CE SE INTAMPLA AICI !

[RO] Discutii pe serverul war3ft
[EN] Discussions on war3ft server
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
k3nT
Member
Member

Re: CE SE INTAMPLA AICI !

Post by k3nT »

cannot continue without model models/frostnova.mdl nu ma pot conecta la sv
Floryn
Gold Member
Gold Member

Post by Floryn »

k3nT wrote:cannot continue without model models/frostnova.mdl nu ma pot conecta la sv
la fel si la mn vezi pe net daca poti sal descarci frostnova.mdl si nu mai fa ma dublu post doar sti asta esti si admin Cbla daca nu descarcam astea nu poate intra nimeni pe server war3ft

'models/frostnova.mdl'
'sprites/gas_puff_01g.spr'
'sprites/flame.spr'
'sprites/fireworks/bflare.spr'
'sprites/fireworks/rflare.spr'
'sprites/fireworks/gflare.spr'
'sprites/fireworks/tflare.spr'
'sprites/fireworks/oflare.spr'
'sprites/fireworks/pflare.spr'
'sprites/fireworks/yflare.spr'

leam descarcat de pe net si merge normal nu trebuia ca alea le descarca automat de la server dar vad ca nu
Furien.ProfGamers.RO
Image
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Floryn wrote:
k3nT wrote:cannot continue without model models/frostnova.mdl nu ma pot conecta la sv
la fel si la mn vezi pe net daca poti sal descarci frostnova.mdl si nu mai fa ma dublu post doar sti asta esti si admin Cbla daca nu descarcam astea nu poate intra nimeni pe server war3ft

'models/frostnova.mdl'
'sprites/gas_puff_01g.spr'
'sprites/flame.spr'
'sprites/fireworks/bflare.spr'
'sprites/fireworks/rflare.spr'
'sprites/fireworks/gflare.spr'
'sprites/fireworks/tflare.spr'
'sprites/fireworks/oflare.spr'
'sprites/fireworks/pflare.spr'
'sprites/fireworks/yflare.spr'

leam descarcat de pe net si merge normal nu trebuia ca alea le descarca automat de la server dar vad ca nu
da, e o problema de la furnizor ca nu descarca modelele, o sa-i contactam sa remedieze problema. Dar nu inteleg voi cum nu aveti modelele daca tot ati jucat la war3ft pana acum :whistle: si cum nu ne ajuta nimeni la intretinerea serverului, ne descurcam si noi cum avem timp.

edit: incercati acum.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
k3nT
Member
Member

Post by k3nT »

pot intra pe sv dar nu se vad urmele pe pereti cand tragi si nici rasele nu apar
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

k3nT wrote:pot intra pe sv dar nu se vad urmele pe pereti cand tragi si nici rasele nu apar
n-am inteles mai nimic, reformuleaza, si folositi odata semnele de punctuatie...
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Floryn
Gold Member
Gold Member

Post by Floryn »

Cbla wrote:
k3nT wrote:pot intra pe sv dar nu se vad urmele pe pereti cand tragi si nici rasele nu apar
n-am inteles mai nimic, reformuleaza, si folositi odata semnele de punctuatie...
is 9 Rase pe server alia nu mai apar si cand tragi cu armele nu vezi Gloantele cand tragi in pereti daca ai timp intra pe server sa vezi cum ii
Furien.ProfGamers.RO
Image
Chrom
Silver Member
Silver Member

Post by Chrom »

bay baieti, ce naiba ati facut la server?!

gloante vizibile nu sunt, sunete la gloante nu exista, sa nu mai zicem de urmele nelasate pe pereti...zici ca trag cu aer comprimat gol...wtf?!

se poate remedia chestia asta? sau chiar tre sa scoata fiecare toate .spr-uri
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Chrom wrote:bay baieti, ce naiba ati facut la server?!

gloante vizibile nu sunt, sunete la gloante nu exista, sa nu mai zicem de urmele nelasate pe pereti...zici ca trag cu aer comprimat gol...wtf?!

se poate remedia chestia asta? sau chiar tre sa scoata fiecare toate .spr-uri
Nimic, s-a schimbat adresa de la server, si pe vechiul ip este un alt server, iar aspirantii la admin astia, sunt asa de destepti incat nu si-au dat seama nici dupa doua luni ca joaca pe alt server (vechiul ip).
Image
k3nT
Member
Member

Post by k3nT »

pai daca noi suntem asa de "destepti" cum zici tu nu ai vrea sa pui aici noua adresa?eu am cautat pe forum si nu am gasit nimic posibil sa imi fi scapat pe undeva
eSTRO
Server Owner
Server Owner
Location: C:\Documents and Settings\Sistem\Application Data\.minecraft\play.profgamers.ro

Post by eSTRO »

datimi si mie un cs bun dar sa nu aiba virusi
Norocul til faci cu mana ta, nu te astepta sa il gasesti !
Chrom
Silver Member
Silver Member

Post by Chrom »

solo, cauta-ma pe mess, cu siguranta am printr-o arhiva un CS ok..cred ca era LAN-T..nu mai tin minte, dar este cracked...NO Steam
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

k3nT wrote:pai daca noi suntem asa de "destepti" cum zici tu nu ai vrea sa pui aici noua adresa?eu am cautat pe forum si nu am gasit nimic posibil sa imi fi scapat pe undeva
nu am crezut ca chiar nu vezi... de aia n-am raspuns, deci, sa recapitulam. Tu ai jucat pe server in fiecare zi, corect?
1. Nu a fost evident ca pe vechiul ip e un server de fun? Intrii pe server si n-ai rase, nu ai abilitati, nimic nimic, ca nu mai e modul war3ft? nu ti-ai dat seama ca nu mai joci pe server de war3ft, si n-ai incercat sa dai connect war3ft.profgamers.ro ca ajungeai pe serverul actual.
2. Intrii pe pagina de start a forumului, unde e forumul war3ft, sub el scrie adresa.
3. Intrii in forumul de war3ft si sus e un bar cu statutul de la war3ft, dupa "Cautati Voturi si Apasati Semnul +" e un banner pe care scrie "IP: war3ft.profgamers.ro:27015"
4. Intrii pe site, dai la servere, e un bar de la gametracker, scrie adresa, sau la pagina de start scrie adresa serverului plus DNS.
Deci serios? :slap:
Image
eSTRO
Server Owner
Server Owner
Location: C:\Documents and Settings\Sistem\Application Data\.minecraft\play.profgamers.ro

Post by eSTRO »

Chrom wrote:solo, cauta-ma pe mess, cu siguranta am printr-o arhiva un CS ok..cred ca era LAN-T..nu mai tin minte, dar este cracked...NO Steam

ms chrome dar am rezolvat am luat steamu ..
Norocul til faci cu mana ta, nu te astepta sa il gasesti !
GoGu.BoT.fArA.eXp
Silver Member
Silver Member

Post by GoGu.BoT.fArA.eXp »

Cbla wrote:
k3nT wrote:pai daca noi suntem asa de "destepti" cum zici tu nu ai vrea sa pui aici noua adresa?eu am cautat pe forum si nu am gasit nimic posibil sa imi fi scapat pe undeva
nu am crezut ca chiar nu vezi... de aia n-am raspuns, deci, sa recapitulam. Tu ai jucat pe server in fiecare zi, corect?
1. Nu a fost evident ca pe vechiul ip e un server de fun? Intrii pe server si n-ai rase, nu ai abilitati, nimic nimic, ca nu mai e modul war3ft? nu ti-ai dat seama ca nu mai joci pe server de war3ft, si n-ai incercat sa dai connect war3ft.profgamers.ro ca ajungeai pe serverul actual.
2. Intrii pe pagina de start a forumului, unde e forumul war3ft, sub el scrie adresa.
3. Intrii in forumul de war3ft si sus e un bar cu statutul de la war3ft, dupa "Cautati Voturi si Apasati Semnul +" e un banner pe care scrie "IP: war3ft.profgamers.ro:27015"
4. Intrii pe site, dai la servere, e un bar de la gametracker, scrie adresa, sau la pagina de start scrie adresa serverului plus DNS.
Nu.stiu.ce.vezi.tu,dar.cu.parere.de.rau,nu.este.nici.un.server,am.incercat.cu.k3nt.toate.posibilitatile.si.ne.trimite.
tot.pe.serverul.ala.de.fun.sau.ce.o.fi.

Am.intrat.si.pe.92.114.32.30:27015.si.pe.awr3ft.profgamers.ro.de.pe.pagina.de.forum.si.din.gametraker,dar.tot.acolo.ne.directioneaza.
PS.n-am.bara.de.spatiu.d-aia.scriu.cu."."
Image
Ajutați serverul cu un vot
Intrați pe site-urile de mai jos și votați serverul.

Site: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-g ... 10075.html

Site: http://servere-cs.celife.ro/server.php?id=8244

TIP: căutați Voturi: X (Votează) și apăsați-l!

Fiecare vot contează.
Vă mulțumim!
Floryn
Gold Member
Gold Member

Post by Floryn »

GoGu.BoT.fArA.eXp wrote:
Cbla wrote:
Nu.stiu.ce.vezi.tu,dar.cu.parere.de.rau,nu.este.nici.un.server,am.incercat.cu.k3nt.toate.posibilitatile.si.ne.trimite.
tot.pe.serverul.ala.de.fun.sau.ce.o.fi.

Am.intrat.si.pe.92.114.32.30:27015.si.pe.awr3ft.profgamers.ro.de.pe.pagina.de.forum.si.din.gametraker,dar.tot.acolo.ne.directioneaza.
PS.n-am.bara.de.spatiu.d-aia.scriu.cu."."
92.114.32.30:27015 eu am intrat si merge la mn nu stiu ce nu va merge voua la mn de fiecare data cand intru pe war3ft trebuie sa scriu parola dar e gol serverul
Furien.ProfGamers.RO
Image
Post Reply

Return to “Discutii | Discussions”