[SOLVED] Need Help ! Windows Instal FAIL
Forum rules
[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!
[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!
[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
[SOLVED] Need Help ! Windows Instal FAIL
De curand mi s-a stricat PC-ul si am incercat sa-l formatez. Totul mere ok pana la jumatate (cred eu) cand dintr-o data mi se inchide monitorul (se aprinde beculetul cel rosu) ca si cand ar fi stins calculatorul .I-am facut partitiile si am ajuns cam pana acolo unde ma pune sa-i aleg zona de pe glob (sau ce drq e) la GMT +2 Bucharest. Si de acolo mi se inchide monitorul si ... L-am stins si l-am aprins si tot acolo se "blocheaza" . Tin sa precizez ca am cd cu windows XP , sp3 . Stie cineva ce e de facut ? Ca nu am nici cea mai vaga idee !
Last edited by Cbla on Sun Jun 17, 2012 12:33 am, edited 2 times in total.
Reason: / titlu editat. Va rog, titlul sa reflecte continutul! Altfel WARN !
Reason: / titlu editat. Va rog, titlul sa reflecte continutul! Altfel WARN !
Cand barbatul are o situatie proasta, cauta o femeie. Cand situatia se imbunatateste, mai cauta una.
http://stats.profgamers.ro/player.php?id=296645
- DeathKnigh
- Silver Member

- Name
- Fondator Pensionat

Re: Need Help ! Please
windows 7-le curului!
credeti-ma. inafara de drivere, fkn dead, nada, 0
daca vrei, iti pot da eu un torrent cu xp sp3 untouched, last updated
Cel mai probabil e de la cd/windows ; poate fi si din bios ceva
credeti-ma. inafara de drivere, fkn dead, nada, 0daca vrei, iti pot da eu un torrent cu xp sp3 untouched, last updated
Cel mai probabil e de la cd/windows ; poate fi si din bios ceva
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

e de la cd cu windows asa imi facea si mie pina am bagat altu
DeathKnigh wrote:incerca cu un wind 7
Nici nu vreau sa ma aud de 7
Am auzit si eu ca e posibil sa fie de la cd-u , dar nu stiu sa fac altu ...
Cand barbatul are o situatie proasta, cauta o femeie. Cand situatia se imbunatateste, mai cauta una.
- Name
- Fondator Pensionat

pe unde stai? iti fac eu un cd/dvd... ti-l pun cu posta :-?

Ofis wrote:DeathKnigh wrote:incerca cu un wind 7
Nici nu vreau sa ma aud de 7![]()
Am auzit si eu ca e posibil sa fie de la cd-u , dar nu stiu sa fac altu ...
In prima data curata-l de praf, dupa cum aud, merge merge fara probleme si deodata pac. Cand procesorul se supraincalzeste se opreste automat sa nu arda, si vezi dupa curatare daca se mai opreste.
Daca da si daca poti sa scrii CD/DVD undeva, scrie un Linux Mint 11 KDE, sau ubuntu ceva ... si booteaza de pe el (este si livecd) si ai acolo firefox etc, foloseste-l vre-o ora la greu, daca tot ti se sterge atunci e o problema hardware (ce poate sa fie: sursa, placa de baza, memoriile) daca merge cu livecd atunci probabil hard disk-ul are ceva problema (sau controlellul de hdd), in acest caz service.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- Floryn
- Gold Member

Ofis wrote:De curand mi s-a stricat PC-ul si am incercat sa-l formatez. Totul mere ok pana la jumatate (cred eu) cand dintr-o data mi se inchide monitorul (se aprinde beculetul cel rosu) ca si cand ar fi stins calculatorul .I-am facut partitiile si am ajuns cam pana acolo unde ma pune sa-i aleg zona de pe glob (sau ce drq e) la GMT +2 Bucharest. Si de acolo mi se inchide monitorul si ... L-am stins si l-am aprins si tot acolo se "blocheaza" . Tin sa precizez ca am cd cu windows XP , sp3 . Stie cineva ce e de facut ? Ca nu am nici cea mai vaga idee !
auzi fati windowsul din nou daca nu dul la reparat daca mai ai garantie si eu amm patito iam facut windowsul si nam treaba cu el nu lam mai facut de 6 lunii cv tise incalzeste sau o fi de la monitor fa u windowsul si vezi daca iti face iara si vi sa ne zici:D
Floryn wrote:Ofis wrote:De curand mi s-a stricat PC-ul si am incercat sa-l formatez. Totul mere ok pana la jumatate (cred eu) cand dintr-o data mi se inchide monitorul (se aprinde beculetul cel rosu) ca si cand ar fi stins calculatorul .I-am facut partitiile si am ajuns cam pana acolo unde ma pune sa-i aleg zona de pe glob (sau ce drq e) la GMT +2 Bucharest. Si de acolo mi se inchide monitorul si ... L-am stins si l-am aprins si tot acolo se "blocheaza" . Tin sa precizez ca am cd cu windows XP , sp3 . Stie cineva ce e de facut ? Ca nu am nici cea mai vaga idee !
auzi fati windowsul din nou daca nu dul la reparat daca mai ai garantie si eu amm patito iam facut windowsul si nam treaba cu el nu lam mai facut de 6 lunii cv tise incalzeste sau o fi de la monitor fa u windowsul si vezi daca iti face iara si vi sa ne zici:D
Floryne citeste tati ce a scris, a refacut inclusiv partitiile ... unde vezi tu ca a dat repair la windows in loc de "clean" install?

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- Floryn
- Gold Member

da cbla dar am vaz ca zice de monitor ca ise stinge asa mia facut si mie si am facut windowsul si nam avut treaba cu el eu am bagat sp2
- Name
- Fondator Pensionat

Re: Need Help !
XP SP3 e cel mai bun.
Ofis, ai primit raspuns la PM
Topic Mutat
Titlu modificat; next time warn
Ofis, ai primit raspuns la PM
Topic Mutat
Titlu modificat; next time warn

Re: Need Help ! Windows Instal FAIL
Multumesc frumos Name ! L-am descarcat , sper sa meaga cu asta . Intre timp am facut alt cd cu xp sp3 si imi da aceeasi eroare ... sunt plin de spume , cred ca daca nici cu asta nu merge ajung la ciocan
- Name
- Fondator Pensionat

atunci e de la hard sigur. eu merg cu windowsul ce ti-am dat acum de 2 ani 
ps. curata pc-ul de praf, demonsteaza sursa, carata bine tot. pune niste pasta termoconductoare la hard, placa video(dupa caz) si ce mai ai(daca)

ps. curata pc-ul de praf, demonsteaza sursa, carata bine tot. pune niste pasta termoconductoare la hard, placa video(dupa caz) si ce mai ai(daca)

Name wrote:atunci e de la hard sigur. eu merg cu windowsul ce ti-am dat acum de 2 ani
ce am zis eu mai sus, nu e nevoie de nici o pasta, pur si simplu aspira-l de praf, pe urma poti incerca restul ce am zis sau i-l duci direct la service.

Frate deci am stat 2 ore sa-l aspir si cu pensula frumos l-am curatat ! Tot tot tot , dar am uitat sa va zic ceva : pana acum mergea bine numa ca aveam windows 7 o varianta de tot rahatul si ma exaspera iara cand am inceput sa-l formatez imi da "eroarea" asta ! e posibil sa mearga normal si dupa ce vrea sa-l reformatez sa se strice asa din senin ? eu asta nu inteleg