Discutii libere!
Re: Discutii libere!
nu se inchide chiar toata comunitatea...ci doar serverele care nu isi vor gasi administratori care vor readuce la viata serverul respectiv 
-
Kalashnikov
- Member

Pachet HDD RAM Garantat Swap/Burst RAM IP-uri Trafic Nr. VPS-uri Pret
R2 100 GB 2048 MB 4096 MB 20 10000 GB 8 € 24.99
Propun sa cumparam un reseller de vps-uri (punem toti bani) si clba sa le configureze.
2048 gb ram un server consuma 500-600 mb cu o configuratie foarte buna punsa la punct.
Vorbim cu cei de la firma, sa ne taie din ip-uri (pachet custom) 10 ip-uri si m-ai mult ram. 6 ip-uri fiecare server cate un ip + celelalte 4 ip-uri redirecte si inca 2 procesoare...
Cred ca se ajunge undeva pe la 30 euro, dar e destul de ok. Banii se amortizeaza in timp . Ramane doar de gasit ownerii la servere.
+ m-ai am eu un vps in new york, putem tine pe el redirecte. Daca are nevoie vre-un owner de server de redirecte, sa ma contacteze.
R2 100 GB 2048 MB 4096 MB 20 10000 GB 8 € 24.99
Propun sa cumparam un reseller de vps-uri (punem toti bani) si clba sa le configureze.
2048 gb ram un server consuma 500-600 mb cu o configuratie foarte buna punsa la punct.
Vorbim cu cei de la firma, sa ne taie din ip-uri (pachet custom) 10 ip-uri si m-ai mult ram. 6 ip-uri fiecare server cate un ip + celelalte 4 ip-uri redirecte si inca 2 procesoare...
Cred ca se ajunge undeva pe la 30 euro, dar e destul de ok. Banii se amortizeaza in timp . Ramane doar de gasit ownerii la servere.
+ m-ai am eu un vps in new york, putem tine pe el redirecte. Daca are nevoie vre-un owner de server de redirecte, sa ma contacteze.
Filme online subtitrate -> http://onlinesubtit.ro/
Pe VPS nu poti tine servere de jocuri si sa astepti sa ai ping minimal.
1. nu e vorba de memorie numai, e vorba si de CPU si nu iti garanteaza nimeni CPU (pe un quad core deobicei furnizorii seriosi nu pun mai mult 8 VPS-uri, adica in cel mai rau caz ai 1/8 din CPU, iar furnizorii mai napsa pun si 32 de servere - dar nici pe 1/8 cpu nu poti tine un server de CS si sa mearga mereu fluent).
Sa luam memorie garantata 2Giga si pana la 4 cu brust, daca in serverul fizic sunt 32 giga memorie, inseamna ca sunt 8-16 VPS-uri pe el (mai mult de 16 nu pot sa fie ca nu pot sa-ti garanteze tie 2 giga memorie, dar nici sub 8 nu le merita lor) - in acest caz, daca hostul e un quad core, ai in cel mai rau caz (cand toate VPS-urile consuma la maxim cpu) 1/4 dintr-un nucleu. Acum pe 1/4 cpu cat de cat ar merge un singur server de CS cu lag minim. Stim ca war3ft cand e full consuma 60-80% dintr-un nucleu core i7 de 3ghz. Furien cam tot acolo e.
2. VPS in new York ... pana I SUA ai pingul minim pe la 100ms, deci cand intri in serverul de CS de acolo, nu prea o sa ai pingul sub 120ms.
Daca e vorba de configurat, eu le configurez, asta nu e problema, dar nu garantez ca o sa si mearga fluent. Iar daca e 30Euro, atunci mai bine un server dedicat cu 40-50E (din Germania, ca la noi sub 150-200 euro nu gasesti quad core). Momentan 4 servere de CS in Romania costa 20E cu fps 300-1000, de ce ar merita un VPS mai scump unde sigur nu ar merge fluent?
PS: scuze de gramatica, scriu din IE10 si corecteaza la greu cuvintele in prostii
1. nu e vorba de memorie numai, e vorba si de CPU si nu iti garanteaza nimeni CPU (pe un quad core deobicei furnizorii seriosi nu pun mai mult 8 VPS-uri, adica in cel mai rau caz ai 1/8 din CPU, iar furnizorii mai napsa pun si 32 de servere - dar nici pe 1/8 cpu nu poti tine un server de CS si sa mearga mereu fluent).
Sa luam memorie garantata 2Giga si pana la 4 cu brust, daca in serverul fizic sunt 32 giga memorie, inseamna ca sunt 8-16 VPS-uri pe el (mai mult de 16 nu pot sa fie ca nu pot sa-ti garanteze tie 2 giga memorie, dar nici sub 8 nu le merita lor) - in acest caz, daca hostul e un quad core, ai in cel mai rau caz (cand toate VPS-urile consuma la maxim cpu) 1/4 dintr-un nucleu. Acum pe 1/4 cpu cat de cat ar merge un singur server de CS cu lag minim. Stim ca war3ft cand e full consuma 60-80% dintr-un nucleu core i7 de 3ghz. Furien cam tot acolo e.
2. VPS in new York ... pana I SUA ai pingul minim pe la 100ms, deci cand intri in serverul de CS de acolo, nu prea o sa ai pingul sub 120ms.
Daca e vorba de configurat, eu le configurez, asta nu e problema, dar nu garantez ca o sa si mearga fluent. Iar daca e 30Euro, atunci mai bine un server dedicat cu 40-50E (din Germania, ca la noi sub 150-200 euro nu gasesti quad core). Momentan 4 servere de CS in Romania costa 20E cu fps 300-1000, de ce ar merita un VPS mai scump unde sigur nu ar merge fluent?
PS: scuze de gramatica, scriu din IE10 si corecteaza la greu cuvintele in prostii

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
-
Kalashnikov
- Member

M-ai este o varianta. Era un tip care hosta servere dedicate in romania pe an. La preturi foarte eftine (de la 50 euro daca imi amintesc bine era un server cu 512 mb memorie) . Era pe un forum, iar majoritatea spuneau ca e ok. Ofera si camere live (catre servere) . Cand e on , vorbesc cu el si vin cu detalii despre fiecare server dedicat, si cat costa .
-
Kalashnikov
- Member

Scuze de double post:
Code: Select all
th3acidripp3r: da, avem
th3acidripp3r: ce te-ar interesa?
Kalashnikov 1337: un i5
Kalashnikov 1337: i7
Kalashnikov 1337: 6 gb ram
Kalashnikov 1337: 6 ip-uri
th3acidripp3r: dedicat neaparat ?
Kalashnikov 1337: e
Kalashnikov 1337: si vps
Kalashnikov 1337: doar sa se descurce
Kalashnikov 1337: am de tinut 6 servere de cs pe el
th3acidripp3r: ce rulezi pe el ?
th3acidripp3r: aaaa
th3acidripp3r: merge
Kalashnikov 1337: si
Kalashnikov 1337: serverele sunt
Kalashnikov 1337: m-ai full tot timpul
Kalashnikov 1337: 3 dintre ele
Kalashnikov 1337: la ce pret?
th3acidripp3r: imediat
Kalashnikov 1337: ok
th3acidripp3r: pot sa iti dau un VPS cu 2 core de 2.66 8MB cache 8GB RAM 100GB HDD banda de 100Mbps si 6 ip-uri la 45 euro/luna
Kalashnikov 1337: si, se descurca cu 6 servere?
th3acidripp3r: lejer
th3acidripp3r is typing...
th3acidripp3r: e ultima generatie de XeonFilme online subtitrate -> http://onlinesubtit.ro/
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

un site ceva? oricum 45e e mult prea mult pentru noi, nici 20e nu putem plati.
-
Kalashnikov
- Member

purehost.ro ( e in constructie ) .Garnyatar wrote:un site ceva? oricum 45e e mult prea mult pentru noi, nici 20e nu putem plati.
ma gandesc ca la 6 servere -> 60 euro (10 euro 1 server 32 slot) 45 e ok...
Furien.ProfGamers.ro | www.profgamers.ro 188.241.14.35:27015 Revived !!!
- Floryn
- Gold Member

alu cine ii serverul si cine lo modificat sa scoata intunericul ala ca e naspadev wrote:Furien.ProfGamers.ro | http://www.profgamers.ro 188.241.14.35:27015 Revived !!!
ba asa ma bucur , nici nu aveti idee abea astept sa intru in top si sa fac rank mare s-a ma distrez cu prieteni mi , like a boss 
Dar cine este ownerul ma ? Tu dev nu ?:??
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Dev a finantat revenirea serverul si implicit are grija de server acum.