Apple iPhone 5 va fi lansat cel mai probabil in vara anului acesta , iar experti din lumea it il descriu ca ' un aparat reproiectat in totalitate ' , care este ' total regandit din punct de vedere al design-ului ' . Design-ul nu este singurul lucru modificat . Dispozitivul va fi dotat cu un procesor qualcomm care va fi prezent si pe tableta iPad 2 , renuntandu-se la vechiul procesor produs de Infineon .
De asemnea , sunt zvonuri cum ca ' echipa apple s-ar putea sa lanseze cel mai impresionant dispozitiv de pana acum ' . Se zvoneste ca acesta va avea incorporata o camera de 8 mp cu led flash care va filma full hd .
Cel putin eu nu am ce comenta despre telefoanele astea eu am un iphone 3gs si sunt super multumit de cum se misca si de tot ce este in el si de cum se aude si restu... Enjoy This
Iphone 5
Forum rules
[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!
[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!
[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
-
MicRo.VoLTs
- Valued Member

Re: Iphone 5
Iphone 5 = Iphone 4GS.
Parerea mea e ca 3GS arata foarte bine si pentru ce face, e perfect. Cred ca este cel mai bun Iphone.
Parerea mea e ca 3GS arata foarte bine si pentru ce face, e perfect. Cred ca este cel mai bun Iphone.
2. Respectati regulile si membrii comunitatii!
3. Nerespecatarea regulilor se poate lasa cu sanctiuni!
4. Sanctiunile multiple se finalizeaza cu ban permanent pe forum!
5. Multumesc ptr intelegere!!
6. Incercati sa scrieti cat mai corect in romana!
Have fun and good luck!!
-
cristi_1993
- Junior Plus

nu pot pricepe...de ce nu face unu si bun..in fiecare an...Iphone nou:-??...hmm, ce baga nou in asta?..nou..5-ule?
il face din fibra de sticla
ce sa zic: FITZE! la soft un vad cat de mult l-ar puteam imbunatati
ce sa zic: FITZE! la soft un vad cat de mult l-ar puteam imbunatatiTimpul nu iarta pe nimeni...
- sPeC1aL ;X
- Junior Member

din cate am inteles o sa fie transparent si o sa aiba un program sa se deblocheze doar de cel kre il cumpara o sa fie cel mai resuit apple iphone dintre toate se zvoneste
Da ... tipic ... daca o sa fie macar un dual core si ceva chip grafic mai bunicel, dar nu cred, in schimb apar telefoanele cu chip Tegra 3, adica Quad core si parca 64 de nuclee in chipul grafic, iphone 5 inca n-a aparut dar cred ca deja e depasit la perfomanta hardware ...

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- aimerlikes
- Junior Member

defapt diferenta e noul soft care te certi cu el si iti raspunde la comenzile vocale. mai aveam unpic si ma luam si la injuraturi cu el
)
)
-
cristi_1993
- Junior Plus

se presupune ca in iunie va fi lansat, acest zvon fiind scapat de un angajat al firmei:))...oricum...too much iphone's