wtf reclamatie

[RO] Reclamatii despre jucatori/admini pe serverul war3ft.
[EN] Complaints about players / admins for war3ft server.
Locked
Kalashnikov
Member
Member

wtf reclamatie

Post by Kalashnikov »

Nick-ul tau :wtf
Nick-ul acuzatului :puFF
Data/Ora:azi 9/9/2012 6:35
Motiv :Nu stie admina
IP acuzat / Steam Auth ID (*) : Nu il stiu,nu am crezut ca trebuie pentru reclamatie bla bla bla...
Dovada : LOGS
Alte mentiuni: Stau pe server,Numai vad ca,ct campeaza cu adminu on.Eu PuFF dale bai slay nui vezi cum campeaza,Cum sa ii dea slay la prietenii lui,tot nu raspunde... dupa ii zic te astept sa imi raspunzi la reclamatie pe forum,el TACI.Acum imi raspunde dar cand i-am spus sa le dea slay ca face camp ct,el cu nici o problema.

Iar garny dece face asa,si-a dat edit.
Nu ai orele necesare dar pentru ca ai admin pe alt server.Te vom contacta in zilele urmatoare :|
De recrutati pe toti,iar eu cand am facut cerere,m-ati respins+ nu l-am vazut niciodata si eu sunt mai tot timpul on.
Filme online subtitrate -> http://onlinesubtit.ro/
puFF
Junior Member
Junior Member

Re: wtf reclamatie

Post by puFF »

[bS]wTF -cL : ai zis ca ai vip
***Information For more info use /INFO, /RULES, /HELP, /VIP !
***Ajuta cu idei/semnalare buguri si te recompensam cu VIP!
LoC RapidoX : shop
blana (RADIO): Fire in the hole!
[bS]wTF -cL : eu nu am acces slay
(DEAD) Ex3cuTioN : bai boule
Beta Gamer : te-a facut bou
Beta Gamer : clar
(SPECT) puFF : fara textura
(DEAD) Ex3cuTioN : ai tu reclamatie
blana (RADIO): Fire in the hole!
(DEAD) Ex3cuTioN : ce **** mea e aia
LoC RapidoX : of of
LoC RapidoX : daca erai pe textura
LoC RapidoX killed [bS]wTF -cL with knife
*** E-mail! killed Georgian with a headshot from galil ***
Beta Gamer killed {PrO}^AlVaRo(PeRdY)^Sr with m4a1
(SPECT) puFF : vrei sa iti dau forumul?
LoC RapidoX : ce sa faci
(DEAD) Ex3cuTioN : da
(DEAD) Ex3cuTioN : il stiu sh eu
Beta Gamer killed BoSs with m4a1
Beta Gamer (RADIO): Fire in the hole!
(DEAD) [bS]wTF -cL : bai
*** Beta Gamer killed LoC RapidoX with a headshot from m4a1 ***
raluka*_* killed Beta Gamer with knife
] amx_ban ex3 100
(DEAD) [bS]wTF -cL : ai zis ca ai
[AMXX] Client "Ex3cuTioN" banned
Ex3cuTioN has left the game
(DEAD) Ex3cuTioN : eram ultimu in **** mati
(DEAD) [bS]wTF -cL : vip
blana killed raluka*_* with ak47
(DEAD) [bS]wTF -cL : nu admin
(DEAD) [bS]wTF -cL : cum de ai acces la slay

ADMIN puFF: ban Ex3cuTioN for 100 min
(DEAD) [bS]wTF -cL : si eu nu am :|
(DEAD) {PrO}^AlVaRo(PeRdY)^Sr : beta gamer wall
E-mail! (RADIO): Fire in the hole!
(DEAD) LoC RapidoX : gg puff
(DEAD) {PrO}^AlVaRo(PeRdY)^Sr : bete gamer wall
***Information For more info use /INFO, /RULES, /HELP, /VIP !
Ex3cuTioN connected
Ex3cuTioN is joining the Counter-Terrorist force

wTF wrote:Iar garny dece face asa,si-a dat edit.Nu ai orele necesare dar pentru ca ai admin pe alt server.Te vom contacta in zilele urmatoare.
:slap:
1.CONSIDER CA NU esti in masura sa il tragi la raspundere pe administrator pentru ca am primit acces in administratie!
wTF wrote:De recrutati pe toti,iar eu cand am facut cerere,m-ati respins+ nu l-am vazut niciodata si eu sunt mai tot timpul on.

2.ia-o usor,NU SUFERI DE ADMIN,ajungi cu picioarele pe pamant,nu e prima data cand joc pe server precum sustii !
3.cat despre situatia de pe server in acel moment,facem demo la jucatorul "Beta Gamer" pe care jucatorii il acuzau de wall(font albastru),iar raspunsul meu "taci"----> spun faptul ca esti stresant si un ofticos!(font rosu)!
Image
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Puff - totusi in loc de "taci", ceva de genul "termina te rog" etc ...
WTF - puff are admin pe alt server, de peste un an de zile deja, daca citesti la anunturi, adminii deja in comunitate vor primi admin pe serverul asta daca vor si daca sunt de acord cu termenele si conditiile. Cine nu este admin in comunitate, cerintele sunt postate, orele necesare si vechimea.
VIPurile inca nu se acorda, decat dupa ce iese serverul din "beta". Atunci o sa primiti si voi pentru raportare de buguri si sugestii.
Un sfat bun tie, nu mai ameninta pe nimeni, nici ca faci reclamatie, daca nu-ti convine ceva, poti sa faci linistit reclamatie, fara sa ameninti pe respectivul ca ii faci reclamatie, eu in locul lui Puff iti dadeam llama acolo fara alte discutii.
Puff - in asfel de cazuri poti sa raspunzi pe privat la jucator ca faci demo in momentul respectiv. Pune si demoul cu gamer, e membru vechi, daca juca cu wall, atunci sa-l ardem :shoot:
TC.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Garnyatar »

Sa ma bag si eu in seama.

WTF, dupa cum a zis si puFF nu esti tu in masura sa imi zici de ce acord admin lui x/y.Atata timp cat accepta termenii si conditiile pentru admin, si eu vreau sa ii dau admin indiferent de orele petrecute pe server e decizia mea, nu a voastra,
Despre orele jucate la puFF, el e un player mult mai vechi ca tine... si mult mai batran ca tine.Este admin si pe alt server al comunitati si asta ne spune ceva, are o anumita vechime acolo.

Despre vip-ul tau:Esti singurul care a primit vip pt ca ai descoperit buguri care le-am rezolvat la timp, inainte sa pierdem playeri.Vip-ul tau exipira pe data de:2012-10-06
furien.profgamers.ro

Image
Locked

Return to “Reclamatii jucatori/admini | Complaints players/admins”