Nick-ul tau: TIR
Nick-ul acuzatului: Floryn
Data/Ora: 27.06.14/12:20
IP: 92.80.200.203
Motiv: Nu stiu!
Alte mentiuni: Vreau un demo!
Reclamatie Floryn
- Floryn
- Gold Member

Re: Reclamatie Floryn
Dev, uitate te rog in logs si vezi pe ip ala alu TIR cine ia dat Ban,
Data si ora cand s-a intamplat incidentul sau cand ai luat ban.Crank wrote: Data/Ora: 27.06.14/12:20

Va multumim!
Link1: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-w ... 20398.html
Link2: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-d ... 22348.html
TIP: cautati Voturi: X (Voteaza) si apasati-l!

Cand am luat ban. Azi am intrat prima data pe la 12 si ceva, am jucat 2-3 runde si am luat pyka. Doar Floryn si Creatorul erau on dintre admini. Deci, Floryn mi-a dat pentru ca el are acces la comanda aia.
P.S: Chiar nu te inteleg Floryne..ai boala pe mine ca joc mai bine ca tine, dai dovada ca nu ai 19 ani, ci 10. Cum sa-mi dai ban si apoi sa-mi zici ca au intrat multi cu nick-ul meu cu cod?! Trebuia sa le dai ban alora si sa le iei ip-ul. Nu mai fa pe nevinovatu' ca am dovada pe mess cand mi-ai zis ca mi-ai dat ban de placere. Te mai lauzi si ca esti mare admin:)) Rusine ma!
Dev, vreau sa-l sanctionezi pe smecheru' asta pentru ban fara motiv.
P.S: Chiar nu te inteleg Floryne..ai boala pe mine ca joc mai bine ca tine, dai dovada ca nu ai 19 ani, ci 10. Cum sa-mi dai ban si apoi sa-mi zici ca au intrat multi cu nick-ul meu cu cod?! Trebuia sa le dai ban alora si sa le iei ip-ul. Nu mai fa pe nevinovatu' ca am dovada pe mess cand mi-ai zis ca mi-ai dat ban de placere. Te mai lauzi si ca esti mare admin:)) Rusine ma!
Dev, vreau sa-l sanctionezi pe smecheru' asta pentru ban fara motiv.
- Floryn
- Gold Member

vedem cand se uita dev, in logs stiu foarte bine ca au fost doi cu numele tau si mam uitat la ip
prima data era Zehe, aseara lam prins cu wall. are ip dinamic avea numele azi cand am intrat
TIR, si dupaia parca TIRRRRR, si iam dat amx_dev + ban si TIR, vorbeste frumos eu nu te-am injurat
pe Messenger, ti-am vorbit. frumos eu nu am cu nimenii nimic nu sunt ofticat ca esti tu mai bun
nu am zis asta nici o data vad ca tu ai ceva cu mine ai ciuda pe mine. veziti de treaba ta
in caz ca ti-am dat eu ban imi cer miiii de scuze poate din greseala se mai intampla nu sunt eu primu care greseste vedem cand se uita Dev, in logs,
prima data era Zehe, aseara lam prins cu wall. are ip dinamic avea numele azi cand am intrat
TIR, si dupaia parca TIRRRRR, si iam dat amx_dev + ban si TIR, vorbeste frumos eu nu te-am injurat
pe Messenger, ti-am vorbit. frumos eu nu am cu nimenii nimic nu sunt ofticat ca esti tu mai bun
nu am zis asta nici o data vad ca tu ai ceva cu mine ai ciuda pe mine. veziti de treaba ta
in caz ca ti-am dat eu ban imi cer miiii de scuze poate din greseala se mai intampla nu sunt eu primu care greseste vedem cand se uita Dev, in logs,
TIR,daca ti-a dat ban nu trebuie sa faci circ,cand se va uita dev in logs se va vedea ce s-a intamplat
Fratiorii mei eu zic sa nu se mai intample .... de uitat prin logs nu am vreme din pacate si oricum nu e necesar.
repet: SA NU SE MAI INTAMPLE
repet: SA NU SE MAI INTAMPLE
- Floryn
- Gold Member