vLk. wrote:eu am avut un server de cs,si inka mai am dar nu mai am bani sa platesc hostu si am pluginurile:
1. cand scrii /admin sa'ti arate adminii online [nu-l aveti]
2. muzica la plantarea/dezamorsarea bombei e pt craciun... zice cv acolo mos craciun:)) [nu-l aveti]
3. Oamenii au caciuli in cap si he-urile sunt inlocuite cu bulgari de zapada [aveti doar cel cu caciula]
4. artificii pe server! Doar adminii le pot da drumul cu fireworks_menu sunt 16 in total [nu-l aveti]
5. lanterna in diverse culori [nu-l aveti]
6. cadouri pe server. Sunt cadouri peste tot si cand intri in ele iti pot da awp,bani,viteza + si -,etc!
7. muzica la intrarea pe server. E o colinda aia cu let it snow [no aveti]
8. iti poti schimba camera cu /cam
9. arata in chat cn si cu ce tip de grenada arunca [no aveti]
10. un efect pentru he
11. Mesaje cand omori/esti omorat [no aveti]
12. sunete la tastarea tastelor [adica cand zici bahh..re..bomba,bulan..] etc..
Si ULTIMUL SI CEL MAI IMPORTANT ZIK EU, Ii arata cat ii iei din viata inamicului
Ce plugin vreti, imi spuneti si o sa vi-l dau pe mess sau le pun pe un site
1. nu e nevoie de asa ceva, mai bine sa nu stie lumea cine este admin fiindca asa se "activeaza" codatii si sunt prinsi
2/3 chiar te rog daca gasesti un plugin ptr muzica cand se planteaza bomba sa bagi aici, si la bulgari la fel (am introdus unul cu bulgari si ne facea probleme, asa ca l-am scos)
4. nush daca mai avem resurse pentru atatea plugins, dar poti posta un astfel de plugin si hotaram noi ce putem baga
5. nu prea vad rostul la asa ceva
6. si aici la fel, revino cu un plugin si vedem noi
7. revino cu plugin
8. nu vad rostul la asa ceva
9. cu siguranta asa ceva ar face lag, nu-si are rostul
10. prea multe he-uri, ar face lag
11. ne gandim la ceva cand se da HS, dar revino cu un plugin totusi si vedem
12. prea multe sunete strica, avem multi jucatori care joaca la sunet si asa ceva ar fi chiar enervant, si cel cu viata nu, poate fi folosit aiurea