Nick-ul tau : Inch
Nick-ul acuzatului : adminul Name banuiesc
Data/Ora: 29.10.2011/12:00
Motiv : Ban permanent,destroy pe degeaba
IP acuzat / Steam Auth ID (*) : nu il stiu
Alte mentiuni:Harta era un de_dust2 in timp ce jucam mi-a cerut pozele care mi le-a facut dar pana sa le verifice mi-a dat ban permanent si destroy.
Reclamatie admin
- Name
- Fondator Pensionat

Re: Reclamatie admin
Ai ban pana la finalizarea cazului tau.
in maxim 2 zile vei primi raspunsul final.
Va rog numai postati nimic aici. riscati warn.
in maxim 2 zile vei primi raspunsul final.
Va rog numai postati nimic aici. riscati warn.
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Asa-i romanul nu?
Pana la finalizarea cazului..LOL..Daca dai ban fara motiv la playeri risti sa ramai cu serverul gol.Pozele ti le-am dat=>nu am avut nici un fel de hack deci nu trebuie sa am nici ban.
Eu nu mai joc pe acest server la care se da ban fara motiv.Asta e a 2-a reclamatie la care iau ban destroy si multe altele pe degeaba.Multumesc pentru primul unban si sanatate la care mai joaca pe serverul asta;folositi hackuri ca e mai bine decat fara,ca daca joci prea bine iei ban permanent,destroy si te face adminul si de cacat pe server.Bafta la toti!
Pana la finalizarea cazului..LOL..Daca dai ban fara motiv la playeri risti sa ramai cu serverul gol.Pozele ti le-am dat=>nu am avut nici un fel de hack deci nu trebuie sa am nici ban.
Eu nu mai joc pe acest server la care se da ban fara motiv.Asta e a 2-a reclamatie la care iau ban destroy si multe altele pe degeaba.Multumesc pentru primul unban si sanatate la care mai joaca pe serverul asta;folositi hackuri ca e mai bine decat fara,ca daca joci prea bine iei ban permanent,destroy si te face adminul si de cacat pe server.Bafta la toti!
- Name
- Fondator Pensionat

Caz curat.
jucator unbanned.
ps. daca esti asa pro treci pe steam. toate cele bune.
jucator unbanned.
ps. daca esti asa pro treci pe steam. toate cele bune.
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect