Reclamatie Clync

[RO] Reclamatii despre jucatori/admini pe serverul war3ft.
[EN] Complaints about players / admins for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
mihai
Junior
Junior

Reclamatie Clync

Post by mihai »

Nick-ul tau : x.t.h |Seekey
Nick-ul acuzatului : Clync
Data/Ora: 21:52
Motiv :nu stiu , mi-a dat fuckoff | ban , ma intrebat doar daca am mai jucat inainte pe servar si am raspuns da , si mia spus ca atata vroia sa stie .
IP acuzat / Steam Auth ID (*) :Nu stiu ca mia dat fuckoff nam apucat sa vad nimik
Dovada :nu stiu ca ma dat afara din joc dupa ce mi-a dat fuckoff sa blocat counter strike-ul
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Reclamatie Clync

Post by Cbla »

Reclamatie pe ce baza? asteapta sa-ti raspunda la cererea unban, sa vezi de ce ti-a dat ban in primul rand, si daca a fost aiurea banul atunci hai cu reclamatia.

Edit:

ClynC wrote:Nick: x.t.h | Seekey
Ip: 109.97.180.219
Motiv: A mai fost banat tot de mine pentru silent aim setat !
Dovada: 15 zile+ de la ban

Deci ai mai luat ban, si au si trecut cele 15 zile pana cand se pastreaza demourile, deci daca vrei sa mai joci pe la noi, treci pe steam.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
4l3x
Junior
Junior

Post by 4l3x »

de asemenea as vrea sa stiu dak are voie sa dea ban pe motiv ca am jucat cu coduri mau demult dar eu nu stiu de unde are el afirmatia asta....cand eu jucam bine mersi inainte si intra el si imi da destroy....apoi intru iar si imi zici ca imi date ca am jucat mai demult....apoi mai devreme ii dadusem pozele unui admin sa le vada dak am coduri
ClynC
Banned
Banned

Post by ClynC »

Prietene ti-am explicat de ce ai luat ban...am avut 3demo-uri cu tn folosind silent aim ..intradevar mai demult..dar asta e...ai folosit eu daca te vad p srv iti dau ban ca asta e datoria mea..u crezi ca daca un hot fura...si peste 2zile il prinde politia...ala zice domne ce ai cu mn ca azi nu am furat? stai u linistit ca am voie sa -ti dau ...si majoritatea adminilor stiu ca ai jucat codat !
:yahoo: ClynC :yahoo:
Image
Image
:yahoo: ID: fleavius :yahoo:
4l3x
Junior
Junior

Post by 4l3x »

da vreau si eu demoul sa il vad
ssd
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by ssd »

4l3x am si eu demo cu tine, separat de cel al lui Clync, deci ori te potolesti cu hack urile ori primesti ban/slow/etc de cate ori intri pe sv!
Childhood is short ..... immaturity is forever!!
ScreamMoM
Member
Member

Post by ScreamMoM »

azi i-am facut eu poze la 4l3x si erau curate...chiar daca mie mi sa parut ca are wall...
poate foloseste anti-ss cine stie...
ShadowMan
Banned
Banned

Post by ShadowMan »

De multe ori mi so parut cai codat acest player... dar pe vremea aia nu stiam cei silent :| akm stiu :>
Locked

Return to “Reclamatii jucatori/admini | Complaints players/admins”