dea kick .
Sper sa nu se mai repete . Mai ales ca eu joc foarte putin cs . Daca nu vrea sa se uite pe codati macar sa lase pe altii sa faca demo . Mai ales dupa ce ii zic ca ii fac demo la un codat.