Propun inlocuirea banilor pentru SHOP cu ammo pack. Asta inseamna ca o propunere anterioara cu marirea sumei maxime la bani poate fi inlocuita si chiar imbunatatita. Aceasta implementare poate avea multe beneficii deoarece aceste credite se pot salva chiar daca mapa se schimba sau iesi de pe server data viitoare cand intri pe server ai la fel de multe ammo pack ca si cand ai plecat. Grenazile , sk, wallhang , no-flash , auto bhop si inclusiv pachetele de arme pot fi inlocuite cu credite. Ce ar putea ramane cu bani sunt simple care nu contin pachete. Bani sa aibe si alt folos pe langa arme sa iti poti cumpara de exemplu 1 ammopack la 3k spre exemplu. Astfel si armele care s-au propus ca se vor introduce pentru furien pot fi introduse pe credite mai multe sa nu poti lua la 16k arma respectiva sa fie in credite echivalentul a 50k bani deoarece iti ofera foarte mari avantaje.
Astept parerea staffului iar daca propunerea se v-a lua in calcul si va fi necesar pot ajuta la creearea listei preturilor , primirea creditelor in functie de . etc etc.
Propunere AMMO PACK
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Re: Propunere AMMO PACK
Daca vom baga ceva arme noi, foarte putine vor fi pt playeri "non-premium". Mai multe vor fi pentru vip, cu ideea asta mi se pare ca ne apropriem cam prea mult de zombi.
Astept si alte pareri.
Astept si alte pareri.
Eh ca sunt pt playeri ca nu se aplica acelasi principiu. Poti de exemplu pt userii vip sa le oferi arma aia la 50 credite iar userilor non-vip la 150 credite. Astfel stimulezi userii non-vip sa cumpere acea arma pentru ca probabil v-a face ceva deosebit si ei au ocazia sa o probeze chiar daca nu sunt persoane VIP:P insa la un pret mult mai ridicat.
pro ! ar trebuii si un depozit sa iti bagi ammo acolo
)
)Re: Propunere AMMO PACK
Cam asta am spus si eu e tot una ca ai sau nu depozit daca iti raman salvate atat doar ca daca nu exista depozit si raman salvate nu mai trebuie sa scrii comenzile sa scoti ammo din banca.. 

Pentru asa ceva ,banuiesc ca trebuie o baza de date care e foarte scumpa
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Sa ne gandim putin din mai multe puncte de vedere.
1.Pentru noii veniti, ei nu vor putea niciodata sa cumpere un sk de la inceput, se plictisesc si ies.
2.Am facut vip in tocmai pentru a avea unele avantaje care nu le poti obtine fara a avea vip.
3.Serverul nostru nu are o baza de date, un server cu asemenea host costa ceva bani
Eu nu prea sunt de acord cu acceasta idee, si de asemenea nu avem hostul suficient de bun pt asa ceva.
T/C
1.Pentru noii veniti, ei nu vor putea niciodata sa cumpere un sk de la inceput, se plictisesc si ies.
2.Am facut vip in tocmai pentru a avea unele avantaje care nu le poti obtine fara a avea vip.
3.Serverul nostru nu are o baza de date, un server cu asemenea host costa ceva bani
Eu nu prea sunt de acord cu acceasta idee, si de asemenea nu avem hostul suficient de bun pt asa ceva.
T/C