propunere

[RO] Propuneri si Sugestii pentru serverul war3ft
[EN] Proposals and Suggestions for war3ft server
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Post Reply
vLk.
Junior Plus
Junior Plus

propunere

Post by vLk. »

propun urmatoarele lucruri:
cand dai headshot la cnv sa zica "Ho Ho Ho" sau cv de genu un sunet acolo makar:))
si inca 2 lucruri. orice player care scrie re,bulan,madafaka si chestii dastea sa se auda sunete [daca nu stiti cum se numesc aceste sunete,va spun eu
si cel mai important zik eu,sa schimbati hostu pt ca e praf..are lag si vad ca si pica serveru :question:
I War3FT.ProfGamers.ro game server
[Server Cs CooL With How War3FT]
Image
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: propunere

Post by Cbla »

vLk. wrote:propun urmatoarele lucruri:
cand dai headshot la cnv sa zica "Ho Ho Ho" sau cv de genu un sunet acolo makar:))
si inca 2 lucruri. orice player care scrie re,bulan,madafaka si chestii dastea sa se auda sunete [daca nu stiti cum se numesc aceste sunete,va spun eu
si cel mai important zik eu,sa schimbati hostu pt ca e praf..are lag si vad ca si pica serveru :question:

salut,
cred ca sunt prea multe pluginuri si asa, dar inca unul ar mai merge, ai cumva si sursa la asa un plugin?
PS: hostul e la zeroping, nu cred e praf, daca ai lag inseamna ca e de la tine, sau am pus noi un plugin tampit ce face lag :thinking:
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Floryn
Gold Member
Gold Member

Post by Floryn »

Cbla wrote:
vLk. wrote:propun urmatoarele lucruri:

salut,
cred ca sunt prea multe pluginuri si asa, dar inca unul ar mai merge, ai cumva si sursa la asa un plugin?
PS: hostul e la zeroping, nu cred e praf, daca ai lag inseamna ca e de la tine, sau am pus noi un plugin tampit ce face lag :thinking:

Ceau Cbla nu ieram acasa ieram la un Prieten sa vedem daca mai are bug daca zici ca lai scos iera fain cu ala
ori cum mai fain ii Costumu de Mos Craciun fain si Bravo tie e mijto rau vLk. lag ai tu cred ca de la net serverul hostul nui de la el eu am lag 13-10
Furien.ProfGamers.RO
Image
vLk.
Junior Plus
Junior Plus

Post by vLk. »

eu am avut un server de cs,si inka mai am dar nu mai am bani sa platesc hostu si am pluginurile:
1. cand scrii /admin sa'ti arate adminii online [nu-l aveti]
2. muzica la plantarea/dezamorsarea bombei e pt craciun... zice cv acolo mos craciun:)) [nu-l aveti]
3. Oamenii au caciuli in cap si he-urile sunt inlocuite cu bulgari de zapada [aveti doar cel cu caciula]
4. artificii pe server! Doar adminii le pot da drumul cu fireworks_menu sunt 16 in total [nu-l aveti]
5. lanterna in diverse culori [nu-l aveti]
6. cadouri pe server. Sunt cadouri peste tot si cand intri in ele iti pot da awp,bani,viteza + si -,etc!
7. muzica la intrarea pe server. E o colinda aia cu let it snow [no aveti]
8. iti poti schimba camera cu /cam
9. arata in chat cn si cu ce tip de grenada arunca [no aveti]
10. un efect pentru he
11. Mesaje cand omori/esti omorat [no aveti]
12. sunete la tastarea tastelor [adica cand zici bahh..re..bomba,bulan..] etc..
Si ULTIMUL SI CEL MAI IMPORTANT ZIK EU, Ii arata cat ii iei din viata inamicului

Ce plugin vreti, imi spuneti si o sa vi-l dau pe mess sau le pun pe un site
Image
Chrom
Silver Member
Silver Member

Post by Chrom »

vLk. wrote:eu am avut un server de cs,si inka mai am dar nu mai am bani sa platesc hostu si am pluginurile:
1. cand scrii /admin sa'ti arate adminii online [nu-l aveti]
2. muzica la plantarea/dezamorsarea bombei e pt craciun... zice cv acolo mos craciun:)) [nu-l aveti]
3. Oamenii au caciuli in cap si he-urile sunt inlocuite cu bulgari de zapada [aveti doar cel cu caciula]
4. artificii pe server! Doar adminii le pot da drumul cu fireworks_menu sunt 16 in total [nu-l aveti]
5. lanterna in diverse culori [nu-l aveti]
6. cadouri pe server. Sunt cadouri peste tot si cand intri in ele iti pot da awp,bani,viteza + si -,etc!
7. muzica la intrarea pe server. E o colinda aia cu let it snow [no aveti]
8. iti poti schimba camera cu /cam
9. arata in chat cn si cu ce tip de grenada arunca [no aveti]
10. un efect pentru he
11. Mesaje cand omori/esti omorat [no aveti]
12. sunete la tastarea tastelor [adica cand zici bahh..re..bomba,bulan..] etc..
Si ULTIMUL SI CEL MAI IMPORTANT ZIK EU, Ii arata cat ii iei din viata inamicului

Ce plugin vreti, imi spuneti si o sa vi-l dau pe mess sau le pun pe un site

1. nu e nevoie de asa ceva, mai bine sa nu stie lumea cine este admin fiindca asa se "activeaza" codatii si sunt prinsi
2/3 chiar te rog daca gasesti un plugin ptr muzica cand se planteaza bomba sa bagi aici, si la bulgari la fel (am introdus unul cu bulgari si ne facea probleme, asa ca l-am scos)
4. nush daca mai avem resurse pentru atatea plugins, dar poti posta un astfel de plugin si hotaram noi ce putem baga
5. nu prea vad rostul la asa ceva
6. si aici la fel, revino cu un plugin si vedem noi
7. revino cu plugin
8. nu vad rostul la asa ceva
9. cu siguranta asa ceva ar face lag, nu-si are rostul
10. prea multe he-uri, ar face lag
11. ne gandim la ceva cand se da HS, dar revino cu un plugin totusi si vedem
12. prea multe sunete strica, avem multi jucatori care joaca la sunet si asa ceva ar fi chiar enervant, si cel cu viata nu, poate fi folosit aiurea
vLk.
Junior Plus
Junior Plus

Post by vLk. »

chrom iti spun site-ul la ele aici? mai bn dami idu tau de mess si ti le dau
Image
Chrom
Silver Member
Silver Member

Post by Chrom »

da-mi un PM mai bine cu ce ai gasit
vLk.
Junior Plus
Junior Plus

Post by vLk. »

ti'am dat l'ai primit?
Image
k3nT
Member
Member

Post by k3nT »

aia cand tragi in pereti si vezi cat dmg ii ei mi se pare o panarama pt ca e ceva gen wall mai bn asa.
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

k3nT wrote:aia cand tragi in pereti si vezi cat dmg ii ei mi se pare o panarama pt ca e ceva gen wall mai bn asa.

fara exagerare, e 99% wall, am avut odata in istoria comunitatii asta si prea multi jucau cu acest "avantaj", deci fara asta.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Specific
Junior Plus
Junior Plus

Post by Specific »

bullet_dmg - la acest plugin va referiti . E un fel de rasa Blood Mage care ia bani in loc sa iti arate dmg :)

Ar fi bun un singur sunet adaugat pe un plugin "bomba" si sa poata fi folosit doar de admini prin tastare in chat / bomba ! nu de orice jucator/vip etc.. doar admini si fara abuz din partea lor bine inteles.

Ar mai fi frumos daca ati putea bloca cl_minmodels pe 0 , adica chiar daca jucatorii isi tasteaza in console cl_minmodels 1, sa nu aive efect sa ramana tot 0. Am vazut acesta chestie pe un alt server si mi sa parut foarte tare. ( nu stiu daca pot afla cum au facut dar voi incerca daca dau de owner) sau poate are cineva din staf'ul actual cunostiinte de cum sa modifice asta.
Nu va cunoasteti sufletu,
Si asta va sperie!!
Post Reply

Return to “Propuneri si Sugestii | Proposals and Suggestions”