2 propuneri

[RO] Propuneri si Sugestii pentru serverul war3ft
[EN] Proposals and Suggestions for war3ft server
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
Alexithoo

2 propuneri

Post by Alexithoo »

In legatura cu adminul ! :)
Eu zic ca nu e corect ca admini sa aiba neaparat steam deoarece sunt multi playeri fara steam care au experienta si joaca pe serveru asta de mult si si-ar dori si ei un admin cat de mic !
Deci va propun ca cei ce cer admin si credeti ca stiu sa admineze sa le dati si lor admin.Mai mic de grad ca sa fie totusi o diferenta intre cei cu steam si cei fara !
Si as mai avea o propunere : Sa poata intra mai multi playeri pe server deoarece sunt unele zile cand stau ca fraieru su astept sa iasa un player sa joc si eu !

Va Multumesc ca m-ati ascultat ! :D :D :D
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: 2 propuneri

Post by Name »

Buna ziua drag jucator :)
Nu putem accepta fara steam deaorece am patit-o de curand cu un admin +20 ani de la care nu ne asteptam...nu conteaza ce a facut
Si nu putem marii capacitatea locurilor pe server deoarece ne ucide hostul la bani..cel putin nu acuma...din vara vedem, poate luam un pachet mai mare

O seara placuta,
Echipa Profgamers ROMANIA
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

As mai adauga si eu ceva, este foarte corect sa se ceara steam, un admin trebuie sa demonstreze fair play pe server, cu steam este un pas mare in acest sens. Ce n-a zis name, ca peste 50% (si aici din pacate nu exagerez deloc) dintre adminii cu valve pana la urma au fost prins cu cheaturi sau diferite expoituri, in schimb cu steam doar doi admini de cand exista comunitatea, cifrele vorbesc.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Alexithoo

Post by Alexithoo »

cu capacitatea locurilor pe server
dar de ce ma da pe alt server cand e full ?
Dar macar slot sa se dea la cei fara steam !
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

Cu noul status VIP poti primii slot si nume rezervat fara sa indeplinesti cerintele +++ multe altele!
check out: Game-Servers/Counter-Strike-1-6--War3FT-/VIP---info/VIP-War3FT---Informatii-generale/index.html

Image
Chrom
Silver Member
Silver Member

Post by Chrom »

@cbla...daca si cu steam au fost prinsi atunci, unde se ajunge cu asta? asta nu inseamna ca nu sunt oameni capabili care isi pot duce datoria de admini si fara steam...eventual,tine doar de incredere...sincer,si eu as dorii un admin,poate ca nu il merit,desii joc destul de des pe server si v-am demonstrat de multe ori ca nu joc cu nimik suspect,dar totusi,nu o sa platesc ptr steam in viata mea..asa cum nu am platit niciodata ptr un joc....fiindca poate unii nu-si permit sa dea banii asa aiurea ptr o placere cand are putin timp liber....deci va rog sa reconsiderati ideea de steam only...va inteleg problemele pe care le-ati avut in domeniu...dar asta nu inseamna sa judecati pe toti doar ca altii au gresit....o sansa cere orice persoana..asa ca va rog...dak puteti...sa o acordati....fiindca eventual..tot decizia voastra ramane finala..

Cu tot respectul...
Chrom
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Citeste te rog atent ce am scris, ca nu ai inteles nimic si vorbeseti despre total altceva :)
Cat despre tine, ca n-ai platit pentru nici un joc, eu as tace cu asta in locul tau, stiu ca suntem in balcani si la multi dintre noi sportul national este furtul :laugh: dar totusi, cei ce lucreaza ani de zile sa scrie un joc, evident nu gratis lucreaza, daca nimeni n-ar mai plati un joc nu ar mai face nimeni nimic... tu ai lucra 8 ore pe zi timp de ani de zile gratis? nu prea cred ... deci daca iti place un joc, strange bani si cumpara-l. Fara suparare ...
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
DEATHWING
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by DEATHWING »

@Chrom: codati pe steam? O nimica toata... Eu joc EAC (EasyAntiCheat) de care teoretic nu trece nici un cod dar s-au gasit si aici codati destui...
Timpul nu iarta pe nimeni...
SantA *<[:]
Silver Member
Silver Member

Post by SantA *<[:] »

Steam is important for the admins to be able to communicate with eachother. I have Name on my friendlist just so that I can talk to him, I don't actually like him. I totally hate him... ewww..... Name, go away. :rolleyes:
Last edited by Name on Mon Feb 20, 2012 9:40 pm, edited 1 time in total.
Reason: owned =))
vl@d
Junior
Junior

Post by vl@d »

Sincer si eu mi`as dori admin..recunosc nu sunt ce`l mai bun jucator de cs din lume dar activitate am din belsug si de asemenea si ore am dar sincer eu am o problema si cand incerc sa deschid steam imi da o eroare si nu se deschide..deci daca eu as cumpara steam si apoi nu mi`ar merge ce ma fac???
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

reinstaleaza steamul.

da-mi un pm cu id tau de messenger/skype si te ajut in problema ta

Image
vl@d
Junior
Junior

Post by vl@d »

am rezolvat am reinstalat windows:D
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

Ne bucuram

:arms:

ProfGamers ROMANIA

Image
32april
Silver Member
Silver Member

Post by 32april »

dar cu toate astea nu cred ca vei primi admin .... pt ca ai un limbaj de toata rusinea pe sv.... si nu prea sti regulile..
Steam : profgamers32
rbk
Silver Member
Silver Member

Post by rbk »

Se poate inchide.
I am what I am .
[c4]
Locked

Return to “Propuneri si Sugestii | Proposals and Suggestions”