faceti ceva in privinta asta ,stiu ca exista un plugin care echilibreaza echipele dupa fiecare runda ,astfel sa nu ramana fragarii cu fragarii si victimele neajutorate
.
.

Name wrote:Da, ce spuneti acolo este PTB (search it)
L-am mai avut dar nu bun(nu functioneaza) din moment ce adminii seteaza automat mereu autoteambalance 1 (chiar daca l-am scoate de la default, ei tot nu pot scapa de acest 'tic'; SI se bat cap in cap, ptb-ul cu autoteambalance-ul)
.Este mare nevoie de el pe server.trafi911 wrote:Name wrote:Da, ce spuneti acolo este PTB (search it)
L-am mai avut dar nu bun(nu functioneaza) din moment ce adminii seteaza automat mereu autoteambalance 1 (chiar daca l-am scoate de la default, ei tot nu pot scapa de acest 'tic'; SI se bat cap in cap, ptb-ul cu autoteambalance-ul)
oricine poate scapa de acest tic ,chiar ar merita a doua sansa acest PTB.Este mare nevoie de el pe server.
Name wrote:Da, ce spuneti acolo este PTB (search it)
L-am mai avut dar nu e bun(nu functioneaza) din moment ce adminii seteaza mereu autoteambalance 1 (chiar daca l-am scoate de la default, ei tot nu pot scapa de acest 'tic'; SI se bat cap in cap, ptb-ul cu autoteambalance-ul)
.. e AIZEN: ala se muta dupa cum bate vantu; si sunt multi multi altiiFlosan wrote: PTB u echilibreaza echipele valoric si intotdeauna sunt egale ca numar sau e o diferenta normala de 1 jucator.

O sa rezolvam si cu PTB, dar pentru PTB trebuie sa fie mp_autoteambalance pe 0, deci sa nu va mirati cand nu merge ca cineva a setat pe 1.