Reclamamtie F3ar

[RO] Reclamatii despre jucatori/admini pe serverul war3ft.
[EN] Complaints about players / admins for war3ft server.
Locked
Leon
Junior
Junior

Reclamamtie F3ar

Post by Leon »

Nick-ul tau : Leon
Nick-ul acuzatului : F3ar
Data/Ora: 13:00 09.11.2012
Motiv : Abuz
IP acuzat / Steam Auth ID (*) :86.34.18.3:2700
Dovada : http://www.2shared.com/photo/lnk0TB26/f3ar1.html
http://www.2shared.com/photo/MzjUF7u3/F3ar2.html
Alte mentiuni: la poza 1 ala vorbeste urat si lui nu ii da mute...(Codatu ala de Dtz)
F3aR
Valued Member
Valued Member

Re: Reclamamtie F3ar

Post by F3aR »

PRIMA RECLAMATIE PT F3aR :D
Sa incepem:
1. AI luat Mute pt ca m-ai jignit (prost)
2.Nu trebuie sa iti dau tie socoteala(decat ownerilor si adminilor)
3.Dtz a luat mute si el(pt un anumit timp)
4.Al 2-lea mute l-ai luat deoarece ai dat reconnect dupa mute ceea ce se pedepseste cu ban din cate stiu eu asa ca considera'te norocos;)

PS: Informativa inainte sa faceti ceva ca poate totusi o sa se intoarca impotriva voastra ;) asa ca.... STFU!!!
Un vot pentru comunitate !!!:X
Selectati profgamers.ro
Apoi dati click pe VOT!
Va Multumesc!
-->https://dreamserver.ro/blog/dreamserver ... sarbatori/ <--
--Dtz--
Junior
Junior

Post by --Dtz-- »

Am avut si eu Mute ...deci RECLAMATIA ta = 0
Leon
Junior
Junior

Post by Leon »

V-ati vorbit amandoi :))))) pretenashi? :))))) F3ar ce faci tu se numeste abuz de putere. Dak iti faci datoria calumea aplici sanctiuni la fel pt toti jucatorii...nu ca asta ti-e prieten si lui nu ii dai...de asta m-am suparat io...nu iti faci treaba calumea. Si o sa mai ai reclamatii...tot de la mine....o sa vezi...o sa l e numeri + A 2-a reclamatie.... a 3-a reclamatie....si tot asa pt ca nu-ti faci treaba prietene
--Dtz--
Junior
Junior

Post by --Dtz-- »

Deci.....bai "pretenah" cu limbaj de cocalar, in primul rand pe F3ar nu il cunosc ,nu imi e prieten si nici nu am vorbit cu el
In al 2-lea rand am avut mute de la el (nu am putut vb 5 min ...poate am avut mute pentru mai mult timp dar nu am mai stat pe sv pt ca am avut treaba)
In al 3-lea rand tot ceea ce am vb cu el a fost despre demourile facute de tine (in care mai reclamat ca am wall) si am intrebat doar daca sa uitat la ele....Atat
Pa "pretenash" :wave:
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Garnyatar »

Salut,
Cum sta treaba, sa vad daca am inteles:
1. Tu il acuzi pe dtz de cod fara nici o dovada.
2. Consideri ca vip are datoria de a se 'ingriji' de server. GRESIT ! Vip este un rang platit si are acces numai la mute. Ramane la latitudinea fiecarui v.i.p in parte daca da mute sau nu la cei ce injura.
3.Abuzul se considera cand executa o anumita comanda asupra ta fara ca tu sa fi facut ceva!

Nu mai faceti reclamatii aiurea vip-urilor, nu are rost :) Singurul lucru ce il pot face e sa dea mute ..
Leon, pentru ca F3ar mi-a adus la cunostinta ca ai dat reconnect dupa gag, vei primi un banip. F3ar imi poti spune data si ora cand s-a intamplat?

Cat despre dtz are 1 warn pentru limbajul sau.

edit: imi cer scuze pentru acuzati am vazut aici: game-servers/counter-strike-1-6-furien/reclamatii-jucatori-admini-complaints-players-admins/reclamatie-codat/index.html
Ramane sa verific sa vad daca e asa cum ai spus.

edit2: leon mai invata cs, nu se vede nici o faza de wall :))
citez: "ce sa vbesc eu cu tine e clar ca ai wall " sau " id@!ule"
furien.profgamers.ro

Image
F3aR
Valued Member
Valued Member

Post by F3aR »

Stai Stai Stai.
Adica tu(Leon) vi si continui sa o ti pe a ta dupa ce ai intrat pe server si ai injurat(tuz mortii tai) sau asa cv si tot eu sunt ala rau nu? Am si screen. O sa il dau lui Alex(Garny) in seara asta seara deoarece acum nu am timp sa il uploadez.Eu cred ca tu(Leon) cam aberezi Dtz m-a rugat sa ma uit la demo'urile postate de tine eu nu i-am spus nimic gen:"frate pune si tu o vorba buna pentru mine" plus ca nu "simpatizez" pe nimeni ca dovada ca unui prieten foarte bun(din viata reala) i-am dat mut ot pentru ca a injurat.
Eu cred ca acest topic nu isi mai are rostul pana cand un owner nu vine sa spuna ultimul cuvant!
Mult noroc "pretenash"

PS: Limba romana te cam bate... "sh" totusi in regulament scrie ca este interzis limbajul "mesului" si ca trebuie pastrat un limbaj decent cel putin pe forum.

EDIT:: Scuze Alex eu scriam cand ai postat tu si nu am vazut :) totul s'a intamplat pe la 12:30-13:00
Un vot pentru comunitate !!!:X
Selectati profgamers.ro
Apoi dati click pe VOT!
Va Multumesc!
-->https://dreamserver.ro/blog/dreamserver ... sarbatori/ <--
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Garnyatar »

T/C
Reclamatia nu a fost luata in considerare!
furien.profgamers.ro

Image
Locked

Return to “Reclamatii jucatori/admini | Complaints players/admins”