1.Activarea pluginului Esp pt detectarea codatilor mai usor(in caz ca nu este deja)
2.O noua sectiune creata pt a ne cunoaste mai bine cu topicuri gen :
Completati acest chestionar pentru a ne cunoaste mai bine :
Nume(real)?:
Nume(cs)?:
Varsta?:
Experienta CS?:
Jocuri preferate?:
De cand nu ati mai jucat codat?:
Mouse folosit:
Tastatura folosita:
Poza cu voi(optional):
De ce va place sv?:
De unde ati aflat de sv?:
3.Un topic cu numele admin contact..gen :
Toti adminii server sunt rugati sa isi lase date-le in acest topic dupa modelul de mai jos :
Code:
• Nick admin:
• Yahoo Messenger ID:
• Steam ID:
• Grad admin:
Tot pt a ne cunoaste mai bine si de a lua legatura cu admini in caz de urgente..
4.Sa faceti mai multe concursuri pt server pt a face mai distractiv jocul si cu premii pe masura..daca vrei va ajut eu...
5..o sectiuen cu Design pt a creea playeri/admini ..wallpapere ,banere,etc cu numele serverului,comunitatii
Am mai multe propuneri pt forum pt ca am observat ca nu prea este activitate..eu vin de pe comunitatea llg si am fost acolo owner pe mai multe sv si leam ridicat..acum detin doar un sv de war pt mixuri dar eu nu jok pe el este facut pt prieteni mei..Am o experienta foarte mare in cs ..jok de 7 ani si pot spune ca ma pricep la tot ce este legat de cs si de asta as dori ca un owner sa ma contacteze ..Id : revolutionn1
Propunerile mele pt sv
Re: Propunerile mele pt sv
*ReVoLuTio[N]* ce zici tu deja exista!
Childhood is short ..... immaturity is forever!!
- *ReVoLuTio[N]*
- Banned

atunci imi cer scuze nu m-am uitat eu unde trb 

Avem deja dar ms.
Contacturile adminilor sunt private si numai pentru si intre admini. Cine vrea isi da contactul la ce jucator vrea, dar nu-l postam public. Oricum multumim pentru idei. Topic general "Sa ne cunoastem" pentru jucatori este deja si va fi inca unul in VIP zone. Eventual cere nume rezervat sa devii VIP.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge