Reclamatie admin Name
Reclamatie admin Name
Nick-ul tau : Trazn3T
Nick-ul acuzatului : Name
Data/Ora:11 aug. 2011 aprox 23:00
Motiv : un jucator (SAMSUNG) ma acuza de aim iar cand a intrat name mi-a dat spank+ban...este a 2a oara cand primesc spank si ban fara motiv....
Dovada : http://postimage.org/image/1epkm7r6s/
Nick-ul acuzatului : Name
Data/Ora:11 aug. 2011 aprox 23:00
Motiv : un jucator (SAMSUNG) ma acuza de aim iar cand a intrat name mi-a dat spank+ban...este a 2a oara cand primesc spank si ban fara motiv....
Dovada : http://postimage.org/image/1epkm7r6s/
- Name
- Fondator Pensionat

Re: Reclamatie admin Name
Scumpule am demo cu tne dar nu merge =)) da eraore cand sa ii dau playdemo[iar in cstrike nu e..d-aia da eraore] . ai avut aim si wall SI din cate stiu eu ultima data te-am rugat frumos sa revii pe STEAM.
Nu m-am luat dp ce a scus baiatu samsung. m-am bagat spec si am dat record dar demo d-zeu stie unde a aterizat
Daca ai sti cat de mult regret ca probabil am tastat reacord in loc de record[mi sa mai intamplat de multe ori la graba] ..
Pot garanta toti 10 jucatori care erau atunci on
Nu m-am luat dp ce a scus baiatu samsung. m-am bagat spec si am dat record dar demo d-zeu stie unde a aterizat

Daca ai sti cat de mult regret ca probabil am tastat reacord in loc de record[mi sa mai intamplat de multe ori la graba] ..
Pot garanta toti 10 jucatori care erau atunci on
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

ok "scumpule" daca tu nu ai dovada clara ca eu am avut aim cum poti sa acuzi un jucator lasa-ma sa joc in continuare, numai asa iti pot dovedii ca pot juca la fel de bine cum am fost acuzat pe nedrept de aim/wall... in plus eu nu am steam nu am cum sa revin pentru ca era steam-ul unui prieten...
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

name scuze ca ma bag dar traznet are dreptate...
daca un admin caranteaza pentru el ...sa i se dea unban
daca un admin caranteaza pentru el ...sa i se dea unban
steamul se cumpara. daca nu sti cum; este tutorial pe forum: http://www.profgamers.ro/forum/IT-Zone---Help-and-Support/Tutoriale-si-Resurse/Indrumare-Cumparare-Steam/index.html
Timpul nu iarta pe nimeni...
- Floryn
- Gold Member

lam vazut si eu pe el cu aim dar ma vaz imd spec si la scos ii tremura si tinta si nah
- Name
- Fondator Pensionat

Ma io imi pun postu in joc ptr acest baiat
ce *** ...imi pariez viata ca e aim si wall pe putin
Daca asta nu vine cu steam din partea mea sa stea pe bara...akm voi decideti atat am avut de zis :-j
ce *** ...imi pariez viata ca e aim si wall pe putin
Daca asta nu vine cu steam din partea mea sa stea pe bara...akm voi decideti atat am avut de zis :-j

din cate il stiu pe name nu ar da ban aiurea fara dovezi dar na i se intampla oricui sa greseasca. oricum nu am fost de fata
Timpul nu iarta pe nimeni...
1. NU AM JUCAT CU AIM/WALL
2. VA CREDEAM O COMUNITATE SERIOASA
3. NU IMI MAI PASA DACA RAMAN CU BANU CA M-AM CONVINS CAT DE BINE SE ADMINEAZA
4. STIU CE ESTE ALA STEAM SI DE UNDE SE CUMPARA
5. INVATATI SA FACETI DIFERENTA INTRE UN PLAYER CARE JOACA LA SUNET SI UN PLAYER CARE ARE AIM/WALL
6. NU IMI MAI BAT CAPU CU VOI... DACA EU AM JUCAT CU VREUN COD MAINE MA DUC SI MA SPANZUR
7. NU VA INTREBATI DE CE PLEACA JUCATORII DE PE SERVER
8. PACAT DE SERVER CA E REUSIT...
9. BFT !
Floryn... l-am vazut pe name ca intrase a jucat 2-3 runde s-a pus spect 1-2 runde...daca jucam cu cod nu mi-l scoteam "cum am facut cand imi tremura tinta" ?
Gtfo imi esti dator cu viata ca nu am jucat cu aim/wall
2. VA CREDEAM O COMUNITATE SERIOASA
3. NU IMI MAI PASA DACA RAMAN CU BANU CA M-AM CONVINS CAT DE BINE SE ADMINEAZA
4. STIU CE ESTE ALA STEAM SI DE UNDE SE CUMPARA
5. INVATATI SA FACETI DIFERENTA INTRE UN PLAYER CARE JOACA LA SUNET SI UN PLAYER CARE ARE AIM/WALL
6. NU IMI MAI BAT CAPU CU VOI... DACA EU AM JUCAT CU VREUN COD MAINE MA DUC SI MA SPANZUR
7. NU VA INTREBATI DE CE PLEACA JUCATORII DE PE SERVER
8. PACAT DE SERVER CA E REUSIT...
9. BFT !
Floryn... l-am vazut pe name ca intrase a jucat 2-3 runde s-a pus spect 1-2 runde...daca jucam cu cod nu mi-l scoteam "cum am facut cand imi tremura tinta" ?
Gtfo imi esti dator cu viata ca nu am jucat cu aim/wall
- Name
- Fondator Pensionat

sti de unde se ia steam? dute si iati-l tata daca zici ca iti place svr.
daca iti placea nu jucai cu coade prietene.si tocmai asta e, daca nu stiam sa recunosc codatii probabil te-as fi lasat sa joci incontinuare
chiar suntem o comunitate serioasa, d-aia te invitam sa vi cu steam sau out! nu esti prima la care cerem asa cva
dar vad ca esti prima care refuza sa vina "ptr comunitate" cu steam[multi au venit inapoi pe steam] !
E o alocatie steamu.
DECI, eu atat va zic...ii dati unban..ok! dar dupaia numai raspund si nici nu ma mai bag sa-l banez nici daca intra cu speed pe svr
daca iti placea nu jucai cu coade prietene.si tocmai asta e, daca nu stiam sa recunosc codatii probabil te-as fi lasat sa joci incontinuare
chiar suntem o comunitate serioasa, d-aia te invitam sa vi cu steam sau out! nu esti prima la care cerem asa cva
dar vad ca esti prima care refuza sa vina "ptr comunitate" cu steam[multi au venit inapoi pe steam] !E o alocatie steamu.
DECI, eu atat va zic...ii dati unban..ok! dar dupaia numai raspund si nici nu ma mai bag sa-l banez nici daca intra cu speed pe svr

Name are dreptate.L-a vazut varamiu cu wall.Uitativa in log-ul de ieri sa vedeti ca mai toti il acuzau ca ar avea cod.

Va multumim!
Link1: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-w ... 20398.html
Link2: http://play.celife.ro/server.php?id=13182
TIP: cautati Voturi: X (Voteaza) si apasati-l!
ok mah daca asta e conditia ca eu sa pot juca in continuare ok...va anunt eu cand vin cu steam...
nu ma las va demonstrez ca nu am jucat niciodata cu cod pe server... JUR pe viata mamei mele
nu ma las va demonstrez ca nu am jucat niciodata cu cod pe server... JUR pe viata mamei mele
-
MicRo.VoLTs
- Valued Member

Nu ti se pare ca comentezi cam mult traznet? Mie da! eu zic sa iti ie-i steam ca sa nu mai fie probleme.
PS:Nu e treba ta cum se admineaza serverul din moment ce zice toata comunitatea ca ai wall/aim si nu avea u grija ca este foarte populat svrul nu e treaba ta daca este sau nu ca nu il platesti tu si nu ai u grija de el.Sa ii multumim lui domnul cbla ca se ocupa si ne ajuta.
PS:Nu e treba ta cum se admineaza serverul din moment ce zice toata comunitatea ca ai wall/aim si nu avea u grija ca este foarte populat svrul nu e treaba ta daca este sau nu ca nu il platesti tu si nu ai u grija de el.Sa ii multumim lui domnul cbla ca se ocupa si ne ajuta.
Poate ne arati si super configul tau 
2011-08-11 11:24:04 VALVE_ID_PENDING 79.117.85.94 DEAD Trazn3T \
2011-08-11 11:24:04 VALVE_ID_PENDING 79.117.85.94 DEAD Trazn3T \==========================================================//
2011-08-11 11:24:04 VALVE_ID_PENDING 79.117.85.94 DEAD Trazn3T \========================================================//
2011-08-11 11:24:04 VALVE_ID_PENDING 79.117.85.94 DEAD Trazn3T \ |-----------------------------------| //
2011-08-11 11:24:04 VALVE_ID_PENDING 79.117.85.94 DEAD Trazn3T \Professional Config* produs in totalitate by bogdaNNN//
2011-08-11 11:24:04 VALVE_ID_PENDING 79.117.85.94 DEAD Trazn3T \ |-----------------------------------| //
2011-08-11 11:24:04 VALVE_ID_PENDING 79.117.85.94 DEAD Trazn3T \================================================//
2011-08-11 11:24:04 VALVE_ID_PENDING 79.117.85.94 DEAD Trazn3T \ |»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»//
etc ...
in fine, sunt destui martori si daca tot esti asa un jucator bun, si vrei sa si faci dovada, anunta-ne cand ai steam sa-ti dam unban.
PS: ai dreptate, pacat de server ca exista codat
Topic closed. Fa o noua cerere de unban cu steam id-ul tau ce iti vei lua ca esti jucator serios, si vei primi unban, iar daca te vede cineva cu valve pe server, adios amigos.

2011-08-11 11:24:04 VALVE_ID_PENDING 79.117.85.94 DEAD Trazn3T \==========================================================//
2011-08-11 11:24:04 VALVE_ID_PENDING 79.117.85.94 DEAD Trazn3T \========================================================//
2011-08-11 11:24:04 VALVE_ID_PENDING 79.117.85.94 DEAD Trazn3T \Professional Config* produs in totalitate by bogdaNNN//
2011-08-11 11:24:04 VALVE_ID_PENDING 79.117.85.94 DEAD Trazn3T \================================================//
2011-08-11 11:24:04 VALVE_ID_PENDING 79.117.85.94 DEAD Trazn3T \ |»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»//
etc ...
in fine, sunt destui martori si daca tot esti asa un jucator bun, si vrei sa si faci dovada, anunta-ne cand ai steam sa-ti dam unban.
PS: ai dreptate, pacat de server ca exista codat

Topic closed. Fa o noua cerere de unban cu steam id-ul tau ce iti vei lua ca esti jucator serios, si vei primi unban, iar daca te vede cineva cu valve pe server, adios amigos.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge