CE SE INTAMPLA AICI !
Re: CE SE INTAMPLA AICI !
http://www.2shared.com/file/GqqEr5Lt/k3nT.html uitate si tu cbla
-
eSTRO
- Server Owner

- Location: C:\Documents and Settings\Sistem\Application Data\.minecraft\play.profgamers.ro
si eu cand vreau sa intru e gol sv dc ?:((
Norocul til faci cu mana ta, nu te astepta sa il gasesti !
stiu...noroc de jagardea ca a intrat ieri si am jucat putin dar tot cu probleme sa jucat....
-
eSTRO
- Server Owner

- Location: C:\Documents and Settings\Sistem\Application Data\.minecraft\play.profgamers.ro
problemele sunt de la firma de host ???
Din cate am inteles pe 3 august serveru se va inchide.Imi pare tare rau, pe serveru asta am crescut.
dar dc se va inchide sv-ul?
Pentru ca are un staff care lucreaza 24/24 ca sa asigure jocul placut celor 32 de jucator care sunt online 24/24 
-
eSTRO
- Server Owner

-
trolley
- Valued Member

Toti am crescut pe serverul asta.. si acum.. cand vezi ca nu se mai poate face nimic..
e trist!
Si sincer sa va spun.. eu jucam pe cs classic inainte sa intru in comunitate.. prin 2009/2010 .Am gasit un backup vechi care continea si adresa serverului
.
Si sincer sa va spun.. eu jucam pe cs classic inainte sa intru in comunitate.. prin 2009/2010 .Am gasit un backup vechi care continea si adresa serverului

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
daca s-ar gasi cineva cu bani poate are grija de el......
-
trolley
- Valued Member

Asta ar fi principala problema.. dar lipsa banilor e cauzata si de alte chestii precum: plecarea adminilor, inactivitate.
Prima oara am inteles ca doar minecraft se duce de rapa, dar cand am aflat ca e intreaga comunitate... asta e. Sunt disperat! Nici nu mai stiu ce si cum sa fac. Vreau nespus sa revina totul la normal. Dar inca ma chinui sa aflu cum. Eu am 10 euro, dar nu mai rezista mult cu banii astia.
Si sa-mi spui si mie cum ti se pare asta:
Sa vin de la Bucuresti miercuri, sa vreau si eu sa joc un Minecraft linistit cu cineva, intru pe forum.. peste tot ultimul post facut de garny "3 august se duce tot" . E trist
!
edit: Ar mai fi ceva.. sa lucram toti in echipa.. sa facem rost de donatii.. sa mai prelungim macar cu o luna.. pana pe 3 septembrie.
Prima oara am inteles ca doar minecraft se duce de rapa, dar cand am aflat ca e intreaga comunitate... asta e. Sunt disperat! Nici nu mai stiu ce si cum sa fac. Vreau nespus sa revina totul la normal. Dar inca ma chinui sa aflu cum. Eu am 10 euro, dar nu mai rezista mult cu banii astia.
Si sa-mi spui si mie cum ti se pare asta:
Sa vin de la Bucuresti miercuri, sa vreau si eu sa joc un Minecraft linistit cu cineva, intru pe forum.. peste tot ultimul post facut de garny "3 august se duce tot" . E trist
edit: Ar mai fi ceva.. sa lucram toti in echipa.. sa facem rost de donatii.. sa mai prelungim macar cu o luna.. pana pe 3 septembrie.

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
-
eSTRO
- Server Owner

cu o luna pana pe 3 sept apoi iar cu inca o luna si tot asa eu stau cam prost cu bani de cateva luni
trist dar nu sunt multi care vor dona pt caritate 
a fost frumos cat a durat, nimica nu tine pana la nesfarsit, si eu am amintiri placute pe war3ft si nu regret niciun moment, este pacat totusi fiindca nu am avut, "urmasi" sa le zic, capabili sa duca mai departe munca depusa de catre toata comunitatea...dar cine stie, poate intr-o buna zi, lucrurile vor revenii la normalitatea ce exista inainte, poate chiar si mai imbunatatita
cheers!
cheers!
Sa-ti de-a D-zeu gura aurita Chrom
.