Discutii generale
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Re: Discutii generale
mia confirmat mie, daca are helper pe el scoateti helperul.
deci garni imi dai parola noua in mesaj privat
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

nu am un asemenea acces cred, alex sau cbla cred ca pot face asta:-??
salut am o idee pt voi (daca vrezi o puneti in aplicare daca nu nu)
cande e un haker in loc sai dati bani il puneti la jail o ora jumate 3 zile (motivul si voi stabiliti timpul ) ca asa multi iau ban ca au avut kill aura e un hak cu nodus
sau
puteti pune warpuri si sa poata sa puna si playeri
asta mia fost ideea deci daca o sa credeti ca e folositoare sa o aplicati
cande e un haker in loc sai dati bani il puneti la jail o ora jumate 3 zile (motivul si voi stabiliti timpul ) ca asa multi iau ban ca au avut kill aura e un hak cu nodus
sau
puteti pune warpuri si sa poata sa puna si playeri
asta mia fost ideea deci daca o sa credeti ca e folositoare sa o aplicati
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

warp - nu, in nici un caz... eventual sa aiba acces la /warp <locatie> si doar la o anumita locatie.. nu la toate warpurile.
jail-hackeri, sunt resplatiti cu ban permanent.. indiferent de ce tip de hack este, probabil jail il vom folosit cand cineva foloseste un limbaj deosebit de grav.
jail-hackeri, sunt resplatiti cu ban permanent.. indiferent de ce tip de hack este, probabil jail il vom folosit cand cineva foloseste un limbaj deosebit de grav.
- Name
- Fondator Pensionat

aia cu warpurile la jucatori sunt contra
sunt N motive sa sustina asta
sunt N motive sa sustina asta"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

-
PanicZone17
- Member

e un singur motiv bun dc nu lasma playeri sa isi fac warpuri : o sa fie sv plin de warpuri puse aiurea .. deci nu
"citat tampit"
Da , warpuri aiurea , cum sa nu. Ar fi mai bine daca palyerii ( ca si mine ) daca vor sa ajunga de pe un teren pe altu si au de parcurs o gramada ( drumu spawn - town - teren ) nu ar fii mai simplu sa isi deie warp? Sau ca de exmplu , e un mooshrom biome la 2-3 km de kenvile. Oricum cam 500 de metri trebuie sa merg prin apa pentru ca e protectie ( pe panic il doare in fund ca el are acces la tot townu) si dupa trebuie sa mai merg 2 km cu barca ceea ce este enervant ( se mai strica barca , mai trebuie sa ocolesc).. In concluzie , warpu ar fi foarte folositor.App, panic are dreptate intrun fel , sa fie limita de warpuri gen 5 / player..
- Name
- Fondator Pensionat

sau 1 max 2
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect

-
PanicZone17
- Member

macar 1 warp de player
-
trolley
- Valued Member

Scuzati-ma ca ma bag si eu dar totusi Lax daca ar fi 1 warp in plus sa-l folosim pentru terenul de resurse din rockfield ar fi bine, cu conditia ca warpul sa fie privat. Chiar si-asa tot exista un dezavantaj : daca nu se pot seta warpurile sa fie "private" ar intra cineva inregistrat cu alt nume si si-ar face mai multe warpuri. Deci oricat de mult am vrea macar un warp in plus tot nu ar fi bine. Si inca ceva : Pe lumea freebuild primesti un sponge si niste instructiuni pe o "harta" atunci cand intri prima data pe server. Aici este un dezavantaj : un player poate deschide 5 ferestre de minecraft intrand cu 5 nume diferite si la spawn sa-si deie singur sponge-uri. Nu s-ar putea intr-un fel sa se limiteze acest lucru? gen max 2 spongeuri, iar pentru mai multe sa contacteze forumul? Doar mi-am dat cu parerea despre niste lucruri. Daca par neinteresant puteti ignora acest post 

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

trolley wrote:Scuzati-ma ca ma bag si eu dar totusi Lax daca ar fi 1 warp in plus sa-l folosim pentru terenul de resurse din rockfield ar fi bine, cu conditia ca warpul sa fie privat. Chiar si-asa tot exista un dezavantaj : daca nu se pot seta warpurile sa fie "private" ar intra cineva inregistrat cu alt nume si si-ar face mai multe warpuri. Deci oricat de mult am vrea macar un warp in plus tot nu ar fi bine. Si inca ceva : Pe lumea freebuild primesti un sponge si niste instructiuni pe o "harta" atunci cand intri prima data pe server. Aici este un dezavantaj : un player poate deschide 5 ferestre de minecraft intrand cu 5 nume diferite si la spawn sa-si deie singur sponge-uri. Nu s-ar putea intr-un fel sa se limiteze acest lucru? gen max 2 spongeuri, iar pentru mai multe sa contacteze forumul? Doar mi-am dat cu parerea despre niste lucruri. Daca par neinteresant puteti ignora acest post
stim ca se poate face abuz, insa am pus lumea freebuild pt cei ce nu stiu sa umble pe un forum.
-
trolley
- Valued Member

Totusi freebuild e ca a doua oara in minecraft pe multiplayer. Totusi mai stii, poate sunt si playeri care nu stiu a umbla pe forum
. Si apropo il legatura cu cererea mea ma vor contacta niste admini sau vorbim noi pe mess? scz ca pun intrebarea aici :/
. Si apropo il legatura cu cererea mea ma vor contacta niste admini sau vorbim noi pe mess? scz ca pun intrebarea aici :/
“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care