Propunere Tolyx
Propunere Tolyx
Eu zic, am mai jucat pe servere war3ft si pe multe alte servere de cs, sa apara timpul in care explodeaza bomba. Este un factor important atat pentru CT cat si pentru Tero. Aceasta e parerea mea.Multumesc
Re: Propunere Tolyx
DEATHWING wrote:mi se pare o propunere destul de OK. alte pareri?
Deocamdata la asta m-am gandit. Dar daca e din ce in ce mai multa lume, si sunt satuli de pandari poate, nu zic ca si eu joc human, poti scade puterea Cloak, de la 58% la vreo 50%.
- Name
- Fondator Pensionat

Tolyx wrote:Eu zic, am mai jucat pe servere war3ft si pe multe alte servere de cs, sa apara timpul in care explodeaza bomba. Este un factor important atat pentru CT cat si pentru Tero. Aceasta e parerea mea.Multumesc
da :

"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

-
Alexithoo
as mai avea eu o propunere daca imi permiteti!
Am jucat ieri pe un sv. si acolo daca stai afk 9- de sec ii da kick ar fi bine sa fie si aici asa deoarece nici loc pe sv nu este mult si cei AFK ocupa doar loc pe sv !
Am jucat ieri pe un sv. si acolo daca stai afk 9- de sec ii da kick ar fi bine sa fie si aici asa deoarece nici loc pe sv nu este mult si cei AFK ocupa doar loc pe sv !
Alexithoo wrote:as mai avea eu o propunere daca imi permiteti!
O sa fie automat asta, se va permite cate 5 minute spectator, dupa aia, kick automat.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
cbla wrote:Alexithoo wrote:as mai avea eu o propunere daca imi permiteti!
O sa fie automat asta, se va permite cate 5 minute spectator, dupa aia, kick automat.
Am vazut in alta parte o chestie interesanta, doar pentru cei SPEC: te intreaba din 1 in 1 minut "Are you there ?" si ai de ales Yes or No, daca dai Yes te lasa sa mai stai, daca dai No sau nu raspunzi in 10 secunde iti da kick; asta e pentru a permite realizarea de demo.
Jeff Kay wrote:cbla wrote:Alexithoo wrote:as mai avea eu o propunere daca imi permiteti!
Am vazut in alta parte o chestie interesanta, doar pentru cei SPEC: te intreaba din 1 in 1 minut "Are you there ?" si ai de ales Yes or No, daca dai Yes te lasa sa mai stai, daca dai No sau nu raspunzi in 10 secunde iti da kick; asta e pentru a permite realizarea de demo.
5 minute e mai mult decat suficient sa faci un demo.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge