Descriere: acest plugin ajuta la executarea comenzi pe un player exemplu: amx_exec nume unbindall si i se sterg toate bind-urile sau amx_exec unbind N sau tasta care are bindu
Avantaje: nu o sa mai fie playeri care dau shop si fac reclama la alt srv
Dezavantaje: nici unu
Crezi ca este benefic ? : da
Descriere: Cu ajutorul acestui plugin se poate detine controlul partial al consolei orcarui jucator conectat la servar.
Autor: Marble
Versiune: 1.0
Descarca: http://www.girlshare.ro/2724989.3
Instalare:
Fisierul "amx_exec.amxx" in addons/amxmodx/plugins
Fisierul "amx_exec.sma" in addons/amxmodx/scripting
Deschizi fisierul "plugins.ini" si treci linia:
amx_exec.amxx
Cvar: Nu necesita asa ceva .
Comenzi administrative: Sunt destul de multe am sa va spun cateva restul va las pe voi sa le descoperiti .
Ex: amx_exec < nume > < comanda >
amx_exec nume retry : va executa comanda retry pe jucatorul respectiv
amx_exec nume quit : va executa comanda quit pe jucatorul respectiv
amx_exec nume say: " RECLAMA! " : va forta jucatorul respectiv sa scrie in chat "RECLAMA!"
amx_exec nume "volume 10" : va ridica volumul in casti/boxe jucatorului respectiv
amx_exec nume "cd out" : va deschide cd rom-ul / dvd rom-ul jucatorului respectiv
amx_exec nume "cd close " : va inchide cd rom-ul / dvd rom-ul jucatorului respectiv
Nice nu sper sa va placa
propunere - exec
Re: propunere
intrebare: pentru ce ar fi benefic? sa abuzeze adminii ca ce tari sunt ei? sa deschida cd-romu omului sa ramana si traumatizat daca e vreun copil
sau sa ii faca pe ceilalti sa zica o anumita fraza fara voia lor?
NU are nici un avantaj! eu nu am puterea sa iau decizia finala dar sunt sigur ca va fi refuzat
sau sa ii faca pe ceilalti sa zica o anumita fraza fara voia lor?
NU are nici un avantaj! eu nu am puterea sa iau decizia finala dar sunt sigur ca va fi refuzat
Timpul nu iarta pe nimeni...
ma refer la comanda asta cel putin amx_exec nume unbindall si ai cu deschiderea cd sa fie duar la codati ! sunt oameni care nu stiu sa isi dea unbind singuri si adminul e nevoiet sa ii dea ban,
poate ca el nu face reclama intentionat ! adica vrei sa zici ca nu ti sa intamplat niciodata sa ai bind si sa nu sti sa il scoti ?
poate ca el nu face reclama intentionat ! adica vrei sa zici ca nu ti sa intamplat niciodata sa ai bind si sa nu sti sa il scoti ?
nu.
P.S: daca dai unbindall ii transformi configul intr-un default. si poate omul are si el vreo 2-3 taste modificate, vreo 2-3 binduri cum sunt cele de war3, setari ca sa mai scape de lag... deci "toata munca" se duce.
Asteptam raspunsul unui owner!
P.S: daca dai unbindall ii transformi configul intr-un default. si poate omul are si el vreo 2-3 taste modificate, vreo 2-3 binduri cum sunt cele de war3, setari ca sa mai scape de lag... deci "toata munca" se duce.
Asteptam raspunsul unui owner!
Timpul nu iarta pe nimeni...
Poftim !? cu unbind all, scoti toate bindurile de pe taste, nu mai poate nici sa mearga in joc, nimic
Ar fi benefic, dar nu toti joaca cu configul default, adica tastele def., dar din moment ce s-ar executa numai pe cei ce fac reclama, totusi ar avea ceva beneficiu, nustiu ce sa zic, ne-am gandit deja la asa ceva, si inca ne mai gandim ...
Ar fi benefic, dar nu toti joaca cu configul default, adica tastele def., dar din moment ce s-ar executa numai pe cei ce fac reclama, totusi ar avea ceva beneficiu, nustiu ce sa zic, ne-am gandit deja la asa ceva, si inca ne mai gandim ...

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Nu exista vreun plugin care sa bindeze toate tastele default? Daca exista, atunci .. nu avem nevoie de porcaria asta.
amx_exec este deja default pe server.
dar cum zici tu, ar fi bine un plugin asa, eu am crezut ca despre asta e vorba
nu m-am uitat bine.
dar cum zici tu, ar fi bine un plugin asa, eu am crezut ca despre asta e vorba
nu m-am uitat bine.
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge