grenada orc
grenada orc
propun ca pe toate mapele sa fie libera folosirea grenazii de la orc
astept pareri pro si contra:P
astept pareri pro si contra:P
- SantA *<[:]
- Silver Member

Re: grenada orc
No, if the He Grenade as Orc would be allowed on any map, Ts on de_dust2_long would have no chance of winning whatsoever.
-
Necro85254
- Junior

Din partea mea sa se foloseasca dar numai pe unele mape dar (scuzatima daca nu postez unde trebuie) Nu ar fi bine sa se faca o lista cu mapele pe care ESTE voie si pe mapele pe care NU ESTE voie
From my point of view they should be used but only on some maps.... (sorry if i don't post where i should) Wouldn't it be a great idea to make a list of ALLOWED maps and a list of UN-ALLOWED maps for the he of orc
edit: poi banuiam ca pe harti mici nu dar sunt unii care spun ca nu e mapa mica si ce sai faci? nu se poate pune un plugin sau cv de genu doar pe mapele mici
?
From my point of view they should be used but only on some maps.... (sorry if i don't post where i should) Wouldn't it be a great idea to make a list of ALLOWED maps and a list of UN-ALLOWED maps for the he of orc

edit: poi banuiam ca pe harti mici nu dar sunt unii care spun ca nu e mapa mica si ce sai faci? nu se poate pune un plugin sau cv de genu doar pe mapele mici
?
Last edited by Necro85254 on Thu Apr 21, 2011 5:42 pm, edited 1 time in total.
CL-u catre Teroristi:
-TERORISTI !, sa luptam pana la unu.
-De ce pana la unu ?
-Pentru ca la unu jumatate mergem la baut

-TERORISTI !, sa luptam pana la unu.
-De ce pana la unu ?
-Pentru ca la unu jumatate mergem la baut
Necro85254 wrote:Din partea mea sa se foloseasca dar numai pe unele mape dar (scuzatima daca nu postez unde trebuie) Nu ar fi bine sa se faca o lista cu mapele pe care ESTE voie si pe mapele pe care NU ESTE voie![]()
Simplu, pe harti mici NU, adica gen, fy_snow, de_dust2_2x2, etc ...

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Contra clar:))
Contra . Dar sunt multi care folosesc pe majoritatea din gloves .
pe mapurile mici ar trebuii sa se puna ceva ca sa nu se poata cumpara gloves ca si pe alte srvre nu se poate cumpara rings pe 35hp asa sar evita ca jucatorii sa foloseasca grenades pe mapurile mici
tamas wrote:pe mapurile mici ar trebuii sa se puna ceva ca sa nu se poata cumpara gloves ca si pe alte srvre nu se poate cumpara rings pe 35hp asa sar evita ca jucatorii sa foloseasca grenades pe mapurile mici
Ar fi o idee, dar nu cred ca este asa ceva facut, iar cine ar putea programa asta, n-are timp.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
pffff.
pai exista asa ceva dar cred ca ai dreptate in privinta ca cine ar putea nu are timp
pai exista asa ceva dar cred ca ai dreptate in privinta ca cine ar putea nu are timp
- Name
- Fondator Pensionat

Contra, orcu ar deveni overpower
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Contra :x ca si asa iese macel
Ca asa-i la Tulcea lumea este primitoare,
Primim tot ce ne dai de baut sau de mancare,
De fumat de tras ... primim chear de Fu*ut,