Reclamatie Andreea

[RO] Reclamatii despre jucatori/admini pe serverul war3ft.
[EN] Complaints about players / admins for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
Alen
Junior
Junior

Reclamatie Andreea

Post by Alen »

Nick-ul tau : Alen
Nick-ul acuzatului : Andreea
Motiv : Imi dadea kick fara motiv... Ea sustinea ca am wall deoarece trageam prin pereti... Nu stiu ce sa zic... Dar la mine s-a invetat sunetul ... S-a pus spectator si se uita pe mine ... Din cate am inteles ea putea sa vada prin pereti (de la plugin) si vedea ca trag in jucatori prin pereti !!! Daca chiar vroia sa faca ceva calumea putea sa imi faca 2-3 poze si sa imi dea ban direct dar nu asa sa imi dea kick mereu... Si pe langa asta mai era inca un admin pe server "KGDDKG" care si el o tot dadea inainte sa nu mai comentez si sa tac... Initial am jucat cu numele de Alen ... Apoi cand am vazut ca imi tot da kick am intrat cu numele de "Shtrudel" si cu ocazia asta mi-am facut si un demo sa vedeti si voi cum joc...
IP acuzat / Steam Auth ID (*) : STEAM_0:0:18803157 (nu stiu sigur daca steamul meu sau al ei trebuia sa il adaug :-?? asa ca l-am pus pe al meu)
Dovada :

alen2.dem - 23.18MB

alen.dem - 39.31MB
ClynC
Banned
Banned

Re: Reclamatie Andreea

Post by ClynC »

U puteai sa-ti faci un demo dupa ce ai scos codul! Nimeni nu e prost sa l faca cand are codul !
:yahoo: ClynC :yahoo:
Image
Image
:yahoo: ID: fleavius :yahoo:
Alen
Junior
Junior

Post by Alen »

dap... asa e... dar ciudat e ca si cand am facut demoul mi-a dat kick... de ce oare?
SantA *<[:]
Silver Member
Silver Member

Post by SantA *<[:] »

Clync wrote:U puteai sa-ti faci un demo dupa ce ai scos codul! Nimeni nu e prost sa l faca cand are codul !

Agreed
ClynC
Banned
Banned

Post by ClynC »

Am mai aflat ca u ai primit blind si dupa ce ai primit ai omorat niste playeri (cu blindul inca pus) ! Asta cum o mai explici?
:yahoo: ClynC :yahoo:
Image
Image
:yahoo: ID: fleavius :yahoo:
KGDDKG
Banned
Banned

Post by KGDDKG »

lool frate a jucat 2 minute pe server cu blindul pus si nu la deranjat cu nimik tot omora playeri si lam intrebat fain cu blind el cica ce blind si nu iam dat odata sa zici ca am scris gresit am dat de mai multe ori si scria in consola ca a primit blind dar degeaba baiatu tot juca:))) si tot el face reclamatie:)))=))) lol
KGDDKG
Banned
Banned

Post by KGDDKG »

mda :))) acest demo a fost facut la vro 1h de la prima faza aia cu codul :)))) stiu ca ,cam dupa o ora mam dus eu la magazin:)) dupa ce iam dat blind ...... :))
Alen
Junior
Junior

Post by Alen »

:)) buna asta cu blindu... :)) pe bune... daca ziceti ceva... si dovediti !!! Da asa este... Mi-ati dat blind ... Eram pe harta fy_snow si tocmai luasem awp-ul !!! Si in timp ce trageam dupa unu mi-ati dat blind, iar eu pur si simplu m-am dus 3-4 pasi unde credeam ca sunt scarile sa nu mi se vada capu sa ma impuste :)) asta nu e 2-3 minute :))... Si pe langa asta :)) odata ce nu am luat blindu din prima nu il luam nici mai tarziu :)) si nu aveam de unde sa imi dau seama daca am blind sau nu... si inca o chestie..eu joc de pe steam.... crezi ca ma risc sa imi baneze contu de steam ? si mai ales sa joc aiurea pe un server?
Alen
Junior
Junior

Post by Alen »

KGDDKG wrote:mda :))) acest demo a fost facut la vro 1h de la prima faza aia cu codul :)))) stiu ca ,cam dupa o ora mam dus eu la magazin:)) dupa ce iam dat blind ...... :))

o ora :)) deci ma omule !!! cum "la dracu" sa fie dupa o ora =)) daca o harta pe server tine 30 de minute...
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Alen ai un warning pentru exprimare.
Restul pana nu aduceti demo, Alen este liber sa joace.

Inchis.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Locked

Return to “Reclamatii jucatori/admini | Complaints players/admins”