Readucem serverul la realitate?

[RO] Propuneri si Sugestii pentru serverul war3ft
[EN] Proposals and Suggestions for war3ft server
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Post Reply
F3aR
Valued Member
Valued Member

Readucem serverul la realitate?

Post by F3aR »

Salut, :excl:

Azi va pun sa cititi cam mult doar asa pt ca pot:)...dar.... sa lasam prostiile si sa incep:
1. ca sa aducem serverul la nivelul unde era ar trebuii sa aducem multa lume pe forum sa facem reclama si tot ce e necesar
2. mapele ar trebui sa se schimbe mai des nu mereu fy_snow( nush cum) mereu cand intru e mapa aia... alte mape nu mai sunt fratilor acum juma de an erau zeci de mape si mai ales comanda RTV ar trebuii introdusa si folosita dupa 10 minute de joc minim....
3. Nu stiu ce facea Name cand era la conducere dar facea o treba foarte dar foarte buna ...cine stie ce facea ar trebuii sa ii ia locul daca poate si are timp... :huh:
4.exp-ul dupa parerea mea ar trebuii resetat dupa mult timp pt ca unii lucreaza mult la el si dintr-o dat poc gata e... si topul 1 data pe luna ca si cei noi sa aibe ceva sanse sa ajunga in top sau poate chiar mai des...
Cam atat am avut de zis daca am omis ceva si imi vine vre-o idee editez

PS: nu va legati de mine va rog :whistle: este destul de tarziu adica pt mine pt ca toata ziua am stat pe afara si am hoinarit deci greselile gramaticale sar putea sa zburde prin topic :D :slap:
Un vot pentru comunitate !!!:X
Selectati profgamers.ro
Apoi dati click pe VOT!
Va Multumesc!
-->https://dreamserver.ro/blog/dreamserver ... sarbatori/ <--
Post Reply

Return to “Propuneri si Sugestii | Proposals and Suggestions”