Nume: Paulita12
Ip: 92.81.146.60
Date: 04.06.2011 , 15:11 pm (rom t)
Are aim clar. D3v era online cand a intrat, toate lumea plangea ca ala are aim, iar el na facut nimic.
Dovada: http://s1.transfer.rol.ro/1b4de9bd87883 ... f8814.html - cred ca se vede destul de clar
Cerere ban pt Paulita12
Cerere ban pt Paulita12
Re: Cerere ban pt Paulita12
imi primul rand nu am primit niciun pm cu u@ ... si il al doilea rand pe uitam pe altu.... uitate la ultimu bannat din lista
ps: iam facut demo lu asta LLIaMaH#10
ps1: asa in primu rand "desteptule" nam jucat azi pe aim killer.. rog admini sa se uite si o sa vada am jucat doar fy_snow_2001 de_rats_2001 de_inferno si de_dust mini atata.. asa ca te rog frumos sa ITI ITI SCERI SCUZE . Daca nu ma credeti uitativa in log cand am fost
ps: iam facut demo lu asta LLIaMaH#10
ps1: asa in primu rand "desteptule" nam jucat azi pe aim killer.. rog admini sa se uite si o sa vada am jucat doar fy_snow_2001 de_rats_2001 de_inferno si de_dust mini atata.. asa ca te rog frumos sa ITI ITI SCERI SCUZE . Daca nu ma credeti uitativa in log cand am fost
Inainte de harta ala, unde am facut demoul a fost harta.. ghici care.. da: de_inferno. Unde erai online. Eu, si altia tiam zis ca ala joaca tare ciudat, si te rugam sai deai ban. Cea ce este adevarat, nu tiam spus cu u@, numai cu y, ca si ceilalti, dar de foarte multe ori (eu cel putin de 3 ori). Am incercat si cu u@, dar pana cand am reusit sa scriu monologul, erai deconectat.
Dupa aia sa schimbat harta, iar tu nu mai erai pe aproape. Am decis sa fac eu demo, si postez aici, in speranta ca cineva o sa verifice, si va da ban pt individul reportat.
Deci: nu prea ved de ce ar trebe sati cer scuze.. pt ca am facut un demo cu un codat, care era online cand erai si tu pe server, iar nu lai bagat in seama? Eh, nu cred ca este cazul.
Eu (si ceilalti) nu foloseam u@ de la prima data - vina noastra.
Tu nu ai uitat la cele scrise cu y, nu banuiai nimic (? - ala avea un scor prea bun, jucatori plangeau unul dupa altul) - cred ca si asta e vina mea..
Sti ce? Imi pare rau ca facem demo cu jucatorul ala (su cu ceilalti in ultimele zile, pe care nimeni nu l verifica) , crezand ca o sa baga cineva in seama si va lua masuri adecvate, in loc sa se oftice.
Dupa aia sa schimbat harta, iar tu nu mai erai pe aproape. Am decis sa fac eu demo, si postez aici, in speranta ca cineva o sa verifice, si va da ban pt individul reportat.
Deci: nu prea ved de ce ar trebe sati cer scuze.. pt ca am facut un demo cu un codat, care era online cand erai si tu pe server, iar nu lai bagat in seama? Eh, nu cred ca este cazul.
Eu (si ceilalti) nu foloseam u@ de la prima data - vina noastra.
Tu nu ai uitat la cele scrise cu y, nu banuiai nimic (? - ala avea un scor prea bun, jucatori plangeau unul dupa altul) - cred ca si asta e vina mea..
Sti ce? Imi pare rau ca facem demo cu jucatorul ala (su cu ceilalti in ultimele zile, pe care nimeni nu l verifica) , crezand ca o sa baga cineva in seama si va lua masuri adecvate, in loc sa se oftice.
man tu nu intelegi ca in momentu ala ma uitam pe altu... eram atent la celalat cu wall... si nam dat importanta la ce se scria... nu am vazut nimic poate ati scris dar eu nu am vazut...
d3v controleaza-ti limbajul, si n-ai de ce sa fi suparat, ca n-a zis nimic provocator.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge