k3nT-Reclamatii

[RO] Reclamatii despre jucatori/admini pe serverul war3ft.
[EN] Complaints about players / admins for war3ft server.
k3nT
Member
Member

k3nT-Reclamatii

Post by k3nT »

Nick-ul tau : The k3nT
Nick-ul acuzatului : TIR
Data/Ora: 26-4-2014
Motiv : ban 20 min
IP acuzat / Steam Auth ID (*) : am primit ban nu am ip-ul
Dovada : http://i.imgur.com/G7mXE7d.jpg
http://i.imgur.com/iEowggl.jpg
http://i.imgur.com/3uCydcB.jpg
http://i.imgur.com/N7wdehB.jpg
Alte mentiuni: nu mi se pare corect ca un admin sa imi vorbeasca asa tinand cont ca am donat si eu pentru comunitatea asta cand era war3ft plus ca sunt foarte vechi aici , sa i se scoata acces ca ce se leaga de neamul meu nesimtitul,prost educat esti ma...... :slap: :closedeyes:
Mario
Junior Member
Junior Member

Re: k3nT-Reclamatii

Post by Mario »

Hmmmm.......are un limbaj inadecvat , astept parerile si celorlalti.... ( e inebunit dupa soruta:))) )
Crank
Junior Member
Junior Member

Post by Crank »

Faza cu "Ce mai face soruta?" (by dev) o fac nesimtitilor ca tine care nu stiu sa se comporte civilizat, injura tot timpul. Aveai mute cand ti-am pus intrebarea asta, deci nu puteai raspunde si prin urmare am reusit sa obtin ce mi-am propus, si anume sa incepi sa plangi ca o fetita. Ban 20 minute ti-am dat pentru comportamentu' tau de tigan + ca ai dat de vreo 2 ori retry dupa mute.
Vezi ca in poza 3 apari cu " _|_".
P.S: Mario, daca faci o data un player ca The K3nt prost, nu inseamna ca ai un limbaj inadecvat.
k3nT
Member
Member

Post by k3nT »

Crank wrote:Faza cu "Ce mai face soruta?" (by dev) o fac nesimtitilor ca tine care nu stiu sa se comporte civilizat, injura tot timpul. Aveai mute cand ti-am pus intrebarea asta, deci nu puteai raspunde si prin urmare am reusit sa obtin ce mi-am propus, si anume sa incepi sa plangi ca o fetita. Ban 20 minute ti-am dat pentru comportamentu' tau de tigan + ca ai dat de vreo 2 ori retry dupa mute.
Vezi ca in poza 3 apari cu " _|_".
P.S: Mario, daca faci o data un player ca The K3nt prost, nu inseamna ca ai un limbaj inadecvat.
daca apare in ss _|_ ce e injuratura??? ce este asa vulgar ca asta vrei tu sa intelegi nu ai decat.vreau dovezi in care eu injur sau mi ai dat mute sau cand dau retry hai cu dovezile.nici pe forum nu te linistesti esti rasist si vorbeste ne la locul tau
Mario
Junior Member
Junior Member

Post by Mario »

Si aici va certati?...Amandoi aveti un limbaj inadecvat cand va certati,incetati sa nu iasa mai urat...
k3nT
Member
Member

Post by k3nT »

Mario wrote:Si aici va certati?...Amandoi aveti un limbaj inadecvat cand va certati,incetati sa nu iasa mai urat...
Alex mario dar eu ce limbaj am avut?ti se pare ca vorbesc ca la usa cortului...compara ceea ce vorbesc eu si ce vorbeste ala ( TIR )
Crank
Junior Member
Junior Member

Post by Crank »

Nu inteleg de ce joaca copiii de 10-12 ani cs :|
dev
Member
Member

Post by dev »

FETILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ce va asteptati sa fac la chestii de genu ?
TIR - da sorata ce mai face ? :))
k3nt - nu mai fii asa de sensibilos! e bun TIR te executa, joaca bine ce dracu sa i faci ? pune wallu :))))
Image

Un vot pentru furien.profgamers.ro / click aici
k3nT
Member
Member

Post by k3nT »

dev wrote:FETILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ce va asteptati sa fac la chestii de genu ?
TIR - da sorata ce mai face ? :))
k3nt - nu mai fii asa de sensibilos! e bun TIR te executa, joaca bine ce dracu sa i faci ? pune wallu :))))
da wa dev dar ce treaba are el cu fam mea??plus ca imi zice kent esti prost...dar dute la dracu cu limbajul tau ca iti vorbesc si eu cum faci si tu si gata dar nu sa primesc gag sau ban ori se respecta regulamentul ori nu
dev
Member
Member

Post by dev »

tir nu mai da ban pentru limbaj ! doar mute
Image

Un vot pentru furien.profgamers.ro / click aici
Crank
Junior Member
Junior Member

Post by Crank »

Da' bine zici dev. I-am dat ban si pentru limbaj, dar si ca datuse retry la mute.
Cand vin miercuri acasa, o sa pun o poza cand ma acuza de aim..asa fac fetitele cand le rupi capu', tipa pe chat in loc sa-mi faca mare demo:)).
P.S: Inseamna ca ai sora daca te ataci asa tare:)) habar nu aveam ca ai
k3nT
Member
Member

Post by k3nT »

Crank wrote:Da' bine zici dev. I-am dat ban si pentru limbaj, dar si ca datuse retry la mute.
Cand vin miercuri acasa, o sa pun o poza cand ma acuza de aim..asa fac fetitele cand le rupi capu', tipa pe chat in loc sa-mi faca mare demo:)).
P.S: Inseamna ca ai sora daca te ataci asa tare:)) habar nu aveam ca ai
si tu ai o mama TIR nu? ai dat ban ca te oftici cand iti zic culcat nu ca am dat eu retry dupa mute
cata16
Junior Member
Junior Member

Post by cata16 »

Hai gata cu scandalul !!!
A fost greseala ta Kent ca ai dat retry dupa ce ai primit gag!!! Nu mai conteaza daca l-ai primit imediat sau dupa 5 minute!
Retry dupa Gag se sanctioneaza cu Ban 10 15... 30 min
Adminul si-a facut treaba!

Tir contoleazati limbajul
Floryn
Gold Member
Gold Member

Post by Floryn »

dev, inchide topicu nu mai ii lasa sa se certe zici ca au 10 anii aveti Messenger, Facebook, etc... certativa acolo
Kent, TIR, a procedat corect dupa mute, ban 10 minute prima data a doua uara 15 minute a treia 20 si tot asa
singer uni din voi sunteti prea ofticatii, aveti mare grija pe viitor nici tu k3nt, nu stai in banca ta vb la fel ca restul care te injura,

T/C
Furien.ProfGamers.RO
Image
k3nT
Member
Member

Post by k3nT »

Floryn wrote:dev, inchide topicu nu mai ii lasa sa se certe zici ca au 10 anii aveti Messenger, Facebook, etc... certativa acolo
Kent, TIR, a procedat corect dupa mute, ban 10 minute prima data a doua uara 15 minute a treia 20 si tot asa
singer uni din voi sunteti prea ofticatii, aveti mare grija pe viitor nici tu k3nt, nu stai in banca ta vb la fel ca restul care te injura,

T/C
nu am avut gag si nici retry nu am dat sunteti turci a dat ban ca i am zis culcat
Locked

Return to “Reclamatii jucatori/admini | Complaints players/admins”