Discutii generale
-
denis_asqQuel
- Member

-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Re: Discutii generale
Nu ati inteles, se muta doar bunurile !!!! Nu se muta nici un teritoriu. Va mutati frumos singuri chesturile cu diamante si chestii, in nether sau in lumile prof(daca sunteti membru). Lumile world si world_dungeon se vor reseta!
-
denis_asqQuel
- Member

-
lupascu_calin96
- Junior Member

Oke, si unde fac cerere pentru a-mi muta animalele?
Cred ca nu se poatelupascu_calin96 wrote:Oke, si unde fac cerere pentru a-mi muta animalele?
Y!M:david_isac2001@yahoo.com
Minecraft
games2.profgamers.ro
Minecraft
games2.profgamers.ro
nu se muta nimic...daca esti membru iti poti muta itemele de pe world pe prof singur...altceva nu 
Eu am toate chesturile pline ca mi-am golit casa ,pe protectia unui prieten pana ma mut si din greseala i-am dat foc si a murit
si avea lv mare cred si sa enervat si mi-a dat /ps remove si nu pot deschide chesturile .
Ce sa fac?
si avea lv mare cred si sa enervat si mi-a dat /ps remove si nu pot deschide chesturile .
Ce sa fac?
Y!M:david_isac2001@yahoo.com
Minecraft
games2.profgamers.ro
Minecraft
games2.profgamers.ro
-
denis_asqQuel
- Member

http://s15.postimg.org/y1k4j8r57/2013_0 ... _19_47.png
Rezolvati va rog ca spameaza tot chatu.
-
lupascu_calin96
- Junior Member

ala este flood...denis_asqQuel wrote:http://s15.postimg.org/y1k4j8r57/2013_03_31_18_19_47.png
Da. Se lucreaza la mapa care o va inlocui pe cea actuala.
-
lupascu_calin96
- Junior Member

Pai cat se lucreaza? a trecut luna si nu s-a intamplat nimic.....Nicu wrote:Da. Se lucreaza la mapa care o va inlocui pe cea actuala.
asta e saptamana #2 de cand se lucreaza nu o luna, si lucram cum avem si noi timp si pana terminam.lupascu_calin96 wrote:Pai cat se lucreaza? a trecut luna si nu s-a intamplat nimic.....Nicu wrote:Da. Se lucreaza la mapa care o va inlocui pe cea actuala.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Observ ca tu esti mai scandalagiu de felul tau, daca vrei sa continui asa cu comportamentul asta te sfatuiesc sa iti cauti cat mai rapid alt server, la noi cu un asemenea comportament nu esti bine venitlupascu_calin96 wrote:Pai cat se lucreaza? a trecut luna si nu s-a intamplat nimic.....Nicu wrote:Da. Se lucreaza la mapa care o va inlocui pe cea actuala.