As propune ca vipul sa aiba acces la slay sau kick deoarece sunt jucatori care injura,dau he pe hp sau stau la panda cand trebuie sa pune boamba ! si sunt cazuri multe unde nu este admin doar vip !
Astept confirmari/negati fiecare cum doriti !
Propunere VIP
- Name
- Fondator Pensionat

Re: Buna ziua !
Nu se va pune asa ceva 
Game-Servers/Counter-Strike-1-6--War3FT-/VIP---info/VIP-War3FT---Informatii-generale/index.html
VIP+ are acces amx_votemap(cand nu sunt admini), si imunity la destroy
mai multe accese "legate de administratie" nu vom da ...cel putin nu in viitorul apropiat

Game-Servers/Counter-Strike-1-6--War3FT-/VIP---info/VIP-War3FT---Informatii-generale/index.html
VIP+ are acces amx_votemap(cand nu sunt admini), si imunity la destroy
mai multe accese "legate de administratie" nu vom da ...cel putin nu in viitorul apropiat"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Alexithoo ceri cam mult tata...mai bine sa dai si ban si cu asta basta , ti-ai facut adminu...
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Alexithoo wrote:nu am admin
era ironic , este deja destul de mult ca un vip+ care acces la votemap cand nu sunt admini on
-
Alexithoo
Re: Propunere VIP
este un vip+ ca ,cum intra pe server si schimba mapa =))
Nici o mapa nu lasa pana la capat =))
Si totusi eu ma refeream sa aiba la acces la saly sau kick ca sunt multi codati si sa ii putem enerva sa iasa...adica atatea slay-uri/kick-ri pana nu mai intra! Si in plus eu sunt foarte activ dupa-masa...dimineatza mai rar !
Si totusi eu ma refeream sa aiba la acces la saly sau kick ca sunt multi codati si sa ii putem enerva sa iasa...adica atatea slay-uri/kick-ri pana nu mai intra! Si in plus eu sunt foarte activ dupa-masa...dimineatza mai rar !
Re: Propunere VIP
Alexithoo wrote:este un vip+ ca ,cum intra pe server si schimba mapa =))
Alexito acces la comanda de slay sau kick pe vip+ nu va exista niciodata.Daca iti doresti asa ceva,cumparati steam si fa o cerere de admin,incearcati norocul.Topicul asta devine inutil.Sa il inchida cineva va rog.