Resetare XP pe nicku-ul Player
Resetare XP pe nicku-ul Player
de prea multa vreme nickul "Player" este permis, multi intra pe el si din cate stiu a acumulat ceva xp sau poate chiar full dupa cum zice un player, eu consider asta un mare avantaj pentru toti cei noi veniti, si un mare dezavantaj pentru restul care au muncit pentru acel XP....sper sa se reseteze XP-ul de pe acel nick..sau poate si mai bine, sa primeasca restrictie de a da join cu nick-ul de Player
http://img823.imageshack.us/img823/5993/playerqg.png
http://img823.imageshack.us/img823/5993/playerqg.png
- Name
- Fondator Pensionat

Re: Resetare XP pe nicku-ul Player
Corect, iti dam dreptate
rbk, te ocupi tu?
Multumim, asteptam confirmarea
rbk, te ocupi tu?
Multumim, asteptam confirmarea
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Done ! Xp deleted
Cand barbatul are o situatie proasta, cauta o femeie. Cand situatia se imbunatateste, mai cauta una.
http://stats.profgamers.ro/player.php?id=296645
http://stats.profgamers.ro/player.php?id=296645
multam Ofis 

scuze de pe acum, dar nush unde as putea incrada acest mesaj...eu zic ca are relevanta, de nu, imi cer scuze!
ca idee..daca un anumit player este detectat ca si cum ar fi utilizat alte nickuri ne-rezervate pentru a juca, adica munca cuiva, distractia altcuiva....se poate actiona cumva in acest sens?
ca idee..daca un anumit player este detectat ca si cum ar fi utilizat alte nickuri ne-rezervate pentru a juca, adica munca cuiva, distractia altcuiva....se poate actiona cumva in acest sens?
Last edited by Chrom on Sat Jul 07, 2012 11:54 pm, edited 1 time in total.
Chrom wrote:scuze de pe acum, dar nush unde as putea incrada acest mesaj...eu zic ca are relevanta
ca idee..daca un anumit player este detectat ca si cum ar fi utilizat alte nickuri ne rezervate pentru a juca, adica munca cuiva, distractia altcuiva....se poate actiona cumva in acest sens?
da, jucatorul a carui nick foloseste sa ceara nick rezervat
caz contrar daca sterge XP-ul, e pe raspunderea lui.
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- Name
- Fondator Pensionat

Daca respectivul nu a fost in stare sa isi ia 5 min din timpul sau sa isi creeze un cont pe forum si sa il inregistreze(cerere) atunci sa fie sanatos.
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect

deci nu se aplica nicio regula asupra chestiunilor de genu?
Chrom wrote:deci nu se aplica nicio regula asupra chestiunilor de genu?
ba da, daca ne zici o metoda 100% sigura de a detecta asta, mai ales ca majoritatea jucatorilor au IP dinamic.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
exista modalitatea de tracking...se poate retine un anume IP, in caz de este un jucator shifter (cum ii zic eu, de fura nick-uri), nu o sa fie exact, dar domeniul cu siguranta va fi..
Chrom wrote:exista modalitatea de tracking...se poate retine un anume IP, in caz de este un jucator shifter (cum ii zic eu, de fura nick-uri), nu o sa fie exact, dar domeniul cu siguranta va fi..
daca si jucatorul si cel care fura au ip dinamic RDS, ce retii? ca n-am inteles.

stats ofera cam tot, analizezi intrarile si cu putina logica, se poate depista un asa personaj
ps: prin logica, ma refer si la interactiune personala
ps: prin logica, ma refer si la interactiune personala
sau cine intra cu numele player sa ii se schimbe in ip-u serveruliu sau in site de la forum...
Daca aveti probleme nu ma contactati ! .