Am sa enumerez cateva deficiente pe care eu personal consider ca acest serv le are. Astept parerile voastre si sper ca se va actiona in consecinta.
1. Items prea scumpe (mai ales Helm si Rings of regenerations), dar nu numai.
2. Bug sau plugin nepotrivit in ceea ce priveste Undead Scorge. Holy aura nu are efect sau acesta este insuficient.
3.Prea putini admini, cel putin dimineata sunt codati pe serv.
4.Au aparut alte rase (MAGE) Bunshee si Enigma.
5.Boots nu are efect.
6.Atitudinea adminilor in ceea ce priveste unii jucatorii care in prezenta lor aduc acuze altor jucatori dar nu actioneaza suficient de drastic.
7.Catararea/camparea pe texturi ar trebui interzisa, si aici vin cu o propunere in regulament : Este interzis accesul pe texturi acolo unde nu se poate ajunge(teleporta,sari) fara puteri war3ct.
8.Schimbarea hartii de catre admini inainte cu 2 min de "its time to choose". De multe ori votarea automata se suprapune cu cea administartiva. Daca prin vot automat se alege o harta nepotrivita cu numarul de jucatori sau preferintele acestora, adminul poate sa propuna schimbarea hartii dar niciodata sa nu se supuna la vot mai putin de 3 harti. Votarea automata are rostul ei si este important sa nu se lase loc de haos pe server.
Ok deocamdata atat, astept parerile voastre si va rog sa raspundeti punctual.
TMconnection
Improvements
- Name
- Fondator Pensionat

Re: Improvements
FOARE BUNE punctele de vedere 
ps. consulta si--> Game-Servers/Counter-Strike-1-6--War3FT-/Anunturi-administrative---Administrative-Announcements/-RO--Regulament-aditional-War3FT/index.html
si cand esti pe server dai /rules

ps. consulta si--> Game-Servers/Counter-Strike-1-6--War3FT-/Anunturi-administrative---Administrative-Announcements/-RO--Regulament-aditional-War3FT/index.html
si cand esti pe server dai /rules
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

-
R3dSTarSs
- Valued Member

La punctul 8 de restu scrie in regulament dar la 8. playeri aleg ca harti sa fie la vot nu sv am vaz destui playeri care la sv full ei nominalozau si votau fy_snow sau d2x2
Nu zic ca sv nu da vot automat il da doar in caz ca nimeni nu nominalizeaza vreo mapa eu asa stiu daca am cresit imi cer mii de scz.......
Nu zic ca sv nu da vot automat il da doar in caz ca nimeni nu nominalizeaza vreo mapa eu asa stiu daca am cresit imi cer mii de scz.......
-
tmconnection
- Fondator Pensionat

M-am gandit si la o resetare de xp la tot serv odata la 3 luni sau la o perioada prestabilita.
De ex, odata la 3 luni sa se reseteze top15, xp, nume rezervate, sloturi.
avantaje:
- s-ar tine o evidenta actualizata a tuturor playerilor
-ar fi mai usor pt playerii care fac xp greu acum sa faca in viitor xp mai repede si usor. Pt un jucator nou pe serv este dificil sa joace contra jucatoriilor vechi care deja cred ca majoritatea au lvl 10.
-i-ar motiva pe playeriii mai vechi sa joace si mai mult:)- un refreshment este binevenit din cand in cand:)
Ce ziceti?
De ex, odata la 3 luni sa se reseteze top15, xp, nume rezervate, sloturi.
avantaje:
- s-ar tine o evidenta actualizata a tuturor playerilor
-ar fi mai usor pt playerii care fac xp greu acum sa faca in viitor xp mai repede si usor. Pt un jucator nou pe serv este dificil sa joace contra jucatoriilor vechi care deja cred ca majoritatea au lvl 10.
-i-ar motiva pe playeriii mai vechi sa joace si mai mult:)- un refreshment este binevenit din cand in cand:)
Ce ziceti?
- DeathKnigh
- Silver Member

la pct1 ... nu mi se pare ... eu am m mereu 16000$ in joc :-??
la pct 5... are efect dar pana tragi cu arma.. sau schimbi arma ... sau daca trage cineva in tn ... atunci se pierde efectul...
si la restu nu am ce comenta .. sunt perfect de acord
la pct 5... are efect dar pana tragi cu arma.. sau schimbi arma ... sau daca trage cineva in tn ... atunci se pierde efectul...
si la restu nu am ce comenta .. sunt perfect de acord