Salut!
Ar trebui interzis ca vipii sa dea cu grenada dintr-aia cu gaz verde si toxic peste bmb plantata, pt ca counterii nu o pot dezamorsa.
Mersi
bmb vip
- Name
- Fondator Pensionat

Re: bmb vip
Sincer m-am gandit la asta cand am facut regulamentul dar am zis sa nu restrictionez prea multi VIPs
Deoarece asta e si smecheria, daca ii duce capul pot sa se foloseasca de VIP mai mult decat ar crede
Deoarece asta e si smecheria, daca ii duce capul pot sa se foloseasca de VIP mai mult decat ar crede"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Dar am putea face ca si cei cu vip sa aiba un fel de armura impotriva acestui smoke verde :-?
I am what I am .
[c4]
[c4]
rbk wrote:Dar am putea face ca si cei cu vip sa aiba un fel de armura impotriva acestui smoke verde :-?
un fel de armura contra tuturor grenazilor ( la un pret "piperat"-in joc) ar fi o idee ( disponibila doar la VIP+ ?
Timpul nu iarta pe nimeni...
da ar fi super , sa fie ceva armura sa protejeze impotriva grenazi ... dar sa coste vreo 5000-6000 ...
Daca aveti probleme nu ma contactati ! .
e putin 5000-6000. tine cont ca un VIP+ primeste pe runda banii initiali + inca 4000, deci ar lua numaidecat. undeva la 11000 cred ca e ok
Timpul nu iarta pe nimeni...
- Name
- Fondator Pensionat

DEATHWING wrote:rbk wrote:Dar am putea face ca si cei cu vip sa aiba un fel de armura impotriva acestui smoke verde :-?
un fel de armura contra tuturor grenazilor ( la un pret "piperat"-in joc) ar fi o idee ( disponibila doar la VIP+ ?
In caz ca nu stiti, numai exista VIP/VIP+
Subject: Noul VIP War3FT - Informatii generale
Armura contra cazului ucigator
doh, mai ceva ca intr-un film prost(nu va fi)"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect