Nick-ul tau : Pytu
Nick-ul acuzatului : TMconnection
Data/Ora: azi in jurul orei 15
Motiv : Imi da slay si ma ameninta cu ban fara un motiv intemeiat sau scris in regulament
Dovada : Click
Alte mentiuni: Nu sunt genul care face plangeri , dar sincer mai erau 2 care se teleportau acolo dar numa pe mine ma ameninta cu ban si imi dadea slay .
Plus de asta in regulament zice asa : Aveti voie sa mergeti pe deasupra hartii sau in cazut meu in spatele barierei doar daca nu observ prin textura . Eu nu vedeam prin textura ...
Pytu - Reclamatii
- Name
- Fondator Pensionat

Re: Pytu - Reclamatii
TM?
cbla, un log ceva cu situatia asta?
cbla, un log ceva cu situatia asta?
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

-
tmconnection
- Fondator Pensionat

1.Este vb de de cs_assault , te-ai teleportat in mod repetat dupa bariera. Desi este invizibila textura, ea exista, tocmai de aceea nu poti accesa zona respectiva, te poti doar teleporta prin ea .
2. Ai zis ca te-am injurat fata de ceilalti jucatori, practic tu ai cautat scandal de la inceput poate ne explici si noua de cand si cum injur eu pe server .
3.Noi adminii nu suntem prezenti degeaba si ca sa induram acuzatiile nefondate a unora. respectam regumentul dar pana nici cei de la Valve n-au creeat cs perfect.Suntem buni atunci cand pica unu dupa textura sau se blocheaza si asteptati 10-15 players 2 min ca respectivul nu isi da kill.
4. Rog cbla log. Inainte a fost fy_snow. Am jucat ultimele 3 min cu awp(singurul palyer ) si ce ai zis? "fara awp sunteti 0, fiti barbati lasati awp" dupa care cs_asaault ai zis ca te-am injurat si nu mai stiu ce. Te-ai luat in permanent de mine direct si indirect.
2. Ai zis ca te-am injurat fata de ceilalti jucatori, practic tu ai cautat scandal de la inceput poate ne explici si noua de cand si cum injur eu pe server .
3.Noi adminii nu suntem prezenti degeaba si ca sa induram acuzatiile nefondate a unora. respectam regumentul dar pana nici cei de la Valve n-au creeat cs perfect.Suntem buni atunci cand pica unu dupa textura sau se blocheaza si asteptati 10-15 players 2 min ca respectivul nu isi da kill.
4. Rog cbla log. Inainte a fost fy_snow. Am jucat ultimele 3 min cu awp(singurul palyer ) si ce ai zis? "fara awp sunteti 0, fiti barbati lasati awp" dupa care cs_asaault ai zis ca te-am injurat si nu mai stiu ce. Te-ai luat in permanent de mine direct si indirect.
Regula se aplica doar cand tu vezi direct prin textura inamicul .Eu asa am vazut la /rules ...
Nu mi se pare normal ca altii sa aiba voie sa se teleporteze in spatele barierei iar eu nu ca are tm ceva cu mine
Poate ma lamuriti si pe mine am voie sau nu sa ma teleportez dupa bariera pe cs_assault ? Tm din cate vad da ban daca ma teleportez .
Doresc si eu sa joc linistit pe server fara sa se ia adminul de mine ca fac ceva de care nici nu sunt informat si nici in regulament nu scrie
Nu mi se pare normal ca altii sa aiba voie sa se teleporteze in spatele barierei iar eu nu ca are tm ceva cu mine
Poate ma lamuriti si pe mine am voie sau nu sa ma teleportez dupa bariera pe cs_assault ? Tm din cate vad da ban daca ma teleportez .
Doresc si eu sa joc linistit pe server fara sa se ia adminul de mine ca fac ceva de care nici nu sunt informat si nici in regulament nu scrie
Last edited by Pytu on Mon Jan 30, 2012 8:33 pm, edited 1 time in total.
- Name
- Fondator Pensionat

Nu se da ban ptr asa ceva si nu ti-a dat doar ptr asta! pe cat timp e dat banul tm? lasa-mi un pm cu ipul + numele sa ii dau unban 

MA rog eu doar am specificat si iti zic clar cum a fost
Ma tot teleportam stiind ca este voie pt ca asa am cerut parerea si altora ...
Apoi M-am trezit cu slay . Si m-a amenintat ca-mi da ban .. apai am dat quit. Eu joc cs ca sa ma deconectez nu ca sa ma stresez mai mult . Si , sunt sigur ca-mi dadea ban daca ma mai teleportam odata . De aia am iesit ...
Nu fac tam-tam pt un slay . Nici pt un kick . Dar daca el nu vroia sa ma lase sa ma teleportez dupa bariera mi se pare normal . Altii au voie
Ma tot teleportam stiind ca este voie pt ca asa am cerut parerea si altora ...
Apoi M-am trezit cu slay . Si m-a amenintat ca-mi da ban .. apai am dat quit. Eu joc cs ca sa ma deconectez nu ca sa ma stresez mai mult . Si , sunt sigur ca-mi dadea ban daca ma mai teleportam odata . De aia am iesit ...
Nu fac tam-tam pt un slay . Nici pt un kick . Dar daca el nu vroia sa ma lase sa ma teleportez dupa bariera mi se pare normal . Altii au voie
- Name
- Fondator Pensionat

NU "altii au voie" crede-ma ca nu e asa! E la latitudinea fiecarui admin, dar in acest caz ceilalti admini care permit acest lucru(pe assault) sunt mai putini informati ca tm, deci baiatu a aplicat regulamentul 
Valabil admini si jucatori: /rules --> cititile de 13 ori!!
T/C

Name wrote:Jucatori + admini:
Acest regulament este o completare a regulamentului general! Cititi Regulamentul General sa nu aveti neplaceri!
1. Skywalk(vederea prin textura) INTERZIS!
6. Respectarea regulamentului de catre jucatori se impune prin:
A) Avertisment verbal
B) Slay/llama+avertisment
C) Kick
7. E interzis abuzul de comenzi asupra jucatorilor(blind, screenshot, kick, quit etc).
Valabil admini si jucatori: /rules --> cititile de 13 ori!!
T/C