Discutii generale
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Re: Discutii generale
Exista pe internet o versiune BETA a minecraftutului pentru useri nonpremium, am sa revin cu tutorialul de pe yt postat
Grija mare la 2x post
Grija mare la 2x post
Childhood is short ..... immaturity is forever!!
-
eSTRO
- Server Owner

- Location: C:\Documents and Settings\Sistem\Application Data\.minecraft\play.profgamers.ro
ssd wrote:mereu am aceeasi problema (demoralizant/ sau sunt eu bolovan), dupa fiecare update nu-mi mai intra in joc. Am luat launcherul pentru 1.6 si nu pot sa dau decat demo (nu am MC cumparat). O idee?
sunt in aceasi dilema ca tine ssd
Norocul til faci cu mana ta, nu te astepta sa il gasesti !
-
trolley
- Valued Member

Am gasit eu solutia. In primul rand, faceti-va backup la .minecraft din %appdata%
2. Control panel -> folder options -> sa puteti vedea folderele ascunse.
3. Descarcati arhiva care v-o dau pe PM si puneti fisierele "lib" si launcherul in %appdata%/.minecraft
4. Dati dublu clic pe launcher si selectati unde sa se instalese (de preferat tot in %appdata% (de asta am activat folderele ascunse)).
5. Asteptati cateva minute, puneti numele si play.
2. Control panel -> folder options -> sa puteti vedea folderele ascunse.
3. Descarcati arhiva care v-o dau pe PM si puneti fisierele "lib" si launcherul in %appdata%/.minecraft
4. Dati dublu clic pe launcher si selectati unde sa se instalese (de preferat tot in %appdata% (de asta am activat folderele ascunse)).
5. Asteptati cateva minute, puneti numele si play.

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
-
eSTRO
- Server Owner

- Location: C:\Documents and Settings\Sistem\Application Data\.minecraft\play.profgamers.ro
am si eu o problema cu cilentu ma poate ajuta cineva ? ssd tie iti merge ?
mai faceti update pt 1.6.2?
-
trolley
- Valued Member

in 1.6.2 principalu bug fixat e duplicarea itemelor cu donkey 

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
de ieri suntem pe 1.6.2eSTRO wrote:am si eu o problema cu cilentu ma poate ajuta cineva ? ssd tie iti merge ?

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
-
lupascu_calin96
- Junior Member

Nu bagati si voi skyblock? pana creste recolta,etc, merem' pe skyblock 
bagati? nu ne bagam $%#$%lupascu_calin96 wrote:Nu bagati si voi skyblock? pana creste recolta,etc, merem' pe skyblock

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
-
trolley
- Valued Member

.. ok.
pentru cei care inca au probleme cu launcherul.. pm me:
@cbla: daca fac un tutorial pe youtube, si pun embed intr-un post.. am voie? sau e ilegal?
---
edit: video cu skyblock pentru incepatori
edit 2: rog adminul paginii de fb a comunitatii sa se uite la statistici
sa-mi spuneti daca va plac likeurile care vor creste brusc in curand
@cbla: daca fac un tutorial pe youtube, si pun embed intr-un post.. am voie? sau e ilegal?
---
edit: video cu skyblock pentru incepatori
edit 2: rog adminul paginii de fb a comunitatii sa se uite la statistici

-
lupascu_calin96
- Junior Member

Inca o rugaminte, daca bagati skyblock bagati in cufar si un stack de miceliu, deoarece ciupercile NU cresc pe dirt, cer sa puneti un stack deoarece miceliiul este consumabil
-
trolley
- Valued Member

UPDATE: Cei de la mojang au patch-uit launcherul de mai sus. Am altul mai bun
si modificat de mine.
1) PM ME pentru link sau Cbla, Alex am voie sa pun un link catre pastebin (unde se afla linkul catre download)?
2) Faceti-va backup la .minecraft existent din %appdata% daca aveti ceva de salvat. Daca nu, stergeti .minecraft si puneti .minecraft din arhiva pe care ati descarcat-o.
3) Intrati in .minecraft si veti vedea un fisier "MC_Open_Launcher.jar" .Click dreapta pe el, Send to -> Desktop (create shortcut).
4) Dati dublu click pe scurtatura de pe desktop, iar daca se deschide launcher-ul, vedeti sa fie la Version: release 1.6.2 Optifine.
5) Puneti-va username-ul jos, bifati "Log me in automatically" apoi dati click pe Play.
NOTA: Daca launcherul se restarteaza rapid, dati click pe "Play Offline". Daca merge lasati post mai jos, daca nu contactati-ma prin PM sau mess.
Bafta!
ps: Varianta video cand ajung pe 11 iulie seara la Bucuresti.
1) PM ME pentru link sau Cbla, Alex am voie sa pun un link catre pastebin (unde se afla linkul catre download)?
2) Faceti-va backup la .minecraft existent din %appdata% daca aveti ceva de salvat. Daca nu, stergeti .minecraft si puneti .minecraft din arhiva pe care ati descarcat-o.
3) Intrati in .minecraft si veti vedea un fisier "MC_Open_Launcher.jar" .Click dreapta pe el, Send to -> Desktop (create shortcut).
4) Dati dublu click pe scurtatura de pe desktop, iar daca se deschide launcher-ul, vedeti sa fie la Version: release 1.6.2 Optifine.
5) Puneti-va username-ul jos, bifati "Log me in automatically" apoi dati click pe Play.
NOTA: Daca launcherul se restarteaza rapid, dati click pe "Play Offline". Daca merge lasati post mai jos, daca nu contactati-ma prin PM sau mess.
Bafta!
ps: Varianta video cand ajung pe 11 iulie seara la Bucuresti.

-
eSTRO
- Server Owner

dami si mie linku de download
-
denis_asqQuel
- Member

De unde pot sa scot mc-ul 1.6.2 sa ma joc,sunt la un prieten si vreau sa mai intru pe server.Dati-mi va rog un link.