) Ar fii o nebunie curata si foarte frumos. Apai sper ca va ganditi si voi la ceva. Sa fie mai multe avantaje pt ct. Daca nu un fel de night vision care sa poata vede "caldura" din corupul la T
Ceva fantastic cu real. Have a good day!
) Ar fii o nebunie curata si foarte frumos. Apai sper ca va ganditi si voi la ceva. Sa fie mai multe avantaje pt ct. Daca nu un fel de night vision care sa poata vede "caldura" din corupul la T
Ceva fantastic cu real.
deci nu cred ca se va face asa ceva...
Atat timp cat te tine buzunarul(ai resurse, bani) sa poti folosii avantajele. Cel putin la tero sa nu fie, la ct da, deoarece acestia vor campa cu N laser nade(mine)
Name wrote:Poate alte skinuri specifice da, dar din cate sa anuntat nu vor fi skinuri..
Eu o singura propunere minora am.. sa se scoata timpul de la "say shop" , sa nu fie limitat la 30secAtat timp cat te tine buzunarul(ai resurse, bani) sa poti folosii avantajele. Cel putin la tero sa nu fie, la ct da, deoarece acestia vor campa cu N laser nade(mine)
Btw, inca ceva.. ct nu respecta regulamentul deloc..
o sa fie, dar s-a anuntat ca nu sunt prioritate skinurile, o sa fie printre ultimii ce se vor pune pe server.